reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Laski no wreszcie was nadrobilam. :laugh:

Maciusiowi Gazelaczka zyczymy z Alusiem zdrowka, niech walczy z wstretna bakteria.

Co do zabaweczek to ja chetnie zamowie byle przyslali do nas.

Wiecie co z tymi mamami to zgroza. Ja cale zycie z moja mialam raz z gorki raz pod gorke. Uwazalam, ze nigdy z nia nie pogadam jakz przyjaciolka, a wtedy mowiono mi, ze wszystko sie zmienipo slubie. Nie wierzylam, choc jestem dosc przewidywidujaca. I co? teraz tak sie kochamyi tak tesknimy za soba, ze jestem zszokowana. Moja Mama najlepiej potrafi zajac sie Alkiem. (Sprawdzilo sie, jak bylam te 2 miesiace w Polsce) Teskni za nim okropnie i mowi, ze wacha po domu przedmioty, ktore po nim zostaly. (Z wachaniem wszystkiego to i ja mam zboczenie ::)) Tata moj tez umie zajac sie dzieckiem i tescie tez.
Moi rodzice sa naprawde wspanialym malzenstewm, pomaga im to, ze sa mocno religijni.

Joasiu, to prawda zawsze mam sentyment do szpitali i moze wreszcie na jego lono wroce w nowym roku. Ja chcialam studiowac medycyne, ale wlasciwe duzo dalej nie zboczylam ;)
Kubusiowi duuuzo zdrowka i sily na walke z katarem (Moj brat 17- letni tak ma na imie, za moja prosba :))

reklama
Zdjecia bomba. Strasznie lubie ogladac Mackow, a Martynke to normalnie chcialby sie zjesc taki z niej cukiereczek.
i wszystkie sa piekne!!!

Kurde musze cos mezowi zrobic, zeby wreszcie te zdjecia na nasza strone wywalil, zebym je mogla umiescic w galerii, bo za chwile wszystkie laski odejda z kawalerami i moj Alek bedzie musial ksiedzem zostac i slubow udzielac ;) :laugh:

Martuska ja wracam we wrzesniu dopiero......ja tez marzylam o medycynie ale jakos tam wyszlo......
dziekujemy za zyczenia zdrowia!!!!

gazelaczku czekamy na rozwiazanie konkursu

ale ogladajac zdjecia dzieciaczkow i podpisy mozna sobie humor poprawic :D

moze pozniej mi sie uda was nadgonic ale teraz zmykam :-[

Czesc Dziewczyny :)

Jestesmy ciagle wyjechani, dlatego nie mam czasu na BB i co raz bardziej mi tego brakuje, widze, ze naprodukowalyscie chyba ze 200 stron od czasu kiedy bylam z Wami na bierzaco, matko kiedy ja to nadrobie :o Bede miala co robic po powrocie :)

Wlasnie przeczytalam Wasza ostatnia produkcje z dzisiaj i az mi ciarki po plecach przeszly, kiedy tak piszecie o swoich matkach.
Po prostu nie wyobrazam sobie jak to jest miec toksyczna matke. Ja swoja kocham nad zycie i bardzo za nia tesknie bo mieszkam tak bardzo daleko od niej. Teraz jestem u niej i ciesze sie kazdym dniem podwojnie bo wiem, ze jak wrocimy do domu to znowu nie zobacze jej bardzo dlugo. A tak gadac do malej jak moja mama to nikt nie potrafi. Julka smieje sie do babci w glos, gaworzy, az serce rosnie jak sie na to patrzy.

Zmykam juz, sciskam Was serdecznie, nie dajcie sie jesieni i chmurom :)

buziaki no i tesknimy strasznie :)

reklama
Mnie mama ostatnio bardzo pomaga i nie wyobrazam sobie bez niej zycia. Jestesmy psiapsioly jak sie patrzy - czasem sie poklocimy, ale tak chyba byc powinno ;), dlatego nie zazdroszcze Wam kobietki - dobrze ze macie troskliwych panow u swojego boku :laugh:

Do góry