reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Laski no wreszcie was nadrobilam. :laugh:

Maciusiowi Gazelaczka zyczymy z Alusiem zdrowka, niech walczy z wstretna bakteria.

Co do zabaweczek to ja chetnie zamowie byle przyslali do nas.

Wiecie co z tymi mamami to zgroza. Ja cale zycie z moja mialam raz z gorki raz pod gorke. Uwazalam, ze nigdy z nia nie pogadam jakz przyjaciolka, a wtedy mowiono mi, ze wszystko sie zmienipo slubie. Nie wierzylam, choc jestem dosc przewidywidujaca. I co? teraz tak sie kochamyi tak tesknimy za soba, ze jestem zszokowana. Moja Mama najlepiej potrafi zajac sie Alkiem. (Sprawdzilo sie, jak bylam te 2 miesiace w Polsce) Teskni za nim okropnie i mowi, ze wacha po domu przedmioty, ktore po nim zostaly. (Z wachaniem wszystkiego to i ja mam zboczenie ::)) Tata moj tez umie zajac sie dzieckiem i tescie tez.
Moi rodzice sa naprawde wspanialym malzenstewm, pomaga im to, ze sa mocno religijni.

Joasiu, to prawda zawsze mam sentyment do szpitali i moze wreszcie na jego lono wroce w nowym roku. Ja chcialam studiowac medycyne, ale wlasciwe duzo dalej nie zboczylam ;)
Kubusiowi duuuzo zdrowka i sily na walke z katarem (Moj brat 17- letni tak ma na imie, za moja prosba :))

reklama
Zdjecia bomba. Strasznie lubie ogladac Mackow, a Martynke to normalnie chcialby sie zjesc taki z niej cukiereczek.
i wszystkie sa piekne!!!

Kurde musze cos mezowi zrobic, zeby wreszcie te zdjecia na nasza strone wywalil, zebym je mogla umiescic w galerii, bo za chwile wszystkie laski odejda z kawalerami i moj Alek bedzie musial ksiedzem zostac i slubow udzielac ;) :laugh:

Martuska ja wracam we wrzesniu dopiero......ja tez marzylam o medycynie ale jakos tam wyszlo......
dziekujemy za zyczenia zdrowia!!!!

gazelaczku czekamy na rozwiazanie konkursu

ale ogladajac zdjecia dzieciaczkow i podpisy mozna sobie humor poprawic :D

moze pozniej mi sie uda was nadgonic ale teraz zmykam :-[

Czesc Dziewczyny :)

Jestesmy ciagle wyjechani, dlatego nie mam czasu na BB i co raz bardziej mi tego brakuje, widze, ze naprodukowalyscie chyba ze 200 stron od czasu kiedy bylam z Wami na bierzaco, matko kiedy ja to nadrobie :o Bede miala co robic po powrocie :)

Wlasnie przeczytalam Wasza ostatnia produkcje z dzisiaj i az mi ciarki po plecach przeszly, kiedy tak piszecie o swoich matkach.
Po prostu nie wyobrazam sobie jak to jest miec toksyczna matke. Ja swoja kocham nad zycie i bardzo za nia tesknie bo mieszkam tak bardzo daleko od niej. Teraz jestem u niej i ciesze sie kazdym dniem podwojnie bo wiem, ze jak wrocimy do domu to znowu nie zobacze jej bardzo dlugo. A tak gadac do malej jak moja mama to nikt nie potrafi. Julka smieje sie do babci w glos, gaworzy, az serce rosnie jak sie na to patrzy.

Zmykam juz, sciskam Was serdecznie, nie dajcie sie jesieni i chmurom :)

buziaki no i tesknimy strasznie :)

reklama
Mnie mama ostatnio bardzo pomaga i nie wyobrazam sobie bez niej zycia. Jestesmy psiapsioly jak sie patrzy - czasem sie poklocimy, ale tak chyba byc powinno ;), dlatego nie zazdroszcze Wam kobietki - dobrze ze macie troskliwych panow u swojego boku :laugh:

Do góry