reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A co do jedzenia - to co jecie w pracy? Ja biorę ze sobą kanapki, bo umieram z głodu, ale tak naprawdę to na nie patrzeć nie mogę! Najlepsze byłyby zupy (KWAŚNE!), ale jak tu odgrzać coś takiego w biurze?

reklama
no to fajnie, ze wszystko ok.
Ja jestem na zwolnieniu do pracy nie chodze, gdyz mam za bardzo uciazliwa. Ale kanapek tez bym nie jadla :wink:
nie wiadomo co tu zoladek chce.
przez caly dzien zjem troche zupy - najlepiej rosol, lub meczna, jakiegos owoca, jogurt, jakies male miesko gotowane, wypije malego kubusia, okolo 1,5 litra wody i na nic wiecej mnie nie stac. polykam folik i zestaw witamin dla kobiet w ciazy - feminatal.
na mdlosci zjadam przez caly dzien paczke bake rollsow naturalnych i to wszystko.
Jest tego naprawde malo, ale wiecej nie daje rady :(
A kwasnego to mi sie nie chce bym sie chyba zzygala. Bardziej wchodza mi mleczne przetwory - procz sera zoltego - bllleeee i solone, pikantne (choc to nie zdrowe)
a wy co jecie :?:

Tusia25!!To wg moich kolezanek bedziesz miala córeczke!! Bo ja na slodkie patrzec nie moge,gdzie zawsze bylam słodka dupka hihihi.
A za kwasnymi rzeczami to chodze jak dzika,ogórkowa,z kwasnej kapusty,sama kiszona kapusta....mniam mniam...pychotka.
Wiec powinnam miec chlopca,zreszta tak mi wszyscy wroza.Postanowione jest ze jak bedzie chłopczyk to bedzie Adrian :D I jak sa jakies sytuacje w domku omawiane to juz tak mowie ''malutki juz bedzie..''Ale jak bedzie córeczka tez super!Zawsze marzyla mi sie córeczka....Buzka

a u mnie jak bedzie dziewczynka to bedzie Maja, jak chlopiec to Michalek
Dziewczyny mnie meczy dzis pecherz mam chyba przeziebiony. Cale zycie z nim problemy. Tak teraz uwazalam zeby nie przeziebic i zlapalo mnie. :cry: piecze i nie moge przez to spac. Mam nadzieje, ze dzidzi to nie zaszkodzi.

usg miałam w 5 tyg. i nic nie było widać do tego pecherzyk był troszkę spłaszczony stad to zagrożenie.... tylko puste jajo :p mam nadzieję, ze za 7 dni bedzie już coś widac .... a jeżeli nie - to bedzie znaczyło, że ciąża się nie rozwija :-(

Asiolek napewno sie rozwija jak masz te mdlosci i nie mialas po tym usg zadnego krwawienia.
ja w siodmym tygodniu jak bylam na usg to lekarz nie widzial bicia serca dziecka i dopiero teraz po dwoch tygodniach zobaczyl. A mnie nastraszyli, ze wsiodmym to juz na 100% powinno byc widac i co mylili sie. Niepotrzebnie sie tylko stresowalam wiec nie stresuj sie i ty bo tez pewnie niepotrzebnie. Trzeba myslec pozytywnie. Mi nadzieje ze jest wszystko ok ze dzidzia nadal jest i sie rozwija dawaly wlasnie te moje mdlosci

haha ale fajnie ze tak nas przybywa!!!!
lipiec bedzie wesoly :lol: :lol: :lol: :lol:
tyle szczesliwych buziakow bedzie widac
to nasze drugie sloneczko
url=http://www.tickercentral.com]
7.png
[/url]

a to nasze pierwsze kochane sloneczko

Babeczki duza buzka i piszcie dalej
a ja teraz ide spac bo paaaadan na nos
a co to pryszczakow: to przy pierwsze ciazy wyskoczyli mi na policzkach te paskudy potem zniknely
:lol: :lol:
ciekawe jak bedzie tym razem, bo jak na razie jest ciut lepiej
ok juzzmykam
dobrej nocki Wam zycze :D

Witajcie!Co do tych kwaśnych potraw to mnie się przy pierwszym sprawdziło-uwielbiałam kiszonom kapuste i proszę urodziłam chłopczyka :wink: Teraz o słodkim nawet myśleć nie mogę wiec może 2 kawaler będzie :) Ale najlepiej to było w ostatnich miesiącach tamtej ciąży-jadłam śledzie na przemian z plackiem :lol:
Jestem zdziwiona ale moja cera jest teraz o wiele ładniejsza niż przed zajściem w ciążę.Ciągle jednak marzną mi ręce i jestem zmęczona.Na szczęście poród jeszcze mi się nie śni :wink: I mam nadzieję że długo jeszcze mi się nie przyśni-bo ja się porodu poprostu boję :roll: I choć Doriana rodziłam naturalnie i razem z mężem to teraz rozważam cesarkę.

reklama
Joasiu mnie nawt zalecano basen,bo świetnie relaksuje,wzmacnia a w póżniejszych miesiącach, to będzie jedyne miejsce gdzie będziesz się sobie wydawała lekka :lol:

Do góry