reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
gazelaczek pisze:
Właśnie zadzwonili z przychodni, że Maciuś ma gronkowca złocistego  :( :( :( Nie wiem dokladnie co to jest, ale wiem że ciężko się leczy i może być niebezpieczne. Na internecie próbowalam znaleść jakieś informacje, ale tam piszą o chorobach skóry, a tu było badanie kału... Dopieor na 20.30 idziemy do lekarza. Może wiecie coś więcej na ten temat??? Kurde, dobiło mnie to... Wydalo sie w koncu czemu Maciejka ostatnio tak dużo krzyczy. Zupelnie jak przy kolce...... Dobrze, że poszlam do lekarza. Bo generalnie wszelkie marudnki zwalalam na karb rosnących ząbkow, a tu proszę, takie nowiny....

gazelaczku zaraz zadzownie do mamy, ona jest bakteriologiem i pracuje w labolatorium i bada takie rzeczy, napewno bedzie wiedziała..
zaraz dam znać.

Gazelaczku trzymam kciuki oby to nie było nic groźnego !!! No i jak Maciejka mógł sie tym zarazić ?
Iwon i Aniu g cos mi sie wydaje ze nasze maleństwa maja niezłe charakterki ! ;)
bebe0013.gif

bebe0011.gif

bebe0009.gif

co do psa to wiem ze robi to z nerwow
ale mimo wszystkjo wole go miec zamknietego w tej kuchni niz zostawic mu chate w calosci.....nie znam go wiec mu nie ufam
mam go od poniedzialku i widze ze dobra psina ale niestety to za malo aby zostawic mu caly dom
wole kuchnie miec tak zalatwiona tylko

dzis jak Karol wroci i zjemy obiad jedziemy na wioske
3majcie kciuki aby sie udalo ;)

cześć kochane
Martuśka nie gniewam się o opinię na temat spirali prawda jest taka że żaden sposób łącznie ze spiralką i nawet tabletki czy prezerwatywy, plastry itd nie są w 100% pewnym zabezpieczeniem
ja jestem spokojniejsza że chociaż w jakiś sposób sie zabezpieczyłam  ;)

Kurcze dziewczyny. Mam 15 minut przerwy i co w tym czasie robię?? Zaglądam tu oczywiście :) Muszę zobaczyć co naprodukowałyście :)

Byliśmy dzisiaj u szczepienia i Maciuś był bardzo grzeczny. tylko troszke się skrzywił jak mu robiła zastrzyk, ale pierwszy raz nie płakał :D

reklama
Gazelaczku mocno trzymam kciuki za Maciusia no i pisz co tam się dzieje jak leczy itd..

już drugi raz mi się przydażyło że od mojej nadgorliwości jak powiedział pediatra bo sama odpłatnie biegam z jej siuśkami do badania wykryliśmy w porę że mała ma zakażenia układu moczowego mimo że częściej jej zmieniam pieluszkę i przemywam rumiankiem no i bierze leki na szczęscie mamy wyznaczony termin do szpitala na 8 grudnia na dokładniejsze badania

Do góry