reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Mania pomoz

mi jeszcze pozbyc sie starego suwaczka,a sama mozesz go zlikwidowac? ja jakos nie umiem........az wstyd 8)

Maniu! To gratulacje!!!! Ja już tak strasznie bym chciała też wiedzieć :)
Tusia! Z tymi ruchami to u mnie też tak różnie. Wczoraj się np. cały dzień martwiłam, bo niby czułam ruchy, ale jakieś takie niewyraźne. Natomiast przedwczoraj Dzidzia tak skakała, że widać było jak się brzuch rusza od zewnątrz. Dzisiaj rano też tak delikatnie, dopiero koło 14 poczułam konkretne kopniaki.

Lilka to ja ci napisze:
musisz wejsc na gorze w "twoje konto" i tam wejsc w zmien profil - "dane publiczne" No i tam skasowc w podpisie tamto a wkleic tamto

Lilka jesli chcesz zmienic suwaczek to.. klkasz na twoje konto (pasek narzedzi na gorze) po lewej stronie masz dane publiczne....klikasz....a tam jest podpis i stary wykasuj a nowy wklej! powodzenia!!!!

Ciekawa jestem ile z nas urodzi rzeczywiście zgodnie z suwaczkiem :)
Ale będzie fajnie w lipcu, jak będziemy sobie wchodzić codziennie na forum i dowiadywać się, że np. Mania urodziła, a potem, ktoś następny i następny... hihi. Ciekawe, czy po porodzie będziemy mieć w ogóle czas tu zaglądać :)

Tusku faktycznie musze zmienic ten suwaczek na bardziej kobiecy albo wkleje sobie ten podpis it's a girl ;D

dobra dobra zmykam bo Tymcio zasnol to i ja drzemke sobie utne ;D

reklama
Do góry