reklama
Lilka
Fanka BB :)
Agus najwazniejsze to nie dusic w sobie!!!! lepiej opowiedz co cie dreczy mezowi lub przyjaciolce,komu kolwiek!! ale duszenie w sobie jest złe
i wiesz ze ludzie ktorzy dusza swoje problemy w sobie krocej zyja?? maja czesto zawaly itp 8)
wiec od dzis mecz wszystkich tym co cie dreczy
i nie denerwuj sie swoja mama,one juz takie sa i sie nie zmienia wiec nie ma co przez stare rury sie denerwowoac
i wiesz ze ludzie ktorzy dusza swoje problemy w sobie krocej zyja?? maja czesto zawaly itp 8)
wiec od dzis mecz wszystkich tym co cie dreczy
i nie denerwuj sie swoja mama,one juz takie sa i sie nie zmienia wiec nie ma co przez stare rury sie denerwowoac
hanti
Lipcowe Mamy '05
Witam WAS!
czytam o Waszych matkach i aż mnie gdzieś tam w środku ściska,to bardzo przykre,co Was spotyka!
moja mama generalnie miała przez chwile taki wzrok jakby mi zazdrościła młodości,ale jej to minęło,jak się pogodziła,że jest już babcią
teraz to raczej wygląda,jak zranione zwierze,gdy nie może mieć Otylci na rękach,strasznie mi jej wtedy szkoda i zaraz jej daję małą
tak w ogóle to myślę,że po narodzinach Otyli,moi rodzice przypomnieli sobie swoją młodość,bo nas w domu było dwie dziewczyny,a do tej pory to mieli samych wnuków.....a to już coś zupełnie innego
czytam o Waszych matkach i aż mnie gdzieś tam w środku ściska,to bardzo przykre,co Was spotyka!
moja mama generalnie miała przez chwile taki wzrok jakby mi zazdrościła młodości,ale jej to minęło,jak się pogodziła,że jest już babcią
teraz to raczej wygląda,jak zranione zwierze,gdy nie może mieć Otylci na rękach,strasznie mi jej wtedy szkoda i zaraz jej daję małą
tak w ogóle to myślę,że po narodzinach Otyli,moi rodzice przypomnieli sobie swoją młodość,bo nas w domu było dwie dziewczyny,a do tej pory to mieli samych wnuków.....a to już coś zupełnie innego
hanti
Lipcowe Mamy '05
a może Agnieszko R dałabyś dokładniejsze namiary na sprawdzony termometr,który posiadaszAgnieszka R pisze:Nam sie ten termometr douszny sprawdza,bardzo dokladnie mierzy i w następujących po sobie pomiarach niema różnic,dodawać ani odejmować tez nie musimy,ale pewnie zależy to od firmy(do niektórych trzba cos dodać w innych odjąć a w innych uśrednić z 3 kolejnych...)
ja cały czas mierzę w pupie,ale stracha mam za każdym razem,by małej czegoś nie uszkodzić,bo ona strasznie się wierci...
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
alka pisze:Lilka pisze:to moze ja moja Milenke oddam ktoremus Maciejce albo Michalkowi? ;D
BIERZEMY!!! :laugh: :laugh: :laugh: Bierzemy, bo jeszcze nam Maciejka Milenke i wszystkie laski wyrwie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Misiów kurcze nakupuje .... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hi hi - tak wlasnie pomyslelismy, ze po naszej misiowej ofercie laski będą się pchały drzwiami i oknami ;D ;D ;D
Idziemy wlasnie na spacerek i kupimy duuużo misiow.
A na razie zapraszamy wszystkie lipcowe dzieci [dziewczynki i chłopców] na misie Haribo
[swoją drogą, to uwielbiam je :]
AgaR.
Fanka BB :)
Ja mam termometr z firmy Dkkmed.
Ale teraz to bym chciała taki-jeszcze praktyczniejszy mi sie wydaje
www.dkkmed.com.pl
Ale teraz to bym chciała taki-jeszcze praktyczniejszy mi sie wydaje
www.dkkmed.com.pl
reklama