reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
..nadrobilam......ufff...produkcja na maxa :laugh: :laugh:

nie bylo Nas dzisiaj z ranca bo Kuba jest chory i musielismy isc do naszej pani doktor, cala noc kaszlal, katarek mu splywal po gardle i sie krztusil.....ale teram may juz leki, pani doktor kazala zakraplac wode orska zeby sie noc czyscil, z takiej infekcji lubi pojawic sie zapalenie oskrzeli albo ucha!!!zastanawialam sie czy jestem wrazliwa matka. moze za bardzo, ale uswiadomiobo mnie ze jestem poprostu przezorna!!!!

gazelaczku cieszymy sie z Kubikiem, ze nasz kolega Maciej juz czuje sue lepiej!!!chyba tez bede zwracala uwage na kupki!! :laugh:

co do mam......sama nie wiem , co o tym myslec, z mama( niektora) zle a bez niej............tez zle :(

alka to Ci bardzo,bardzo zazdroszczę.Tymbardziej,ze ja rodzeństwa niemam...tylko mamę i to taką troszkę walniętom niestety

200511062f2hr.jpg

Maciek! Ciocia Iwon za to zdjęcie dorzuci Ci jedną zabawkę dla dziewczyn gratis :laugh:
Mina miesiąca!!! ;D

reklama
Do góry