reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny jestem fanką ! Huraaaaa!! Powalona jestem, ale czekałam na ten moment i się tak cieszę!! :laugh: :laugh: :laugh: ;D 8) >:D :police: O0

reklama
tak wiem dziewczyny ale ja przez 4lata nauki nie paracowalam
a pieniadze sa nam potrzebne

do nie zdawania matury przyczynil sie fakt iz w maju kiedy sie matura zaczyna ja wyjezdzam do Hiszpani do pracy
bede poprostu zajmowac sie domem pewnej starszej pani

jezdzic bede co drugi miesiac jeden w domu drugi tam
w miedzy czasie chce uczyc sie w studium
a po skonczeniu wyruszyc w swiat

takie mam narazie plany
matura pozniej  8) i studia moze tez
mam nadzieje ze nasza sytuacja finansowa sie zmieni kiedys na lepsze

my tez chcemy wziasc kredyt hipoteczny by miec wlasne M ale dzis po ogladnieciu 'Pytanie na sniadanie'na dwojce sie zastanawiam...
byl to dzis glowny temat programu
i eksperci mowili ze to ryzyko brac kredyt na wiecej niz 10 lat nawet we frankach szwajcarskich poniewaz do Polski wejdzie Euro i bedzie sie o wiele wiecej splacalo niz sie wzielo na ;poczatku
jednak jak powiedzieli'jak ktos lubi zabawe na ostrym ryzyku'to niech bierze ::)
i badz madry???
moze wynajmowac bede do tego czasu  ::) :p

Klaudia pisze:
Gazelaczku dzieki z rade dot. karmienia spod pachy ;) Macius zaczal jesc z prawej piersi :)

A to mój  widok z okna :)

1330210fo.jpg

Klaudia ja chcę do Ciebie, nie dość, że słonko świeci to jeszcze tak zielono w listopadzie :)  ;D ;D :laugh: :p :p :p

gazelaczku dzięki za odp. Dziś jeszcze mała nie załatwiała się, to nie wiem co mnie czeka, ale jak będzie tak jak wczoraj to idę do apteki po lakcid.

A w ogóle to w piątek idziemy do okulisty z ropiejącym oczkiem. Ciągle się nam paprze. Nie będę już dłużej czekała aż samo minie, kropelki nie działają, najwyżej będzie miała płukany kanalik łzowy i koniec. Jak jej masuję kącik oka to wyczuwam tam takie zgrubienie, przy drugim oczku tego nie ma, zdaje się, że nieźle się zapchał ten kanalik.

Joaska pisze:
..wchodze do pokoju, patrze na lozko a jego tam nie ma, tylko taka mala raczka z otworu miedzy szawka a lozkiem wystaje,

nieźle Kubuś bryka :)

gazelaczku mam pytanie do Ciebie, co to jest to niebieskie na czym leży Maciuś na fotce? jakaś specjalna mata dla malucha? Przydałoby mi się takie coś do układania Julki na podłodze. Gdzie to można kupić?

Niania a u Ciebie sliczne trawniki.............. ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

jak ja nie lubie pieniedzy...........przez nie same klopoty ludzie maja!!!!!!!!!!!!!

Iwon pisze:
Dziewczyny jestem fanką ! Huraaaaa!! Powalona jestem, ale czekałam na ten moment i się tak cieszę!! :laugh: :laugh: :laugh: ;D 8) >:D :police: O0

Czyją fanką Iwon :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D 8) 8) :p :p :p ???

:( wyć mi się chce !! już trochę powyłam..... a powodem tego jest prawdopodobnie zbliżający się wyjazd do włoch a raczej ucieczka przed ciągłymi spięciami między moim artkiem a moim staruszkiem!! artek cholerny nerwus tata zawsze chce żeby było tak jak on pomyśli i prawie zawsze ma rację (on tak twierdzi) cholera chyba nigdy żaden nie odpuści może znaki zodiaku też coś mają......obaj skorpionami :( a ja tak nie chcę wyjeźdźać ale teź nie chcę żyć na odległosć z artkiem.............. nic tylko doły i doły a mi dziś wyć chce się na maksa tylko tymuli mi szkoda, bo po jego maleńkich kosteczkach najbardziej to się odbije (moje zdenerwowanie, żale, nerwy i płacze)

Hej  Hej!

Wciąż brak mi czasu aby bywać tu u was regularniej :-[

Zaraz powklejam jakieś fotki swojergo synula.
Rosnie kaa na drożdżach i też taki z niego kręcioł, że trudno go utrzymać.
Teraz śpi to przynajmniej mam trochę czasu aby tu zajrzeć.
Jak się obudzi biore brzdaca na spacer.
Ostatnie słoneczne, cieplejsze chwile, przynajmniej u nas we Wrocku!! 8) 8)

Alka bardzo prosze prześlij mi też te materiały: kontom2@poczta.fm

reklama
ja tu tak troche ni z gruszi, ni z pietruszki
ale kiedys jak jeszcze byłam w ciąży, to obiecałam Gazelaczkowi, że kiedyś pokaże jej, że mamy taki sam kocyk ;D
dotrzymuje obietnicy:
pb0100053hi.jpg

Do góry