reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

tej lini ja nie mam, ale to chyba nie wszyscy maja, co?
nie podoba mi sie to mam nadzieje, ze moj brzuch tego nie bedzie mial.

reklama
Tusiu mi tez sie ona nie podoba nie jest w moim guscie :D Ale w mojej ksiazce jest napisane ze to ''typowe oznaczenie'' ciazy :D

Hej dziewczyny - ja mam identycznie jak Wy - sama nigdzie sie nie ruszam. Taki ze mnie dziwoląg, ze nigdy np. nie bylam sama w kinie, hi hi A jak ktos mowi ze byl sam gdzies, to sie dziwie ze mu sie chcialo. Ale w sumie tez wolalabym byc bardziej niezależna, bo te opory to mi na dobre nie wychodza...

Tusiu - mi sie wydaje ze niektorzy mezczyzni musza jakby "okrzepnąć" i dojrzec do roli ojca
Sluchaj, nie martw sie, jak piszesz ze chcial dzidziolka, to na pewno kiedys odnajdzie sie jako Tata. Na razie moze nie ma punktu odniesienia? Podobno mezczyzni najlepiej zauwzaja dziecko tak okolo jego 4-go roku zycia. Wtedy juz moga cos konkretnego zrobic z maluchem. Dawniej taka byla norma, teraz mezczyzni ucza sie od razu przebywac z maluchem. No ale tu duze znaczenie ma wychowanie, zastanow sie jak bylo u niego w domku, czy jest dobry kontakt ojca z dzieciakami.

Lilka
, ja uzywam kremu Galenic, specjał dla babek w ciąży. Jest super-super. No i niestety z super ceną... [gdzies 80-90 zl za 150 ml]. Ale teraz czekam na dostawe nowej butelki, bo kupuje przez internet i jako przerywnik uzywam Penaten. I wg mnie to zupelna inna jakosc - penaten w ogole sie nie wchlania, zostaje caly na skorze, wiec nie wiem czy ja odpowiednio nawilza wewnatrz...

Dziewczyny, czy Wy tez czekacie na wiosne? Bo ja juz glupieje... Juz mam dosyc chodzenia jak slon w tylu ubraniach... Poza tym konczy mi sie garderoba, a mam wrazenie ze z letnimi ubraniami bedzie jakos latwiej.

Gazelaczku ja to na wiosne czekam już od dawna :-) nie lubie zimy... i tak mi przez tą pochmurną pogode tylko nastroj sie pogarsza.... niech w końcu zaświeci słonko cieplutkie i wszystkir bedziemy mialy lepsze humorki

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!
tra la laaaaa ....
juz wiem juz wieeeeem!!!!!!

Tymcio bedzie mial siostre!!!!!!!

no to bedzie parka!!!hehe

a ta kreseczka u mnie pojawila sie dopiero w III trymestrze

reklama
Lilka to dla Ciebie .....sprobuj! ;)

na tej stronie zaznaczasz . pregnancy potem next, potem zaznaczasz wybrany pasek . i znowu klikasz next. wybierasz znaczek, zaznaczasz kropeczka , i next....potem ustawiasz due date czyli termin porodu klikasz next i kopiujesz bbCod potem wklejasz na stronie w podpisie ....mam nadzieje ze sie uda?!

Do góry