reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
gazelaczek pisze:
Właśnie zadzwonili z przychodni, że Maciuś ma gronkowca złocistego  :( :( :( Nie wiem dokladnie co to jest, ale wiem że ciężko się leczy i może być niebezpieczne. Na internecie próbowalam znaleść jakieś informacje, ale tam piszą o chorobach skóry, a tu było badanie kału... Dopieor na 20.30 idziemy do lekarza. Może wiecie coś więcej na ten temat??? Kurde, dobiło mnie to... Wydalo sie w koncu czemu Maciejka ostatnio tak dużo krzyczy. Zupelnie jak przy kolce...... Dobrze, że poszlam do lekarza. Bo generalnie wszelkie marudnki zwalalam na karb rosnących ząbkow, a tu proszę, takie nowiny....

gazelaczku zaraz zadzownie do mamy, ona jest bakteriologiem i pracuje w labolatorium i bada takie rzeczy, napewno bedzie wiedziała..
zaraz dam znać.

Gazelaczku trzymam kciuki oby to nie było nic groźnego !!! No i jak Maciejka mógł sie tym zarazić ?
Iwon i Aniu g cos mi sie wydaje ze nasze maleństwa maja niezłe charakterki ! ;)
bebe0013.gif

bebe0011.gif

bebe0009.gif

co do psa to wiem ze robi to z nerwow
ale mimo wszystkjo wole go miec zamknietego w tej kuchni niz zostawic mu chate w calosci.....nie znam go wiec mu nie ufam
mam go od poniedzialku i widze ze dobra psina ale niestety to za malo aby zostawic mu caly dom
wole kuchnie miec tak zalatwiona tylko

dzis jak Karol wroci i zjemy obiad jedziemy na wioske
3majcie kciuki aby sie udalo ;)

cześć kochane
Martuśka nie gniewam się o opinię na temat spirali prawda jest taka że żaden sposób łącznie ze spiralką i nawet tabletki czy prezerwatywy, plastry itd nie są w 100% pewnym zabezpieczeniem
ja jestem spokojniejsza że chociaż w jakiś sposób sie zabezpieczyłam  ;)

Kurcze dziewczyny. Mam 15 minut przerwy i co w tym czasie robię?? Zaglądam tu oczywiście :) Muszę zobaczyć co naprodukowałyście :)

Byliśmy dzisiaj u szczepienia i Maciuś był bardzo grzeczny. tylko troszke się skrzywił jak mu robiła zastrzyk, ale pierwszy raz nie płakał :D

reklama
Gazelaczku mocno trzymam kciuki za Maciusia no i pisz co tam się dzieje jak leczy itd..

już drugi raz mi się przydażyło że od mojej nadgorliwości jak powiedział pediatra bo sama odpłatnie biegam z jej siuśkami do badania wykryliśmy w porę że mała ma zakażenia układu moczowego mimo że częściej jej zmieniam pieluszkę i przemywam rumiankiem no i bierze leki na szczęscie mamy wyznaczony termin do szpitala na 8 grudnia na dokładniejsze badania

Do góry