reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jas tez ciagnie okolo 10min. Ja sie tym nie przejmuje - jest duzy i mysle ze wie ile mu potrzeba. Zreszta nie wiem ile wyciaga ;D - podobno czym dziecaiczek starszy tym efektywniejszy ;D

reklama
ja tez chce dom!!!!!!  :-[ :-[ :-[ amy tym czasem mamy kawalerke  :p  ;)

Alka moo rodzice znalezli dom przez anonse dom pod lasem kolo koscierzyny fajna sprawa tyle tylko ze trzeba duzo w nim zrobic.... a moj znajomy jest geodeta i z tego co pamietam to wydziela dzialki ale to wsztstko w okolicach koscierzyny jesli uda mi sie to poprosze o jakies namiary i dam Tobie znac..jesli chcesz oczywiscie  ;)

aj Twoji chlopcy sa sliczni !!!! tymul czasami tez przytula sie do gaby ale nie moge ich zostawic samych bo z tego nadmiaru uczuc moglby zrobic jej krzywde... ::)

No tak z dwojeczka to juz jest wesolo :) Ale fajnie dziwewczyny, ze juz macie dwojke. Mam nadzieje ze i ja sie doczekam ;)|
Maniu wiesz, ze ja czekam na Ciebie w Londynie caly czas :laugh:

Kurde Alek ma dzisiaj drzemki 20 minutowe i dziwic sie ze marudny. Wlasnie mi wisi na rece ::)

reklama
Do góry