reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a co tu tak smutno???
Elficzku kochany? co znacza te buzki  :-[ ???
Lilus kobieto matura to wiekszy sprawdzian i napewno ja zdasz i nie dolinkuj tylko poczytaj sobie masz jeszcze troszke czasu wiec musi byc dobrze  ;) :-*

Kredus ja zaciskam zeby i choc tesknie do Polski cholernie to wiem ze gdybym tu wrocila bez lukasza....tesknota za nim bylaby wieksza!! i tak sie trzymamy byle gdzie byle razem...i chyba zawsze tak juz bedzie ze jedno z nas musi ustapic drugiemu no chyba ze gdzies jest takie miejsce ze i on i ja bedziemy czuli sie dobrze
trzymam za Was kciuki!!! :-*

reklama
no co fakt to fakt lilka tyle że jak nawet udało by nam sie kaskę odłożyć ma mieszkanko to z praca tu lipa po powrocie :( no i bym chciała żeby tym tu do szkoły poszedł a nie tam no i jeszcze ja tempa do jezykow jesem, troche tam juz siedzielismy ale jakos tak niebardzo sie zaznajomilam z jezykiem (z artkiem popolsku mieszka tam tez jego mama i siostra zmezem i synem ale nie sa spoko ;) ) moze dlatego  ze len troche jestem ;) pocieszajace jest to że art ma do konca czerwca papiery na legalna robote. ahhh zobaczymy co to bedzie no tyko obym neta miala ;D bo bez was bylo by jeszcze ciezej ;D

wiecie co?ja sie poddaje i spadam spac  ;)
powkurzam moja szanowną mamusie i pojde sie kapac o tej godzinie

(szlag ja trafia jak slyszy ze woda leci tak pozno,wg niej powinnismy byc wykapani do 23 aby nie zagluszac jej ciszy nocnej  :p)
uroki,uroki  ;D

Lilka pisze:
laski bo mnie nakrecacie na tą mature ;D
jeszcze jak to w tych filmach dostane takiego zapedu ze pozdaje wszystko ;D
i będziesz miała wszystko!!!!!
a co do Twojej mamy.....to może ona zbyt samotna się czuje
jakby mi ktoś tak z rana przyłaził,to szlag mnie by trafił
a i co do Milenki i jej rzekomego smrodziku z pieluszki,to niech idzie do siebie,tam na pewno tego nie poczuje
Tylko Ci współczuć.......Musisz być silna!!!!!
NIE DAJ SIĘ!!!!!

Spróbuj Lila, jesteś tak blisko :) ;)
U nas torby spakowane, łachy dla nas i dla dzidzi przygotowane, jutro kierunek Gdynia. Ale fajnie, uwielbiam takie wędrówki, mogę pod byle pretekstem zjechać Polskę i Europę wzdłuż i wszerz. Ciekawe jak junior zareaguje na taką mega przejażdżkę autem ::) :)

Jesteśmy też po rozmowie z nianią. Fajna, młoda dziewczyna, chyba będzie ok, ale nic nie piszę, żeby nie zapeszyć, casting trwa ;) :) Może niedługo uda mi się wyrwać z mężusiem na dancing ;D

Niania Ty diablico 8) , skusiłaś mnie i zamowiłam sobie też na allegro dwie bluzki :p Ale super tanio i takie słodziunie, pojutrze może pokażę, jak mi się będzie chciało ;D 8) O0

Dobranoc babulki i do czwartku, będę tęsknić, jak na prawdziwą FANKĘ (e-mamo: nie idolkę ;D ) przystało :) :-* :-* :-*

hehe jazdy musisz mieć niezłe ;D u nas nie jest tak tragicznie choć artek kontra tata od jakiegos czasu niewesoło a kiedyś tak się lubieli :)
maniula wiem bo my z artkiem jak sie poznaliśmy (zresztą przez neta na czacie ;D ) to też jak głupki jeźdxiliśmy do siebie i tylko na busy kasę wydawaliśmy aż w końcu powaliłam studia, choć nie chcieli, ja też nie ale nie mogłam bez niego wytrzymać, byłam rozdarta jak byłam z nim teskniłam za domem przyjaciółmi żarciem itd, byłam tu tęskniłam na maksa za młodym i tak już jest .... tak jak piszesz byle razem :D

No i ja będe lecieć na małe pluskanko,a póżniej lulu! ;D
Fajnie,że dziś tu byłyście o takiej porze....przeważnie samiutka tu siedzę :p
Dobranoc Babulki! ;)

reklama
iwon moze elfiko śpi...?? a kornel pewno po rodzicach w podróży będzie czuł się ok ;D udanej wycieczki

a ja chyba tez zmykam robie krok i do wyra bo moim chłopakom chyba trochę przeszkadzam :(

Do góry