reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Moim największym marzeniem jest,aby dać moim dzieciom "dom" zupełnie inny niż ja miałam.Pełen miłości,wierności,wyrozumienia,spokoju i ciepła.Aby samemu dochodzić do szczęścia a nie je kupować...

reklama
Agus najwazniejsze to nie dusic w sobie!!!! lepiej opowiedz co cie dreczy mezowi lub przyjaciolce,komu kolwiek!! ale duszenie w sobie jest złe

i wiesz ze ludzie ktorzy dusza swoje problemy w sobie krocej zyja?? maja czesto zawaly itp 8)

wiec od dzis mecz wszystkich tym co cie dreczy

i nie denerwuj sie swoja mama,one juz takie sa i sie nie zmienia wiec nie ma co przez stare rury sie denerwowoac ;)

Witam WAS!
czytam o Waszych matkach i aż mnie gdzieś tam w środku ściska,to bardzo przykre,co Was spotyka!
moja mama generalnie miała przez chwile taki wzrok jakby mi zazdrościła młodości,ale jej to minęło,jak się pogodziła,że jest już babcią
teraz to raczej wygląda,jak zranione zwierze,gdy nie może mieć Otylci na rękach,strasznie mi jej wtedy szkoda i zaraz jej daję małą
tak w ogóle to myślę,że po narodzinach Otyli,moi rodzice przypomnieli sobie swoją młodość,bo nas w domu było dwie dziewczyny,a do tej pory to mieli samych wnuków.....a to już coś zupełnie innego

Agnieszka R pisze:
Nam sie ten termometr douszny sprawdza,bardzo dokladnie mierzy i w następujących po sobie pomiarach niema różnic,dodawać ani odejmować tez nie musimy,ale pewnie zależy to od firmy(do niektórych trzba cos dodać w innych odjąć a w innych uśrednić z 3 kolejnych...)
a może Agnieszko R dałabyś dokładniejsze namiary na sprawdzony termometr,który posiadasz
ja cały czas mierzę w pupie,ale stracha mam za każdym razem,by małej czegoś nie uszkodzić,bo ona strasznie się wierci...

alka pisze:
Lilka pisze:
to moze ja moja Milenke oddam ktoremus Maciejce albo Michalkowi?  ;D

BIERZEMY!!!  :laugh: :laugh: :laugh: Bierzemy, bo jeszcze nam Maciejka Milenke i wszystkie laski wyrwie  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Misiów kurcze nakupuje .... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

hi hi - tak wlasnie pomyslelismy, ze po naszej misiowej ofercie laski będą się pchały drzwiami i oknami  :p ;) ;D ;D ;D
Idziemy wlasnie na spacerek i kupimy duuużo misiow.

A na razie zapraszamy wszystkie lipcowe dzieci [dziewczynki i chłopców] na misie Haribo   :) :) :)

1_1.jpg

[swoją drogą, to uwielbiam je ::)]

ja lece posprzątać w mieszkanku,bo dostanę w końcu od męża wypowiedzenie :laugh:
albo siedzę z małą,albo na bb......a co mi tam pocoś jest ten komp w domu ;D

reklama
Do góry