reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Głupi internet. U mnie tez wolno sie ładuje!!

Ale fajnie Was mieć :) Tak sobie siedziałam w wannie i was myślałam. Z Was najlepsze kumpelki ;D ;D

Jak juz wyszłam z wanny, obudził sie Maks wiec ide do niego z recznikiem na głowie i podchodze a on az wzdrygnął i mnie nie poznał i w płacz hihihiihih Ale był w szoku mówie Wam hiihi
Teraz siedzi i bajki oglada:-)

Iwon a jak znalazłas tą stałą opiekunkę?? Ja własnie musze zadzownić do tej "mojej" i w końcu sie z nia spotkać. Robisz jakis okres próbny ??? No i co pytać?? Musze jakas liste przygoować...

Kredziu kochanie tzrymaj sie nam dzielnie, napewno czas sam poukłada wszytsko. Buziaki dla Was.

reklama
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Dziewczyny jestem fanką ! Huraaaaa!! Powalona jestem, ale czekałam na ten moment i się tak cieszę!! :laugh: :laugh: :laugh: ;D 8) >:D :police: O0

Czyją fanką Iwon :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D 8) 8) :p :p :p ???

No, fanką na forum BB oczywiście, chodzi o mój profil, a dokładnie ilość postów, mam ich ponad 500 i jestem już fanką ;D ;D

Nianiu opiekunką na stałe będzie moja kuzynka i teściowa, a taką okazjonalną na wyjścia szukałam przez stronkę www.niania.pl i dziś mamy z jedną rozmowę, a z drugą jutro i zobaczymy, co dalej.. ::)

Iwon pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Dziewczyny jestem fanką ! Huraaaaa!! Powalona jestem, ale czekałam na ten moment i się tak cieszę!! :laugh: :laugh: :laugh: ;D 8) >:D :police: O0

Czyją fanką Iwon :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D 8) 8) :p :p :p ???

No, fanką na forum BB oczywiście, chodzi o mój profil, a dokładnie ilość postów, mam ich ponad 500 i jestem już fanką ;D ;D

Śmieję się bo przypomniała mi się historia z czasów studenckich, moja przyjaciółka mówi kiedyś tak : Och Ricki Martin- jest moim fanem :):):)
A ponieważ jesteś z branży śpiewająco-rozrywkowej tak mi się skojarzyło :):) ;D 8)

Witam was kochane dziewuszki.
Nie było mnie ze 2 dni i miałam tyle do przeczytania ze szok ale już jestem po.

Co do kupek to jeszcze tydzień temu moja Oliwa też miała takie ze śluzem poszłam do lekarza i okazało się że to po Ospamoxie i kazała przez tydzień podawać laccid forte i jest lepiej.

Widoki macie super szczególnie te na wsiach bo też bym chciała kawałek własnej trawki.

Co do netu koszmar za nim się strona załaduje.

Nie wiem co jeszcze mam pisać bo już nie pamietam o czym żeście tam pisały.Jak mi się przypomni to coś napiszę.
A teraz idę oglądać galeryjkę.

nianiu joasiu dzięki kochane za wsparcie :) ahh nie wiem co to będzie........ szlak by to trafił, jakoś będzie musiało być, ale ja nie bardzo chcę wyjezdzac bo prawdopodobnie jeśli już pojedziemy to raczej na stałe a ja nie chcę mieszkać na stałe we włoszech :( tak na trochhę to jeszcze spoks może być ale nie na stałe :(
pocieszeniem jest to na tą chwilkę że przyszła niespodzianka bo zamawiałam prenumeratę mamao to ja (dla dodatków) i przyszły 2 książeczki franklina i jedna maskotka!! będzie co nowego do czytania :)
ok lecę do kochanego tymula

E-mamo, to niebieskie to mata do gimnastyki. Nie jest ona niczym specjalnym dla dziecka, po prostu zwykła mata. Używamy jej wspónie z Maciejką  ;) :) Sprawdza się też jako podkładka do mat edukacyjnych, które są z materiału i nie chciałam kłaść tego bezpośrednio na podłodze.

Melanie - no rzeczywiście kocyk taki sam, bo już nie wierzyłam że go masz  ;) ;D Tak tylko patrzę, że masz innego misia w zestawie. Nie wiedziałam że były też takie z różową bluzeczką, hi hi

Iwon - gratuluję nowego etapu na BB! :laugh:

reklama
Dzięki, dzięki :laugh:

Nianiu ale pięknie wyglądałaś na tych chrzcinach. Zaraz jeszcze raz chyba sobie obejrzę :) :)

Do góry