reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aj jaajaj a to moj drugi maluch i tez cos w tym jest :wink:
az czasami mam wyrzuty sumienia.

a co do nastrojow to: dzis jest o wiele lepiej :lol: mimo ze moj Tymoteusz(11miesiecy ma juz) ma sily niespozyte i robi mi pobudki o 5 rano to dzis nawet sie z tego ciesze :D
Rany...te hormoniska..zwariowac przez nie mozna, a juz na pewno maz ze mna wariuje :wink: kochany jest bo tym razem juz wie ze te nastroje sa silniejsze ode mnie jejejjjej... bardzo mu wspolczuje... :wink:
Babeczki jak fajnie ze jestescie!!!!!!
milego dnia!

reklama
to ja dzis sie zalogowalam i bede wpadac tu codziennie i zagladac co nowego u was mamuski i u waszych dzidziusiach. Nie moge patrzec na siebie w lustro chyba zbrzydlam :x i jakies syfy mi wychodza - a jak tam wasze cery?

cera średnio zauważyłam że zrobiła mi się na twarzy taka dziwna skorupka :-) ale smaruję się kremem dla niemowlaków może bedzie lepiej :-)

patrzę na te usg i porównuje - te ze strony dziecko-info.... źle moje w porównaniu do innych wygląda... to znaczy i tak wiedziałam, że źle bo lekarz mówił... ale mimo wszystko miałam nadzieję, że nie aż tak bardzo odbiega od normy :-( nie wiem ostatnio jestem pesymistką :-(

nie wiem czy wytrzymam jeszcze tydzień.... skoro pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 24.10.2004 to moze jak pojde w poniedziałek to już wystarczy???

Tusia25 witaj serdecznie. :lol:
Mówisz o syfach???? Ja jak zaszłam w ciążę to twarz zrobiła mi się w ciągu 1 dnia jak pole minowe. :lol: Całą miałam w małych ,drobnych krostkach, czerwoną i spuchniętą jakby mi mąż przyłożył. Całe szczęście trwało to tylko przez pierwsze 2 tygodnie ciąży-widocznie mój organizm tak zareagował na te hormonki ciążowe :lol: Teraz buzię mam gładziudką jak pupa niemowlaka, ale za to plecy -koszmar!!!!Ale tam na szczęście tego tak nie widać
Trzymaj się, będzie lepiej :lol:

A wiecie co? ja to zawsze byłam taki zdechlak, wiecznie mnie coś bolało, wiecznie byłam chora a teraz- nic!!! Wszystkie bolączki jak ręką odjął :lol: Nic mi nie dolega.Nawet mdłości nie mam.Nie chcę zapeszać ale jak tak dalej pójdzie to lekiem na moje bolączki jest ciążą. :lol: Będę musiała mieć dużą rodzinę :lol:

Kobietki,ale nas przybywa!!Super :D jak tak dalej pojdzie to przegonimy inne mamusie z innych miesiecy :D Ja nadal mam mdlosci,straszne brrrr.Moja pielegniarka co mi daje zastrzyki to powiedziala ze to przez to ze jest obce białko w organizmie :? i ze potrwa to do 3-ciego miesiaca,jak dobrze ze jestem w drugim,hihihi.Buziaczki :lol:

Asiolek moj dzidziulek tez inaczej wyglada jak te na tej stronie, ale to zalezy zwlaszcza od sprzetu. Nie martw sie napewno jest wszystko ok, a lekarze nieraz duzo gadaja a pozniej okazuje sie, ze wszystko jest wporzadku.

reklama
ASIOŁEK ja tak jak ty ost miesiączkę miałam 24,10 i jutro idę na usg i nie wiem u ciebie jeszcze nic nie widać[/b]

Do góry