reklama
kaśka k
Fanka BB :)
ja mam dwa jeden to taki pasek który nie podaje dokładnej ale przybliżoną temperaturę a drugi elektroniczny ale w postaci smoczka był razem w komplecie ze sterylizatorem
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Dzięki Gazelaczku za radę. Spróbuję to wprowadzić w życie od nsatępnego karmienia Ciekawe co Maciek na to Zdam relacje czy się udałogazelaczek pisze:Tofinek i Klaudius, co do tego karmienia tylko z jednej piersi. Kiedys slyszalam, że niektore dzieci wybierają sobie jedną piers, ale że można "sposobem" je jakoś przekonać do drugiej. Im wcześniej tym lepiej, bo potem to trudno wytępić różne nawyki u maluchow. A jedną z metod jest karmienie z tej mniej lubianej piersi metodą podpaszkową. Czyli dziecko trzeba trzymać pod pachą, a w rezultacie jest ono prawie w takim samym ulozeniu gdy jest przystawione do tej bardziej lubianej piersi [piers jest zawsze po tej samej stronie policzka]. Może Wam się uda w ten sposob oszukac maluchy? Bo nawet jesli teraz macie mniejsza laktacje w jednej piersi, to dzieki ssaniu powinna sie ona poprawic.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ale jaja Dziecko prawdę ci powietofinek pisze:to taka babcia z tych nowoczesnych...
ja mam w rodzinie taką ciotkę-damulkę i ona jest babcią i jej wnuczka 4 letnia któregoś razu jak bawila się na dywanie zobaczyla pająkai powiedziala:najbardziej nie lubię pająków i babci Ewy, nieźle co?
elfiko
lipcowe mamy ´05
Pożyczyłam sobie wczoraj od cioci ten cały pas ściągający po ciązowy czy jakiś tam i nosze to cholerstwo od rana :
Czuje sie jakby mnie jakiś ciasny wąż połknął, oddychać w tym świństwie nie moge normalnie ale jest jeden pozytywny aspekt- jak to coś zapiełam to wszystkie fałdy i opony poszły do góry i cycki mi sie jakoś powiększyły i teraz dumnie po domu paraduje ;D ;D ;D
Kurde jakby wcześniej napisali że to tak działa to dawno bym se sprawiła to cudo!
Tusia polecam! pas cycko powiększacz!
Czuje sie jakby mnie jakiś ciasny wąż połknął, oddychać w tym świństwie nie moge normalnie ale jest jeden pozytywny aspekt- jak to coś zapiełam to wszystkie fałdy i opony poszły do góry i cycki mi sie jakoś powiększyły i teraz dumnie po domu paraduje ;D ;D ;D
Kurde jakby wcześniej napisali że to tak działa to dawno bym se sprawiła to cudo!
Tusia polecam! pas cycko powiększacz!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia - to trzymam kciuki za Twoje pełne i równe w rozmiarze piersi ;D
Slyszalam, że w pupie mierzy sie najdokladniej temperaturke. Ja mam elektroniczny do ucha, ale w ogóle temu nie wierze. Za każdym razem co innego podaje i chyba trzeba kilka kresek zawsze dodawać [jak sie mierzy w pupie trzeba pół stopnia odjąć]. Poza tym wydaje mi się, że dziecko bardziej sie wierci gdy mu sie mierzy pod pachą niż w tyłku. Leżąc na brzuchu szkraby są bardziej unieruchomione i bardziej podatne na nasze eksperymenty
Slyszalam, że w pupie mierzy sie najdokladniej temperaturke. Ja mam elektroniczny do ucha, ale w ogóle temu nie wierze. Za każdym razem co innego podaje i chyba trzeba kilka kresek zawsze dodawać [jak sie mierzy w pupie trzeba pół stopnia odjąć]. Poza tym wydaje mi się, że dziecko bardziej sie wierci gdy mu sie mierzy pod pachą niż w tyłku. Leżąc na brzuchu szkraby są bardziej unieruchomione i bardziej podatne na nasze eksperymenty
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
elfiko pisze:jak to coś zapiełam to wszystkie fałdy i opony poszy do góry i cycki mi sie jakoś powiększyły i teraz dumnie po domu paraduje ;D ;D ;D
;D ;D ;D To ja tego już na pewno nie kupię, bo będę musiała moje balony po ziemi ciągnąć ;D ;D ;D
reklama
AgaR.
Fanka BB :)
Nam sie ten termometr douszny sprawdza,bardzo dokladnie mierzy i w następujących po sobie pomiarach niema różnic,dodawać ani odejmować tez nie musimy,ale pewnie zależy to od firmy(do niektórych trzba cos dodać w innych odjąć a w innych uśrednić z 3 kolejnych...)