reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mania mam to samo, tylko pojedynczo :laugh: :laugh: wlasnie byla akcja czyszczenia noska.........eh...tocze bitwy z moim Synem, a raczej z jego nosem

reklama
Niania!! fajne zdjecie  ;D

Joaska!!! najbardziej mi szkoda wlasnie tych momentow kiedy dla dobra maluchamusze zrobic cos co mu nieodpowiada czyszczenie noska np :-[

tofinek pisze:
kate332 a dokarmiacz czasami? czy tylko na piersi?
ja na razie karmie tylko piersią no plus zupka i troszke soczku
jezu kobiety czy wy nic w domu nie robicie tylko produkujecie na BB????
jestem pełna podziwu to chyba najszybciej rozwijające sie forum w całym necie ;D

nie to żeby nam nie smakowały ale poprostu troszkę się przejadłam dżemików i kompotów i czasami musze zapodać sobie coś trującego gazowanego no ale babunia kochana by się obraziła i byłoby jej napewno przykro że tak słabo schodzą u nas jej smaczne cuda
no same rozumiecie ;)
zmykam prasować

kaśka k pisze:
najgorsze jest to że ona tak strasznie nie może ścierpieć że my mamy dziecko a oni jeszcze nie, mają kupę forsy samochody i generalnie żyją jak pączki w maśle a my przeciwnie
powiedziałam jej że denerwuje mnie że piotrek nie może wziaść wolnego a ja muszę pojechać z małą do lekarza wózkiem a tam nawet nie ma wjazdu do przychodni i musiałabym wózek na dworzu zostawić to ona mi na to że się użalam nad sobą mam się wziaś w garść i sama wreszcie zacząć sobie radzić
jedna będzie mi tu takie rzeczy opowiadała 

Ale rura!!! Gonić ją Kasia. A sio!!

reklama
Do góry