reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam was ,jestem z Wami już od jakiegoś czasu, ale by coś napisać nie mialam sily( u mnie komp tak muli,że mialam nawrzeszczeć na męża dziś wieczorem,że pewnie coś mi poblokował-----a tu niee tylko u mnie problemy?!)doczekać się na zaladowanie strony
Jakbym wcześniej poczytala to i ja bym Wam widoczek z okna wysłała,a teraz to kicha ,juz ciemno jutro Wam wkleję
a jeśli bedzie słoneczko to może się spodoba,mnie osobiście odpowiada
Kredeczko mam nadzieję,że jakoś się Wam ułoży i bedziecie szczęśliwi.....nie denerwuj się,bo szkoda tak na zapas,a i na dziecku Twoje nerwy się odbijają....TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!
Lilka Joasia ma racje,może chociaż spróbuj podejść do tej nieszczęsnej matury,a jak się nie uda,to podejdziesz jeszcze raz...u mnie na maturze wyszli najlepiej ci co nie mieli jej zdawać(oprócz kujonków....hahaha)i zdali na 4,no ale to jeszcze była stara matura....już się nie wtrącam.....sama wiesz co i jak nalepiej bedzie

reklama
Nianiu fajna ta kula,jak już ją wypróbujecie w domku koniecznie napisz....a tak na marginesie fajnego masz nicka na allegro
chyba powinnyśmy dopisać nicki z allegro,bo jeszcze się kiedyś okaże,że bedziemy licytować między sobą.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

NiaNia pisze:
Iwon pisze:
Dzięki, dzięki :laugh:

Nianiu ale pięknie wyglądałaś na tych chrzcinach. Zaraz jeszcze raz chyba sobie obejrzę :) :)

szkoda, ze nie ma takiej buźki z duzymi oczami i mrugajacymi rzesami hihii
dzieki

swoja droga fajna twoja fotka przy nicku :)

hi hi teraz to i mnie by się taka buźka przydała :) Póki co, skorzystam z tej :-*
Idę oglądać tą kulę

Iwon Niania juz pisala, ze przypominam jej jej bratowa!!!!!!

aha i napisz jak tam mezulo zareagowal na plany wakacyjne, pytalam Rafalao ten pensjonat ale on nie pamieta!!!!!!:(

Niania dawaj linka do tej szlowej koszulki, ktora zamierzasz ukryc przez mezem!!

Niniu super zdjęcia z chrzcin
my to chyba dopiero na Świeta Wielkanocne,no chyba,że uda się szybciej
ale ja bym chciała,żeby już ciepło było,bo sukienusie takie piękne,że szkoda ją chować pod jakimś płaszczykiem.....eechh

No właśnie Niania dawaj tą bluzkę :) :laugh:
Joasia Mariusz oszalał i już prawie pewne, że Karpacz przegrał przetarg na wypad w przyszłym roku. Szkoda, że tego namiaru nie masz, ale w pozostałych myślę, że ceny podobne? Zresztą, miejsce tak śliczne, że i więcej się zapłaci. Jestem podekscytowana, bo bardzo lubię nowe miejsca, stare mnie pociągają, ze względu na sentyment, ale teraz jest Kornelek i kto wie, może Słowacja będzie teraz naszym miejscem? :) :)

A tu Sylwester :)

Sylwester 2005
ciekawie, aktywnie, przyjemnie i romantycznie!!!

Zapraszamy na aktywny pobyt sylwestrowy do Bochni koło Krakowa! Sylwester w Hotelu Millenium***. Komfortowe stylowe pokoje, duże Centrum Fitness, regionalna Kurna Chata, hotelowa cukiernia, kopalnia soli, nowoczesna stacja narciarska i sporo atrakcji turystycznych.
Krótko: ciekawie, aktywnie, przyjemnie i romantycznie przeżyty wyjątkowy okres świąteczno-noworoczny.

Pobyt sylwestrowy w Hotelu Millenium obejmuje: ekskluzywny Bal Sylwestrowy prowadzony przez Estradę Krakowską, pobyty w jednym z największych w regionie Centrum Fitness & SPA, zjazd do kopalni soli z kolacją i szeregiem atrakcji, zwiedzanie Bochni, Magiczną dyskotekę, regionalną biesiadę, karaoke i inne atrakcje, parking, pełne wyżywienie.

Cena Pakietu 4-dniowego: 509 zł (+ 290 zł Bal Sylwestrowy)
Cena Pakietu 7-dniowego: 1209 zł (+ 290 zł Bal Sylwestrowy)

Fakultatywnie nasi Goście mogą korzystać z dodatkowych atrakcji jak: narty, wycieczki w regionie Małopolski, ekstremalna trasa geologiczna Kopalni Soli Bochnia, bowling, kulig.

Szczegóły znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.hotelmillenium.pl

Hotel Millenium
Tel. 014 615 30 00, 615 31 00
Fax: 014 615 30 99
e-mail: info@hotelmillenium.pl
www.hotelmillenium.pl

Iwon strasznie sie ciesze, ze Cie zarazilam, tam jest duzo rzeczy do zwiedzania, my jechalismu wogole nie planujac i jechalismy tam gdzie nas oczy poniosa, na tej trasie jest jescze fajne miasteczko, nazywa sie Bardiejow.....sliczna starowka i wogole klimacik taki jak np. w Kazimierzu,wkleje pozniej fotke z tamtad, wszystko jest po drodze, ale ta Domasza to rewelka, sama juz sie nie moge doczekac jak tam znow pojade!!!!!
a my jedziemy nad morze na wakacjach wiec sie chyba miniemy hihihihihihihi

póżniej do was zajrzę,mam gości
a właściwie siostrę na ploteczki przyszła,no i małą zobaczyć
nie piszcie za dużo,bo znów bedzie ciężko nadrobić......hahahhaa

reklama
Agnieszka R pisze:
Tuska czy ty masz moze opis badania EHO?Jak sie nazywala ta malutka wada jaka mila twoja coreczka?Bo pisalas kiedys ,ze miala malenka dziurke-czy chodzilo o niedomkniety otwor owalny? a moze o ubytek? Natan ma drozny otwor owalny i do tego ubytek w czesci miedzykomorowej(czyli w czesci miesniowej)-na EHO okreslane to jest jako VSD.

Maja jak się urodziła miała ubytek echa w przegrodzie międzyprzedsionkowej.- wada serca PDA + ASD II0

Do góry