reklama
Lilka pisze:co do psa to wiem ze robi to z nerwow
ale mimo wszystkjo wole go miec zamknietego w tej kuchni niz zostawic mu chate w calosci.....nie znam go wiec mu nie ufam
mam go od poniedzialku i widze ze dobra psina ale niestety to za malo aby zostawic mu caly dom
wole kuchnie miec tak zalatwiona tylko
dzis jak Karol wroci i zjemy obiad jedziemy na wioske
3majcie kciuki aby sie udalo
Lila uwielbiam Twoje komentarze :laugh: :laugh: :laugh:
Klaudia
Lipcóweczka 2005
elfiko pisze:Wczoraj jak go dostała to leżała w łóżeczku 2 godziny i gadała do niego na cały głos ;D
Mój Maciek to najbardziej lubi gadać do swojej pościeli Ma tam takie misie narysowane i jak go położę w łóżeczku, to zawsze z nimi rozmawia. Ciekawe o czym? Pewnie o reinkarnacji, hihi
Klaudia pisze:kaśka k pisze:Klaudio jak to zrobiłaś że mały nie płakał ?bo u nas to masakra z tymi szczepieniami no i potem cały dzień z głowy
Kasiu ja nic nie robiłam, zacisnęłam zęby, żeby przygotować sie na najgorsze, a Maciek trochę jęknął, skrzywił się i po bólu. A potem jak go wsadziłam do wózka, to zasnął i do tej pory jest z babcią na spacerze, więc pewnie dalej śpi.
My mielismy ta samo za ostatnim razem. Byłam w szoky bo mnie łzy leciały a on nic. Tylko sobie biedaczek jęknął
elfiko
lipcowe mamy ´05
Gazeleczku ja też byłam kiedyś chora na tego gronkowca i rzeczywiście nie jest to nic takiego okropnego i da sie wyleczyć antybiotykiem z tym że dla maluszka może być troszke bolesne bo to bardzo wtedy żołądek dokucza :-[
A zarazić sie tym można wszędzie a Maciejka pewnie łapki w buzi i zabaweczki wiec to może też być z tego.
Trzymam kciuki za maluszka i daj mu całuska od cioci elfiko
A zarazić sie tym można wszędzie a Maciejka pewnie łapki w buzi i zabaweczki wiec to może też być z tego.
Trzymam kciuki za maluszka i daj mu całuska od cioci elfiko
elfiko
lipcowe mamy ´05
Mój przyszły mąż Kornelek lubi sobie dobrze zjeść i dlatego jestem zmuszona już teraz gromadzić fundusze na naszą wspólna przyszłość. Ale co tam... damy rade bo mama załatwiła mi robote na promocjach ;D Troche sie tam nudziłam ale czego sie nie robi z miłości achh
Lilka
Fanka BB :)
Tusia mi najbardziej zalezalo na tej zabawce z przyssawkami
qrcze troche sie nalicytowalam w ostatnich minutach z ta druga osoba!!
pewnie by mnie przelicytowala ale czas sie skonczyl na szczescie dla mnie jak ja dolozylam swoje grosze ;D
a kupilam jeszcze to
http://www.allegro.pl/show_item.php
niech dziecko sie pobawi :laugh:
Niania dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D :-* :-* :-*
qrcze troche sie nalicytowalam w ostatnich minutach z ta druga osoba!!
pewnie by mnie przelicytowala ale czas sie skonczyl na szczescie dla mnie jak ja dolozylam swoje grosze ;D
a kupilam jeszcze to
http://www.allegro.pl/show_item.php
niech dziecko sie pobawi :laugh:
Niania dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D :-* :-* :-*
Lilka
Fanka BB :)
a jak szalec to szalec do konca!!!
Elfiko ta zabawka jest niesamowita!!!!!!!!!!!!!!! super ze ja wynoralas!!!
KUPIE JĄ!!!!!!!!!!!!!!
Karol mi jesc nie da do konca miesiaca ;D ;D
bo nie wiecie ale zeby pozamawiac te zabawki dla Milenki to musialam obiecac ze nie zjem nic slodkiego przez caly miesiac!!!!!!!!
nie zle nie?? a zeby nie bylo ze dziecku odmawiam to sie zgodzilam ;D ;D
Elfiko ta zabawka jest niesamowita!!!!!!!!!!!!!!! super ze ja wynoralas!!!
KUPIE JĄ!!!!!!!!!!!!!!
Karol mi jesc nie da do konca miesiaca ;D ;D
bo nie wiecie ale zeby pozamawiac te zabawki dla Milenki to musialam obiecac ze nie zjem nic slodkiego przez caly miesiac!!!!!!!!
nie zle nie?? a zeby nie bylo ze dziecku odmawiam to sie zgodzilam ;D ;D
reklama