reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
Dobra ide mleko robic. weronike nakarmie i do wyra bo glowa mnie juz trzy godziny boli az mnie mdli.
Dobranoc  :)

Coś wisi w powietrzu elfiko, ja sie poddałam i wzięłam apap. Pomogło :)

Co do seriali to matka mnie wciągnęła w "Na Wspólnej" ! to teraz od 18 do 21 nie ma mnie dla świata, a z mężem rozmawiam podczas reklam :) hihihi

reklama
Iwon i co pomogają te zabaweczki,bo właśnie oglądaliśmy z mężem zabawki na allegro
musimy coś małej kupić ::)
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Dziewczyny wiem, ze i któres z was coś tam kupowały na allegro, dajcie jakies namiary na fajne zabawki.

Padam na gebe , nie popisze z wami dzis :p ale jutro napewno ;D
tesknie bardzo

Podobno ten piesek, ktorego ma Weronika jest fajowy. Widzialam jego opis i też chyba go dziabnę
właśnie go oglądam
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=71351040

Martuska, a ja radziłabym Ci wybrać się z małą do neurologa chociaż by upewnić się,że wszystko w porządku. Ja z Gabryśką idę pod koniec listopada, bo dziwnie wygina się na bok .

Mooma, no tak, tylko zanim ja tu sie u neurologa znajde to wczesniej do Polski przylece ::)

Dobra babeczki, koniec tego dobrego na dzisiaj. Musze mleka odciagnac dla Alka, bo nie bdzie mnie jutro 4 godziny i spac ide. Kurde, nie cierpie odciagania :mad: W dodatku nie wiem ile mu wystarczy ::)
Dobrej nocki, spijcie smacznie :)

czesc dziewczyny :) witam po dłuuugim weekendzie. Mielismy gosci, bylismy w gosciach i juz mam dosc towarzystwa!!!!! Chce w koncu pobyc sama z mężem i Maciusiem.
Czy ktos mi stresci co tu sie działo przez te dni bo za Chiny nie nadrobię :)

Mój Macius strasznie marudny przez ostatnie dni, duzo płacze i ciagle chce byc na rekach :( Wczoraj pierwszy raz usnął mi na rekach.

Hanti ja nie jestem z Wrocławia.Mieszkam sobie w małej miejscowości Kobylin w połowie drogi między Wrocławiem a Poznaniem.

Cześć kochane. W końcu na BB! ale i tak tylko na chwilkę. Nie było mnie bo zmarł mój teść. Bardzo kochany człowiek. Siedzieliśmy tydzień w Lublinie ale juz wróciliśmy.
Jagoda przez ten tydzień zrobiła ogromne postępy. W końcu trzyma głowę!!!! ;D A nawet awanturuje się jak chcę ją spowrotem położyć na plecy.
Dzwoniła do mnie Tusia. Ale jazda, hihihi. Miałam stresa jak na pierwszej randce. Ale to jest dziwne. Jak kogoś znamy tylko ze zdjęcia to sobie coś tam wyobrażamy a potem słyszy się głos tej osoby i jest dziwnie jakbyśmy rozmawiali z zupełnie obcą osobą. Ja przynajmniej tak mam.
Wczoraj miałam zastój pojarmu. Qr..a ale ból!!! Piersią mogłam wbijać gwoździe ale nocne karmienie pomogło. Jagoda ściągnęła wszystko. A jaka była ulga.
A jesli chodzi o zabawki to ja kupiłam Jagodzie na allegro matę "plac zabaw" Tiny Love i takie coś: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71921290

Jagoda już tak śmiga na boki i do góry że nie mogę jej samej zostawiać nawet na naszym dużym łóżku. No i nadszedł czas na zmianę kołyski na łóżeczko bo dwa razy się odepchnie i już ma głowę przy desce i się drze.
Gada jak najęta i śmieje sie w głos. Strasznie się zrobiła dorosła ;D

Cześć baby.

Moja Iga też słabo podnosiła główkę ale teraz już jest dobrze. Przekręca się z brzuszka na plecki choć robi to niechętnie.

Nie martwcie sie dziewczyny bo każde dziecko jest inne i nie można porównywać. Ja też panikowałam że moja Iga tak słabo wypada ale widze teraz postępy.

Alka jak byś mogła to prześlij mi też te strony please.
Frida27@o2.pl

Idę w poniedziałek do pediatry to się wszystko okaże. Chcę też zrobić USG bioderek prywatnie oczywiście. :mad:

reklama
Tuska czy ty masz moze opis badania EHO?Jak sie nazywala ta malutka wada jaka mila twoja coreczka?Bo pisalas kiedys ,ze miala malenka dziurke-czy chodzilo o niedomkniety otwor owalny? a moze o ubytek? Natan ma drozny otwor owalny i do tego ubytek w czesci miedzykomorowej(czyli w czesci miesniowej)-na EHO okreslane to jest jako VSD.

Do góry