reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazeleczku, chetnie bym cos wkleila, ale nasz stary kom po prostu nie wyrabia, nie dosc ze na twardielu miejsca brak, to nie bardzo czyta plyty, wlasnie przymierzamy sie do zmiany kompa wiec w grudniu pewnie was zasypie fotkami... ;)

ja strzelilam sobie mala kawke - normalnie to tylko inke pije...

reklama
ja podrzucilam coreczke do dziadkow - pietro nizej i buszuje po allegro w poszukiwaniu ubranka do chrztu dla mojego chrzesniaka, bo moj brat tez ma synka z lipca - tak sie nam fajnie ulozylo ;)

Dobra kupiłam na allegro ten grająco-pierdzący ;D stojak o którym pisała dziś Alka, jakiegoś takiego zbajerowanego psa ZEBUloo czy jakoś tak :) no i blzuke dla siebie heheheh ;) ale ten wydatek przed mężem zakamufluje i powiem, ze to stara :laugh: :laugh:

A mój syn powariował i śpi od ok 15. Przespał karmienie o 16 ::) moze dlatego że 14.30 zjadł duzo jabłka z marchewka ::)

Joasiu a ta dziewczyna, która stoi na jednym zdjęciu obok Niani (nie wiem rodzina, czy obca), to przypomina mi troszkę Ciebie :)

dziewczyny Lilka, kolorowa kredko jak was czytam to sie zalamuje bo sie zastanawiam kto zostanie w polsce, tyle moich znajomych wyjechalo, rodziny tez wiadomo za praca, po to zeby uzbierac i wrocic, ale nikt jeszcze nie wrocil... smutna ta nasza polska rzeczywistosc ...

Iwon pisze:
Dzięki, dzięki  :laugh:

Nianiu ale pięknie wyglądałaś na tych chrzcinach. Zaraz jeszcze raz chyba sobie obejrzę  :) :)

szkoda, ze nie ma takiej buźki z duzymi oczami i mrugajacymi rzesami hihii
dzieki

swoja droga fajna twoja fotka przy nicku :)

reklama
Nie wiem w sumie czy jest sie z czego cieszyć bo nawet nie wiem ile kosztuje nowa ::) Ale wygrałam ihihi i to sie liczy ;D Ale super,ze mamy to allegro nie?

Do góry