reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

mania mam to samo, tylko pojedynczo :laugh: :laugh: wlasnie byla akcja czyszczenia noska.........eh...tocze bitwy z moim Synem, a raczej z jego nosem

reklama
Niania!! fajne zdjecie  ;D

Joaska!!! najbardziej mi szkoda wlasnie tych momentow kiedy dla dobra maluchamusze zrobic cos co mu nieodpowiada czyszczenie noska np :-[

tofinek pisze:
kate332 a dokarmiacz czasami? czy tylko na piersi?
ja na razie karmie tylko piersią no plus zupka i troszke soczku
jezu kobiety czy wy nic w domu nie robicie tylko produkujecie na BB????
jestem pełna podziwu to chyba najszybciej rozwijające sie forum w całym necie ;D

nie to żeby nam nie smakowały ale poprostu troszkę się przejadłam dżemików i kompotów i czasami musze zapodać sobie coś trującego gazowanego no ale babunia kochana by się obraziła i byłoby jej napewno przykro że tak słabo schodzą u nas jej smaczne cuda
no same rozumiecie ;)
zmykam prasować

kaśka k pisze:
najgorsze jest to że ona tak strasznie nie może ścierpieć że my mamy dziecko a oni jeszcze nie, mają kupę forsy samochody i generalnie żyją jak pączki w maśle a my przeciwnie
powiedziałam jej że denerwuje mnie że piotrek nie może wziaść wolnego a ja muszę pojechać z małą do lekarza wózkiem a tam nawet nie ma wjazdu do przychodni i musiałabym wózek na dworzu zostawić to ona mi na to że się użalam nad sobą mam się wziaś w garść i sama wreszcie zacząć sobie radzić
jedna będzie mi tu takie rzeczy opowiadała 

Ale rura!!! Gonić ją Kasia. A sio!!

reklama
Do góry