reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witajcie :p Właśnie wróciłam z usg wszystko jest w porządku serducho już bije A jeśli chodzi o słodkie to ja w pierwszej ciąży też nie mogław na nie patrzyć i urodziłam córę w obecnej ciąży jest tak samo no zobaczymy co będzie

reklama
:D :D :D
zawsze jak troszkę tutaj pomarudzę to potraficie mi humor pooprawić i nastroić mnie pozytywnie bardzo Wam dziekuje

a moj brzuszek juz sie troche zaokraglil, bo ja to chuda zawsze byl az wklesly. :D A jak tam wasze brzuszki? widac juz cos?

Ooooooo.... :o nawet mam ochotę coś dzisiaj zjeść,robie postępy :lol: Dziewczyny to niesamowite :wink: ja jeszcze dzisiaj nie wymiotowałam :D Właśnie dopadła mnie taka myśl-jak ja zrobię w tym roku zakupy świąteczne,jeśli nadal bendę miała takie mdłości? :oops: Lubię chodzić po sklepach i wybierać upominki ale w tym roku to chyba przez neta będzie trzeba :? No i jeszcze żeby trgo było mało to się właśnie dowiedziałam ,że mam być chrzestną w 2 święto u szwagierki synka.I niewiem co zrobić,bo ponoć jak kobieta jest ciężarna to jej niewolno bo coś tam,coś tam.To tylko przesąd ale...trochę mam stracha :wink:

hej hej!
ja dzis tez ze smakiem bule wciagnelam :D i nawet zabralam sie za swiateczne porzadki :lol:
zaraz sobie zrobie przerwe i razem z synkiem poloze sie na godzinke.
a moj brzusio tez jakby ciut sie zaokraglil, przy pierwszej ciazy widac bylo ze jestem w ciazy dopiero w 6 miesiacu( chociaz jak ktos nie wiedzial tomogl pomyslec ze lubie jesc-bo tu takie brzuszki maja kobiety-mezczyzni z reszta tez-na porzadku dziennym) ciekawe jak to teraz bedzie :wink:
no i przed tem wcinalam ostre indyjskie zarcie (no i synus sie urodzil)
a teraz mam ochote na baaardzo slodkie hmmm....ciekawe :roll: juz nie moge sie doczekac...
a czy Wy chcecie wiedziec przed porodem czy to chlopiec czy dziewczynka? bo ja sie tak wlasnie zastanawiam...i chyba do porodu nie wytrzymam :wink:
milego dnia Babeczki

:D ja i tak mam okrągły brzuszek :-) wiec teraz mimo że bardziej wypięty niż zwykle to prawie w normie :-)

do porodu też nie wytrzymam aby dowiedzieć się czy to bedzie chłopiec czy dziewczynka :-)

pozdrawiam

Asiołek na kiedy masz termin porodu ty go obliczałaś czy lekarz bo ja tka jak ty ost miesiączkę miałam24.10 i mi się wydaje że to 31 lipiec :p

reklama
Asiołek na kiedy masz termin porodu ty go obliczałaś czy lekarz bo ja tka jak ty ost miesiączkę miałam24.10 i mi się wydaje że to 31 lipiec :p

Do góry