reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
Iwon pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Dziewczyny jestem fanką ! Huraaaaa!! Powalona jestem, ale czekałam na ten moment i się tak cieszę!! :laugh: :laugh: :laugh: ;D 8) >:D :police: O0

Czyją fanką Iwon :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D 8) 8) :p :p :p ???

No, fanką na forum BB oczywiście, chodzi o mój profil, a dokładnie ilość postów, mam ich ponad 500 i jestem już fanką ;D ;D

Śmieję się bo przypomniała mi się historia z czasów studenckich, moja przyjaciółka mówi kiedyś tak : Och Ricki Martin- jest moim fanem :):):)
A ponieważ jesteś z branży śpiewająco-rozrywkowej tak mi się skojarzyło :):) ;D 8)

;D ;D ;D

reklama
no to jeszcze moje warszawskie widoki nieszczególne. Mamy okna z dwóch stron budynki, a za nimi następujący pejzaż:

za_oknem2.jpg
za_oknem1.jpg

latem jest mnostwo lisci, robi sie cudnie zieloniutko i fajnie szumi. Zima musze sobie wywolywac sztucznie efekty szumienia w głowie ;), ale juz drugi rok kicha - najpierw ciaza, teraz karmienie ::) ;) ;D

gazelaczku widze ze mamy podobne widoki z okien

iwon szukalam jeszczew necie ale nie moge znalesc, chyba ten pensjinat nie ma ogloszenia w internecie, ale te co tam sa tez sa fajne!!!!!

Nianiu, super wyglądałaś na chrzcie. Zresztą Michał i Mksio też. Śliczne macie gębule i chyba zawsze są uśmiechnięte, co? :laugh:

Dzisiaj jakaś dętka jestem. Na nic nie mam ochty i jakoś ledwo powłóczę nogami... juz nawet troszke winka wypilam "na rozgrzanie" ;), i.... nic. Dalej jkestem kołowata....

NiaNiu przylaczam sie do ogolnych zachwytow, super, zreszta jak zawsze ;)
Gazeleczku ja tez jakas dzisiaj bez energii jestem ale widocznie to pogoda...

Sylwia, wklej jakieś zdjęcia Ninki! Juz chyba dawno jej nam nie pokazywalas :)

A co do spadku energi... Wlasnie pozwolilam sobie na troszke coli. I tez nie dziala ::) ;) :) Hm... co by tu jeszcze wypróbowac? :p

reklama
Do góry