reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska, ja tez uzywam wody morskiej i ostatnio pomoglo, teraz znowu cos Nnie w nosku furczy wiec od razu dzialam...mam nadzieje ze infekcji nie zlapie...

reklama
Nianiazarazilas mnie wyjsciem z domu....chyba najbardziej przemowilo ta tym wystrzalowe wdzianko i chec zabawy.......trzeba bedzie cos wykombinowac!!!!!!!mam nadzieje, ze sie uda!!!!

Sylwia79 pisze:
dzieki dziewczyny za mile slowa...
wiem wiem ze my tutaj mamy takie grono wsparcia, nie raz korzystalam ;) ale jakos nie mialam nastroju... a wszytsko sie zaczelo od mysli ze trzeba bedzie wrocic do pracy i ninke zostawic... nie wiedzlam ze bede to az tak bardzo przezywac, bezsennosc, koszmary senne... dlugo by opowiadac... przeszlo jak sie z tym pogodzilam... choc nie ciesze sie z tego, i tak bede na straconej pozycji a znajac moja szefowa beda docinki i niemila atmosfera jak bede chciala wyjsc punktualnie ... ostanio gadalam z kumplem - szuka innej pracy - niektorzy to siedza do drugiej w nocy! no ja z pewnoscia nie bede...

Sylwia a kiedy wracasz do pracy?? No i kto zostaje z Ninką? Ja wracam od stycznia i chyba tez zaczynam powoli to przezywać :-[ Na poczatku nie jest łatwo ale potem sie do tego przykwyknie i bedzie ok. Ja np. dziś aby sobie pomóc wysparztałam i uprasowałam wszytsko co miałam w szafie. Porobiłam komplety, poprzmierzałam marynarki ;D, garnitury i jakoś tak nawet się ucieszyłam ze wracam do zywych ;D Swoje pewnie przepłaczę...

Joaska pisze:
Nianiazarazilas mnie wyjsciem z domu....chyba najbardziej przemowilo ta tym wystrzalowe wdzianko i chec zabawy.......trzeba bedzie cos wykombinowac!!!!!!!mam nadzieje, ze sie uda!!!!

Koniecznie ;D Są przecież Nianie na godziny, Wam tez sie od zycia coś należy. Ile mozna siedzieć w domu? Bawić sie musimy póki jestesmy młode!! Ja tam zamierzam być młodą ;) wyluzowaną mamą :laugh: ;)

Joaska pisze:
aha i zapomnialam pogratulowac nowej fotki przy nicku:) :laugh: :laugh: znakomita, rodzinka w komplecie!!!

A własnie sobie zmieniłam ;D
A teraz o 19 wyfruwam na "paznokcie" i solarium ;D
W niedziele chrzciny, nie chce synowi obciachu narobić heheh

NiaNia pisze:
Joaska pisze:

Koniecznie ;D Są przecież Nianie na godziny, Wam tez sie od zycia coś należy. Ile mozna siedzieć w domu? Bawić sie musimy póki jestesmy młode!! Ja tam zamierzam być młodą ;) wyluzowaną mamą :laugh: ;)
nie slyszalam u nas o jakiejs agencji nian, ale moze znajde kogos innego, znajomego, a moze babcia zostanie z Malym, u Was jest troszke latwiej bo Maks je z butli a u Nas cyc......a

My w sylwestra bedziemy balowac z malym u siebie w domku. Juz zapraszamy gosci - Jas poimprezuje w malym pokoju a my w duzym ;), moze szalonej zabawy nie bedzie, ale tez sie wystroje ;D. Moi rodzice zawsze gdzies "sylwestuja" wiec nawet ich nie pytam, co do niani to pewnie w krakowie by sie cos znalazlo, ale obawiam sie ze cena by mnie powalila - to przeciez sylwester ;D

reklama
Do góry