reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon pisze:
Joaska pisze:
..wchodze do pokoju, patrze na lozko a jego tam nie ma, tylko taka mala raczka z otworu miedzy szawka a lozkiem wystaje,

:laugh: :laugh: :laugh:

A propo, jak raz sąsiedzi- popaprańcy zrobili imprezę i się do salonu całą rodzinką na noc przenieśliśmy, to też spaliśmy na materacu. Kornel musiał leżeć z brzegu przy mnie, bo w środku groziłoby mu zgniecenie przez tatę ;), więc obłożyłam go poduszkami, żeby nie zlądował, ale i to niestety nie pomogło. Budzę się w nocy i słyszę mlaskanie, ale dziecka nie widzę. Sturlał się bidulek na dywan :laugh: Czułam to samo, co Ty, ale nic mu się nie stało, tylko pewnie skołowało go lekko :laugh:

Joaska wiem ze masz racje ale ja juz marze aby skonczyc to cholerne liceum.....mam go dosc
mam dosc nauki pierdolow ktorych nie cierpie
mam dosc nauczycieli cholernie wymagajacych

to jest szkola za darmo ale trzeba sie uczyc i to cholernie duzo
nauczyciele nie patrza ze jestes dorosly traktuja jak uczniow z dziennego,jak kotow

a z matura odpuszczam bo ....nie chce mi sie juz uczyc
wole isc do tego studium i wiem ze bede sie uczyc przedmiotow jakie mi sie przydadza do zawodu.....no nie umiem tego inaczej wytlumaczyc
Karol tez mowi ze mam zdawac ale to jednak moja decyzja i ja szanuje

napewno podejde kiedys do matury ale napewno nie teraz

Iwon jak ja go wyciagnelam to on parsknal smiechem, chyba mu sie podobalo, gorzej ze mna!!!!

czy u Was tez sie tak net wlecze.........eh?????

lila oczywiscie, ze to jest Twoja decyzja, ale jak skonczysz studium( a czy tam nie trzeba matury???) czy nie bedziesz sie chciala douczyc, skonczyc studia???po takim studium to nie ma sie takiego duzego wyksztalcenia!zreszta trzymam qciuki za wsztstkie Twoje decyzje......martwie sie tylko tym, ze kiedys mozesz zalowac!!!!!!a jesli chodzi o nauke w dziedzinach zawodow medycznych to tez sie trzeba duuuzo uczyc!!!!u mnie z 30 osobowej grupy zostalo 17 osob, reszta nie zaliczyla!!

Mój widok z okna wyglada tak:
dscn84579qx.jpg

Obrzydlistwo co?? Ciesze się, ze niedługo bedzie zupełnie inny.

Plebisyt na najładniejszy widok : jak dla mnie prowadzi Klaudia :)

U mnie zaczełą sie faza odplamiacza ;D Na okrogło odplamiam jakieś maksa ciuchy, a to kichnie podczas jedzenia, a to wypluje, a to mu sie uleje. Szok ile tego jest!!

Teraz spadam sie wykąpać i zaraz wracam,
Dzieki za namiary na zabawki, zaraz coś kupię :)

Aniu G. dzięki, dzięki, powodzenie mi się przyda, bo pierwszy raz taka rozmowa :)

U mnie net chodzi straaasznie wolno. Ale dzieki temu wysprzątałam chałupę: każde trzy minuty załadowania strony to jedna szafka i jakoś tak poszło .. :laugh: :laugh:

A mały wciąż śpi. To przez tą pogodę. Brrrrr. No i z dzisiejszego spaceru nici, nie sądzę, żeby się do południa poprawiło ::)

Lila racja to i nie racja. Fakt, potem może być trudniej, niż teraz i czasem nie warto pasować przy mecie. Z drugiej strony byli i tacy, którym przerwa wyszła na dobre. Maturę warto mieć, teraz, czy za rok, bo nawet, jak na dzień dzisiejszy wydaje Ci się, że nie jest Ci do niczego potrzebna, to tak, jak pisze Joasia, nie wiadomo nigdy, jakie będziesz miała pomysły na życie za parę lat. . :)

Nianiu czemu obrzydlistwo? Przynajmniej zadbanie i czysto ;) :)

Widok ma Klaudia przedni, o taaak, Klaudia, gdzie Ty mieszkasz??

A mnie się podoba też widok Joasi, bo ja strasznie lubię stare miasta, uliczki i kamienice :) A takie właśnie ta fotka robi na mnie wrażenie :)

reklama
iwon dziekuje za uznanie widoczku, mnie rowniez sie podoba widok Klaudii..........ona ma chyba domek, sliczna zielen!!!!!!
a ja mieszkam w najstarszej czesci miasta, moj bloczek ma ok. 60 lat.....lubie taki kilmcik!!!!

Do góry