reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Moja Oti wczoraj mi załatwiła jednym pierdnięciem kropeczki koloru żółtego na zielonej ściance
teraz muszę dokupić fosforyzujących gwiazdek i pozaklejać ......
a mąż tyle razy mnie ostrzegał .....czasem i chłop ma racje

Alka, no i odkryłaś Maćkowe tajnie strzeżone tajemnice  ;) :) Ale juz wiecej nie bedziemy sie spotykać spoza-forumowymi-laskami, zaraźliwe są jakieś  ;) :)

Asiołku - Ty zawsze potrafisz wynaleźć odpowiednie informacje. Dziękuski-całuski  :-*

elfiko pisze:
Mój przyszły mąż Kornelek lubi sobie dobrze zjeść i dlatego jestem zmuszona już teraz gromadzić fundusze na naszą wspólna przyszłość. Ale co tam... damy rade bo mama załatwiła mi robote na promocjach ;D Troche sie tam nudziłam ale czego sie nie robi z miłości achh
bebiko9hf.jpg
;D ;D ;D elfiko zabiłaś mnie !!!! :laugh: :laugh: :laugh:

...a juz myslalam, ze chodzenie Kuby caly dzien w papilotach nic nie da...... :laugh: :laugh: :laugh:

wlasnie wrocilismy z zakupow, moj syn zakupil sobie pierwsze rajtuzy.......oczywiscie jak tylko przymierzy zrobimy zdjecie Naszego Robin Hooda :) :laugh: :laugh:
a moj meczcyzna usilnie chcial wydac na mnie pieniadze, bardzo sie ucieszylam i z tego wszystkiego......nic nie kupilam :(

Iwon sztruksiki syper, Kuba ma takie tylko granatowe..........a Kuba dzis dostal rowniez nowe ubranko!!!!
obraz18dh.jpg[img]

reklama
pozniej poczytam co naklepalyscie
wrocilismy z poszukiwan domku dla pieska i.......udało się[/b]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znalezlismy mu super dom!!!!
gdzie jest w sumie 20-sto pierwszym psem!!!

wlasciciele ci sa u nas znani bo....bogaci
maja wlasne ranczo z koniami,w sumie dwa takie rancza

no ciesze sie ze ma dom!! oni kochaja zwierzeta i kto im co przyniesie to biorą!!!

ale sie ciesze :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry