reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Eliall, to wszystkiego najlepszego!!! A napiszesz nam jakie to swieta? I jak sie je obchodzi?

Oczywiscie czekamy na zdjęcia, bo chyba jeszcze sie nam nie ujwanialaś, co? :)

reklama
Jestescie niemozliwe :-) gadułki :-)

My jutro rano jedziemy do Piastowa z Mają... 240 km od Białegostoku...
Jedziemy odwiedzić Tesciów :-) nie pamietam kiedy byłam u nich ostatnio.... ale to był początek ciąży.... na myśl o tym ile rzeczy trzaba zabrac ze sobą włosy mi sie jeza na ... ;-) głowie oczywiscie ;-)

gazelaczek pisze:
Klaudia, Niania  - a co robicie z dzieciakami na Wasze sex-wakacje??? Jedziecie sami czy z maluchami?
No my się właśnie cały czas zastanawiamy, bo jeśli zdecydowalibyśmy się jechać bez Maćka, to niestety trzeba poczekać aż przestane karmić, a chciałabym karmić tak do roku, więc te wakacje to pewnie dopiero by były w przyszłe lato. No ale dobre i to. Jest przynajmniej na co czekać. :)
Ja tak ostatnio nadawałam na tego mojego męża, że taki mało romantyczny, a on wczoraj wyciągnął swoją komórkę i zaczął czytać wszystkie smski miłosne ode mnie :) Byłam w szoku, że je wszystkie ma. No i nie wie co zrobić, bo zmienia komórkę (bo dostał służbową), a chciałby zachować te smsy i stwierdził, że je sobie wyśle na skrzynkę, hihi. :) :)

Klaudius, to posiedz z nami na forum - wtedy bedziesz na pewno cichutko :)

A ja wiem dlaczego Kaska byla taka dobra dla Iwon i namawiala ją żeby wytrzynala bez sałatki i kasztankow u Karin. Wyszło szydlo z worka, gdy Karin zaprosiła Kasię na ksztanki hi hi. No i oczywiscie chciala, zeby zostalo dla niej wiecej  ;) Ech Kaśka, Ty przebiegła babo! A co z Twoją dietą?

Klaudia pisze:
Ja tak ostatnio nadawałam na tego mojego męża, że taki mało romantyczny, a on wczoraj wyciągnął swoją komórkę i zaczął czytać wszystkie smski miłosne ode mnie :) Byłam w szoku, że je wszystkie ma. No i nie wie co zrobić, bo zmienia komórkę (bo dostał służbową), a chciałby zachować te smsy i stwierdził, że je sobie wyśle na skrzynkę, hihi. :) :)

Ho-ho, widzę że ta fala romantyzmu dociera coraz dalej. Moje nadzieje rosną :) :) :)

No ja też jestem w szoku. Przez chwilę zastanawiałam się czy mój mężulek nie podczytuje tego forum, hihi :)

No i Maciek się obudził, a miałam nadzieję na chwilę forumowania :) W takim razie idziemy na spacerek :)

hejeczka ja tylko na sekundkę!
właśnie znieśliśmy segment na dół jeszcze tylko teraz poskrecać conieco i ponosić wszystki złom na dół tzn z szaafy pierdoły i takie tam
no i tylko kompa na góre wnieść i neta tam podłączyć kupić kabel i szwagra poprosić!!
ok spadam do roboty

My tez bysmy chcieli domek, ale fundusze trzeba najpierw zgromadzic - a to chwilke nam zajmie ;D

Ja juz dzis po pracy - zaraz znikam na spacerek - dobrze ze zdazylam nadrobic, po spacerku bedzie mniej czytania.

My na wakacje tez dopiero w lecie, ale jeszcze sie niezdecyowalismy czy z naszym szkrabikiem czy bez niego? - zalezy jaki z niego urwisek sie bedzie ksztaltowal - narazie jest za marudny na wyprawe z rodzicami :(

reklama
Alka, Twoj syn ma odczyn poszczepienny. Robi sie na to oklady z sody oczyszczonej. Nie pamietam proporcji, ale to cos lyzeczka sody na szklanke albo pol wody, maczac wacik i teges na opuchliznę. Mozna tez isc do pateki i wydac kupe kasy na jakis "profesjonalny" specyfik ;)

Do góry