reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ciekawy pomysl aniu, moze i ja uzadze jakas imprezke, mamy nowe mieszkanko, wiec moze od razu z parapetowka???????????
kaśka k
Fanka BB :)
Sylwia łobuzie jeden wracaj tu do nas i żadnego tam chowania się po kątach
Gazelaczku cieszę się że u Was ok i dobrze że w porę ruszyłaś na przeciw bakcylom, na nasze wyniki z bibułki czekamy jeszcze tydzień
Gazelaczku cieszę się że u Was ok i dobrze że w porę ruszyłaś na przeciw bakcylom, na nasze wyniki z bibułki czekamy jeszcze tydzień
kaśka k
no a z posiewu wyszły nam niegroźne bakcyle i mała dostaje urotrim i furagin na szczęście w porę też zobilismy badania i narazie obejdzie sie bez antybiotyku
kaśka k
no i muszę Wam coś powiedzieć jedna laska podniosła mi dzisiaj na maksa ciśnienie
najpierw wypytywała o małej zdrowie i mówiłam jej na bieżąco co się dzieje i że musimy ciągle te badania robić że dostalismy wezwanie do szpitala itd..
dzisiaj wywaliła że jej żal naszego dziecka że ma takich hipohondrycznych rodziców echhh
ale zjebałam ją masakrycznie i powiedziałam co o niej myślę zawsze mi jej było szkoda bo poroniła kiedy ja zaszłam w ciążę no i teraz mi ciągle dogryza, nie pisałam Wam o niej ale siedzi mi ja wrzód na dupie którego się pozbyć nie mogę nasi mężowi pracują razem matko ale jestem wkurw...
najpierw wypytywała o małej zdrowie i mówiłam jej na bieżąco co się dzieje i że musimy ciągle te badania robić że dostalismy wezwanie do szpitala itd..
dzisiaj wywaliła że jej żal naszego dziecka że ma takich hipohondrycznych rodziców echhh
ale zjebałam ją masakrycznie i powiedziałam co o niej myślę zawsze mi jej było szkoda bo poroniła kiedy ja zaszłam w ciążę no i teraz mi ciągle dogryza, nie pisałam Wam o niej ale siedzi mi ja wrzód na dupie którego się pozbyć nie mogę nasi mężowi pracują razem matko ale jestem wkurw...
kaśka k
najgorsze jest to że ona tak strasznie nie może ścierpieć że my mamy dziecko a oni jeszcze nie, mają kupę forsy samochody i generalnie żyją jak pączki w maśle a my przeciwnie
powiedziałam jej że denerwuje mnie że piotrek nie może wziaść wolnego a ja muszę pojechać z małą do lekarza wózkiem a tam nawet nie ma wjazdu do przychodni i musiałabym wózek na dworzu zostawić to ona mi na to że się użalam nad sobą mam się wziaś w garść i sama wreszcie zacząć sobie radzić
***** jedna będzie mi tu takie rzeczy opowiadała
powiedziałam jej że denerwuje mnie że piotrek nie może wziaść wolnego a ja muszę pojechać z małą do lekarza wózkiem a tam nawet nie ma wjazdu do przychodni i musiałabym wózek na dworzu zostawić to ona mi na to że się użalam nad sobą mam się wziaś w garść i sama wreszcie zacząć sobie radzić
***** jedna będzie mi tu takie rzeczy opowiadała
kaśka k
przepraszam Was ale tak mnie już nikt dawno nie zdenerwował
mania
jol Kaska ale laska ma tupet!!!
no a ja ledwo dycham..Tymulcio ma kaszel a Gabcia smarkula bidula wiec sie uziemnilismy! pewnie nie uda mie sie doczytac do konca bo Tymcio jet tak opiszczaly ze tylko na rekach che byc noszony a Gabi grzecznie czeka na swoja kolej, mi rece opadaja ale co zrobic..
przezyjemy..byle do lata hehe
Aniu G dzieki za cieple slowko
no a ja ledwo dycham..Tymulcio ma kaszel a Gabcia smarkula bidula wiec sie uziemnilismy! pewnie nie uda mie sie doczytac do konca bo Tymcio jet tak opiszczaly ze tylko na rekach che byc noszony a Gabi grzecznie czeka na swoja kolej, mi rece opadaja ale co zrobic..
przezyjemy..byle do lata hehe
Aniu G dzieki za cieple slowko
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kasia i bardzo dobrze jej dogadalas!!!pewnie jakby sama miala dziecko, to tez martwilaby sie o jego zdrowie.......i pewnie tez czasem potrzebowalaby pomocy..olej ja poprostu!!!!