reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja tez nie moge sie doczekac ciepelka. U mnie w domu strasznie zimno. Tesc przykrecil ogrzewanie i siedze w dwoch swetrach i kamizelce. Ja chce lata!!!! dziewczyny a jak tam wasze dzidziolki, bo moj to jak zacznie kopac to az podskakuje, ale nie kopie tak jak pisza w ksiazkach itp. W jednym dniu pokopie, w drugim, trzecim juz tak nie. Wczoraj tylko popoludniu, dzisiaj narazie tylko tak o 9 (trzy kopniecia). a tak jak pisza jak to wyglada z tymi ruchami dziecka to nic tylko sie martwic, ze jest inaczej. Ja juz nie wiem po co tak pisza jak w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej, chyba po to zebysmy mialy sie czym zamartwiac i panikowac. No to jeszcze raz - jak jest u was?

reklama
Maniu, ale super napewno jestes cala szczesliwa, ze to bedzie dziewucha :D. A wiecie slyszalam, ze jak w ciazy pepek wychodzi to na chlopca, a jak jest schowany to na dziewczynke. Jak to jest - Maniu ty nam odpowiedz jak to bylo u ciebie, czy sie sprawdza. Moj pepek jest juz na wierzchu, to niby na chlopca.

Maniu moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestes pierwsza babeczka na naszym forum ktora bedzie miala coreczke :laugh: :D
Sprobuje,wielkie dzieki,ale nie wiem czy dam rade ;D

Tusiu mi z Tymciem brzucholek bardzo pozno urosl a pepek faktycznie wybil sie na zewnatrz ale nie mocno( moa przyjaciolka niedlugo rodzi i wie ze to cholpiec a pepek ma jak guzik tak na wierzchu ;D)
a ja jak na razie mam dziureczke w brzuchu-jeszcze jest schowany ;)

ale ale pamietacie te wrozby z igla na nitce lub z obraczka??
mi wychodzila parka pierwszy chlopiec druga dziewczynka....moze to sila autosugestii ale ....moze tez cos w tym jest ;)

aaaa a z tymi przyszlymi Tatusiami to tak jest... :p moze to po prostu zwykla zazdrosc o kobiete? bo teraz beda musieli sie nia dzielic....wiecie kiedys mi lukasz powiedzial.....myszaaaa  jak sie pobierzemy to odczekamy jakies 4 lata co? tak zebysmy sie mogli tylko soba nacieszyc...."  hmm.....chyba  cos w tym jest bo ja tez mam czesto wojne z lukaszem o to ze mu mowie, pokazuje opowiadam o dzidzi prosze by przeczytal cos na temat rozwoju dzieci....a ten swoje...jakby nie sluchal...a powinno go to interesowac bo skonczyl psychologie hm....dziwni sa ci faceci czasami ....ale wiem ze mimo to bardzo kochaja swoje dzieci!!!

huuuuuuraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Mania jestes wielka!!!!!!!!!
ten niebieski dziewczyny jest aktualny,a teraz pokombinuje pozbyc sie tamtego........
:D

a no Asiolku wszystki dzieci w domu ;D strasznie fajne uczucie!!!! jak znajde kabel od aparatu to wkleje pierwsze zdjecia coreczki ;)

reklama
Z moim juz jestem ponad 8 lat, a razem mieszkamy okolo 5, wiec chyba juz mu starczy nacieszania sie mna ;D hi hi
Maniu a gdzie ty masz swoj suwaczek CORECZKI :D

Do góry