reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc kochane ciezaroweczki:) wlasnie niedawno wrocilam z uczelni i strasznie jestem zmeczona!!

no i straszny dolek dzis mam, z byle czego placze, dzis kolezanko cos do mnie powiedziala i rozryczalam sie przed cala grupa:/

poradzcie cos na te zale??!!aha i mam pytanie do Was, ktora z was wie jak nasz stan tyczy sie plywania w basenie?? caluje Was i fasolki

Joasiuwidze twoje wzmagania z suwaczkiem i postanowilam ci pomoc musisz ten swoj adres http://lilypie.com]http://lilypie.com/days/050723/3/21/1/+1/.png
wkleic pomiedzy [img] ..... zamiast tych kropek bez tych url, ktore wpisujesz
powodzenia
a jak wstawisz w swoim podpisie przy logowaniu sie bedziesz miala go juz na stale nie bedziesz musiala go wklejac za kazdym razem :D

sorry poprawka - twoj adres - http://lilypie.com/days/050723/3/21/1/+1/.png
tam zle go skopiowalam
no i go tylko miedzy nawiasy

Cześć dziewczyny! Widzę, że wszystkie po kolei chcemy mieć suwaczki - z moim walczyłam kilkanascie minut, a jak pochwaliłam się nim mężowi, to mi powiedział, że sama jestem jak dzidzia, bo się tak z suwaczka cieszę. ;) Ale to chyba dobrze, bo zawsze przed okresem bywałam marudna okrutnie, teraz okresu nie ma to i nie marudzę jak na razie. Tylko ciągle bym spała - dwie godzinki po powrocie z pracy co dzień muszą byc na spanko zarezerwowane. Dziewczyny, nie dajcie się dołkom, zaraz będą święta i będzie lepiej... :)
Pozdrowionka

SIMANKO KOBITKI Z BRZUSZKIEM WŁAŚNIE DZIŚ ZACZEŁAM SIĘ LEPIEJ CZUĆ ALE DALEJ NIE MOGĘ SIĘ PATRZEĆ NA JEDZENIE BYŁAM DZIŚ W SKLEPIE Z MĘŻEM I CÓRECZKĄ ALE BARDZO SZYBKO MUSIAŁAM Z NIEGO WYJŚĆ
pOZDRAWIAM WSZYSTKIE LIPCOWE MAMY
:p

reklama
No, laski, na parę dni spuściłam Was z oka i proszę, jak się wszystkie rozpisały! A nie pisałam, żeby nie zapeszyć, bo we wtorek miałam iść do lekarza i w związku z tym wmówiłam sobie masę problemów. Na szczęście okazało się, że wszystko jest w porządku, serducho małego zasuwa na całego. Teraz nazywam go "Wiśnia", tak powiedział gin na usg, bo się nie chciał ruszać (no co, to już odpoczęć nie można???), a że tatuś pierwszy raz go oglądał (z szerokim uśmiechem na twarzy i wzroku nie mógł oderwać), to lekarz popukał mnie w brzuch i powiedział: "No nie bądź wiśnia, pomachaj do tatusia!". Wyobraźcie sobie, że pomachał nóżkami!!! Super! Mam jego zdjęcie i wszystkim się chwalę. Nawet w pracy powiedziałam wczoraj i okazało się to sensacją roku, chyba nikt mnie o to nie podejrzewał. A ja chodzę i mi się micha cieszy. Termin mam na 9 lipca. A u Was w pracy już wiedzą? Pozdrawiam!

Do góry