reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam
Kawe mam ,dziecko jak narazie śpi wiec trzeba na BB posiedzieć.
Co do zabawek to piesek faktycznie sie sprawdza ale najbardziej to w samochodzie, bo weronika też ostatnio tylko spi, je a jak nie robi tych dwóch czynnosci to maruda straszna, na rączkach tylko i tak jak Maciejka od Gazelaczka głowa na dół i podłoge ogląda jakbyśmy tam jakieś skarby mieli ::)

Tak wiec narazie wstrzymuje sie z kupowaniem zabawek bo moje dziecko ma je gdzieś, a że na świeta jedziemy do mojej siostry to pewnie weronika sie obłowi bo ciocia już zapowiedziała że ma prezenty dla chrześniaczki ;D ::) Tylko ciekawe kto mnie z tym całym kalmorstwem do samolotu wsadzi ::)

reklama
Karin witaj po długiej nieobecności, no widzisz jak Jagódka rośnie a tak sie martwiłaś że cosik z nią nie tak.
Moja weronika jak sie z brzucha na plecy przez przypadek obróci to świeto i tylko na przewijaku takie cuda ćwiczy ale głowe dobrze trzyma a że teraz całą energie wkłada w piszczenie i wrzaski na całe gardło to kto by sie chciał jeszcze czegoś nowego uczyć phi
Alka żal mi Cie bo dużo bedzisz miała roboty ale ja też chce te materiały wieć ślij kobito elfiko.s@wp.pl
;D

bo przedramionka to weronika używa tylko do ślinienia wiec chetnie poczytam.
Dzisiaj ide do ortopedy a że mam pustki w portfelu to spróbuje wizyty w przychodni- no chyba że jak tam przyjde to będe 60 na liście to sobie odpuszcze ale co tam, zobaczymy.
Ide na 16 wiec do wieczora mnie nie będzie bo jak zwykle skończyły sie pampersy, chusteczki do pupci, mleko, deserki, no i jak tutaj coś odłożyc na czarną godzinę ::)

Elfiko moja Iga tak samo piszczy jak opętana.

A takie mamy poranki na wsi. ;D
normal_PB060075.jpg

czesc lipcowki:)
dzisiaj sie strachu najadlam przez mojego synka, wyszlam na chwileczke z pokoju i slysze, e Kuba zaczyna marudzic i domaga sie uwagi, wchodze do pokoju, patrze na lozko a jego tam nie ma, tylko taka mala raczka z otworu miedzy szawka a lozkiem wystaje, wpadl biedaczyna w szczeline pomiedzy lozkiem a szafa, dobrze ze spimy na materacu, to nie bylo tak wysono, myslalam, ze mi serce wyskoczy na wierzch, wyciaga go  a On w smiech!!!jednak to prawdziwy mezczyzna............i teraz go juz chyba nie moge zostawiac samego, wedroje po lozku jak szaliny, a jak go poloze na brzuszku to za wszelka cene chce sie przemiescic!!!

Karin witaj kochana spowrotem!!!!!przesylam duzo sily, bo pewnie nadal czujesz jej deficyt!!!

elfiko pozazdroscic widoczkow!!!!!

oj to chyba Fridzie i Agnieszce trzeba zazdrościć tych widoków, ja żeby takie zdjęcia zrobić to bym musiała chyba za miasto wyjechać :-[

Joasiu ale numer z tego Twojego kubolki ;D

Cześć babulki

Rety, żeby coś napisać, trzeba się kawy napić i dłuuugo czekać. Coś od wczoraj to forum cienko przędzie. U Was też takie problemy?

Mały wydziera się od rańca, teraz to już nieważne, czy głodny, czy najedzony, zsikany, czy suchy, śpiący, czy wyspany, drze się regularnie i bez powodu domagając się zabawiania i noszenia na rękach. Szok ::) :p

Dzisiaj przychodzi do nas pierwsza kandydatka na opiekunkę. Na stałe już mamy, ale szukamy takiej okazjonalnej od wyjść. Babcie nie zawsze mogą zająć się małym, a tak będzie zaufana osoba i nie trzeba będzie biednego dziecka wszędzie ciągać :p

Aniu G. pytałaś kiedys o opiekunkę. Fakt, najlepiej szukać wśród znajomych i z polecenia, ale spróbuj może przez tą witrynkę
www.niania.pl . Tam jest sporo ogłoszeń i można szukać wg wybranych kategori. Powodzenia!

Karin
witaj, miło Cię czytać po długiej przerwie :)

Uciekam, bo się rozwył ::)

ja juz kawe wypiłam i też sie denerwuje bo kręci ten interniet i kręci i faktycznie trzeba na otwarcie strony długo czekać ::)

reklama
hej dziewczyny!
ja po śniadanku i z herbatką brzoskwiniową :) bo do kawki mleka (sojowego) mi zbrakło :( ale niebawem przejdę się na spacerek to sobie kupię ;D

tymulo śpi już od rańca był 2 razy przebierany, przelany i przyżygany ;)

wczoraj wieczorem tak mnie naszło jak to ja przeszczęśliwa jestem, że mam moich facecików a artek do mnie wiesz co idź się może na forum wyspowiadaj ;D a ja tak po prostu uwielbiam patrzeć jak z dnia na dzień artek coraz więcej czasu poświęca tymkowi, jak się razem nieźle bawią tymul w głos brechta :)

a co najgorsze to zaczyna piszczeć ! a wiem co to za udreka bo akurat jak urodziłam tymka zaczął piszczeć siostrzeniec i wszystko piskiem..... teraz mu przeszło a tym zaczyna  :o

Do góry