reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
..nadrobilam......ufff...produkcja na maxa :laugh: :laugh:

nie bylo Nas dzisiaj z ranca bo Kuba jest chory i musielismy isc do naszej pani doktor, cala noc kaszlal, katarek mu splywal po gardle i sie krztusil.....ale teram may juz leki, pani doktor kazala zakraplac wode orska zeby sie noc czyscil, z takiej infekcji lubi pojawic sie zapalenie oskrzeli albo ucha!!!zastanawialam sie czy jestem wrazliwa matka. moze za bardzo, ale uswiadomiobo mnie ze jestem poprostu przezorna!!!!

gazelaczku cieszymy sie z Kubikiem, ze nasz kolega Maciej juz czuje sue lepiej!!!chyba tez bede zwracala uwage na kupki!! :laugh:

co do mam......sama nie wiem , co o tym myslec, z mama( niektora) zle a bez niej............tez zle :(

alka to Ci bardzo,bardzo zazdroszczę.Tymbardziej,ze ja rodzeństwa niemam...tylko mamę i to taką troszkę walniętom niestety

200511062f2hr.jpg

Maciek! Ciocia Iwon za to zdjęcie dorzuci Ci jedną zabawkę dla dziewczyn gratis :laugh:
Mina miesiąca!!! ;D

reklama
Do góry