reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
E-mamo - jesli chodzi o zielone kupki to są one najcześciej wynikiem utleniania i to nic zlego w sumie nie oznacza. Sluz moze sie pojawiac tak jak pisala Martuśka przez niestrawnosci, albo inne problemy. O ile dziecka to nie boli, to moze sprobuj podac preparat z bakteriami mlekowymi - np. jedną kapsulke dziennie trilacu lub lakcidu. To jest lek bez recepty, bezpieczny. Poprawi sie flora bakteryjna u maluchow i bedzie po klopocie, a jak ma sie wydarzyc jakas wieksza akcja, no to i tak wyjdzie o czasie. Teraz dzieciaki wszystko biorą do buziaka i mogą przy okazji pojeść troche kurzu i takich tam, wiec potem jelitka się buntuja  ;) :)

Gazelaczku dzieki z rade dot. karmienia spod pachy ;) Macius zaczal jesc z prawej piersi :)

A to mój  widok z okna :)

1330210fo.jpg

elooo

a ja was czytam na biezaco ale nic nie pisalam bo mam tyyyyle nauki ze nie wyrabiam ::)
wczoraj oficjalnie zrezygnowalam z podejscia do matury.....bede ja zdawac za rok moze dwa a moze trzy ::)
narazie ledwo wyrabiam z biezacym materialem a co tu mowic o uczeniu sie wszystkich lat!!

na studia i tak bym nie poszla bo nie stac nas narazie
a nauka nie zajac
ide po do studium medycznego
jede4n kierunek obieram dzienny a drugi zaoczny-pielegniarskie to kierunki

a dlatego ze zamierzam po skonczeniu tego studium wyjechac np.do Angli i pracowac np.w domach spokojnej starosci lub cos w tym typie

Martuska czy to jest oplacalny zawod w Angli? bo ty chyba tez jestes pielegniarka co?

aaa i na stodniowke tez nie ide
laski mi truja ze to raz w zyciu ble ble ble
pewnie bym poszla jak bym miala w czym
a ze wygladam jak wieloryb to nie ide
same lachy w szkole mam a ja jedna wystartowac nie mam zamiaru w kiecce i wygladac jak idż i nie wracaj :p

Joaska pisze:
czesc lipcowki:)
dzisiaj sie strachu najadlam przez mojego synka, wyszlam na chwileczke z pokoju i slysze, e Kuba zaczyna marudzic i domaga sie uwagi, wchodze do pokoju, patrze na lozko a jego tam nie ma, tylko taka mala raczka z otworu miedzy szawka a lozkiem wystaje, wpadl biedaczyna w szczeline pomiedzy lozkiem a szafa, dobrze ze spimy na materacu, to nie bylo tak wysono, myslalam, ze mi serce wyskoczy na wierzch, wyciaga go  a On w smiech!!!jednak to prawdziwy mezczyzna............i teraz go juz chyba nie moge zostawiac samego, wedroje po lozku jak szaliny, a jak go poloze na brzuszku to za wszelka cene chce sie przemiescic!!!

Karin witaj kochana spowrotem!!!!!przesylam duzo sily, bo pewnie nadal czujesz jej deficyt!!!

elfiko pozazdroscic widoczkow!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: prawdziwy mezczyzna :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Joasia, ale się uśmiałam z fotek Kuby :laugh: :laugh: :laugh:

No i wzruszyłam zapłakanymi oczkami Weronisi :)

Niania teraz jak o tym mysle to tez mi do smiechu, ale przedtem........

Iwon w tej ofercie z allegro na tym palaku jest pozytywka i grzechotka i inne bajery a jest drozsza o 10 zl, wiec chyba sie na ta zdecyduje!!!
a co do fotek- ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

lila wiem, ze jest Ci ciezko, ale nie poddawaj sie tak szybko, wszystko sie jakos da nadrobi, nie rezugnoj z nauki, pozniej bedzie Ci trudniej, boje sie, ze bedziesz pozniej zalowac!!!!!ja tez tak mialam, ale Rafal nie pozwolil mi sie pddac i teraz mam dyplom juz za soba....a tak to dopiero zaliczalabym staze!!!

reklama
Do góry