E
reklama
S
sylwiam
Gość
Też jestem lipcowa i mam nadzieję że wiosna i lato nie będą upalne.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
E
Edyta J
Gość
Mój brzuszek jest znacznie większy niż w pierwszej ciąży ale tak podobnojest
AgaR.
Fanka BB :)
Ooooooo.... nawet mam ochotę coś dzisiaj zjeść,robie postępy :lol: Dziewczyny to niesamowite ja jeszcze dzisiaj nie wymiotowałam Właśnie dopadła mnie taka myśl-jak ja zrobię w tym roku zakupy świąteczne,jeśli nadal bendę miała takie mdłości? Lubię chodzić po sklepach i wybierać upominki ale w tym roku to chyba przez neta będzie trzeba :? No i jeszcze żeby trgo było mało to się właśnie dowiedziałam ,że mam być chrzestną w 2 święto u szwagierki synka.I niewiem co zrobić,bo ponoć jak kobieta jest ciężarna to jej niewolno bo coś tam,coś tam.To tylko przesąd ale...trochę mam stracha
mania
Fanka BB :)
hej hej!
ja dzis tez ze smakiem bule wciagnelam i nawet zabralam sie za swiateczne porzadki :lol:
zaraz sobie zrobie przerwe i razem z synkiem poloze sie na godzinke.
a moj brzusio tez jakby ciut sie zaokraglil, przy pierwszej ciazy widac bylo ze jestem w ciazy dopiero w 6 miesiacu( chociaz jak ktos nie wiedzial tomogl pomyslec ze lubie jesc-bo tu takie brzuszki maja kobiety-mezczyzni z reszta tez-na porzadku dziennym) ciekawe jak to teraz bedzie
no i przed tem wcinalam ostre indyjskie zarcie (no i synus sie urodzil)
a teraz mam ochote na baaardzo slodkie hmmm....ciekawe :roll: juz nie moge sie doczekac...
a czy Wy chcecie wiedziec przed porodem czy to chlopiec czy dziewczynka? bo ja sie tak wlasnie zastanawiam...i chyba do porodu nie wytrzymam
milego dnia Babeczki
ja dzis tez ze smakiem bule wciagnelam i nawet zabralam sie za swiateczne porzadki :lol:
zaraz sobie zrobie przerwe i razem z synkiem poloze sie na godzinke.
a moj brzusio tez jakby ciut sie zaokraglil, przy pierwszej ciazy widac bylo ze jestem w ciazy dopiero w 6 miesiacu( chociaz jak ktos nie wiedzial tomogl pomyslec ze lubie jesc-bo tu takie brzuszki maja kobiety-mezczyzni z reszta tez-na porzadku dziennym) ciekawe jak to teraz bedzie
no i przed tem wcinalam ostre indyjskie zarcie (no i synus sie urodzil)
a teraz mam ochote na baaardzo slodkie hmmm....ciekawe :roll: juz nie moge sie doczekac...
a czy Wy chcecie wiedziec przed porodem czy to chlopiec czy dziewczynka? bo ja sie tak wlasnie zastanawiam...i chyba do porodu nie wytrzymam
milego dnia Babeczki
E
Edyta J
Gość
Asiołek na kiedy masz termin porodu ty go obliczałaś czy lekarz bo ja tka jak ty ost miesiączkę miałam24.10 i mi się wydaje że to 31 lipiec
reklama
E
Edyta J
Gość
Asiołek na kiedy masz termin porodu ty go obliczałaś czy lekarz bo ja tka jak ty ost miesiączkę miałam24.10 i mi się wydaje że to 31 lipiec