reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

O i mam chwilke odpoczynku.Mezulek pojechal zrobic sobie badania okresowe,chopcy poszli chwilowo spac,a ja obejze serial ;D

reklama
My mamy dom ale jeszcze nie taki o jakim mazylam.Mam nadzieje,ze za pare latek...Ale na razie schodze na ziemie :laugh:

gazelaczek pisze:
Alka, Twoj syn ma odczyn poszczepienny. Robi sie na to oklady z sody oczyszczonej. Nie pamietam proporcji, ale to cos lyzeczka sody na szklanke albo pol wody, maczac wacik i teges na opuchliznę. Mozna tez isc do pateki i wydac kupe kasy na jakis "profesjonalny" specyfik  ;)
Na pół szklanki

alka pisze:
NiaNia zmobilizowałaś mnie - od godziny molestuję panią w biurze nieruchomości, faks rozgrzany do czerwoności,  :p :p :p hihiihihihihhi JA CHCĘ DOM!!!!!!

I bardzo dobrze. To i tak trwa bardzo dlugo zanim sie coś znajdzie , kiedys trzeba zaczac aby Michałek miał gdzie biegać ;D

Drzemka moich chlopakow :)
11965626_d.jpg

Kurna miałam sie odchudzać a własnie wpieprzam zajebisty obiad. Wczesniej było małe sniadanko, troche wieksze drugie sniadnko ::)
O co mi chodzi...Moze jak pójde do pracy to schune :p :-[ :-[

reklama
Moje dziecko wlasnie usnelo. Ja czuje sie wyrabana na maxa. Wybralam sie dzis na sklepy z mama i babcia i ostatecznie niewiele sobie kupilam a czas uciekac mi zaczyna. Nie wiem jak ja pozbieram te wszystkie bety ze soba do Anglii.
Jej teraz to mam ochote normlanie polozyc sie spac.
Alek dzisi jakis taki marudnawy byl. Tylko w nosidle podczas spaceru po cmemntarzu i sklepach spal blogo i nic go nie ruszalo.

Powiedzcie mi kobiety jak te wasze dzieciaczki jedza? Nasz Alus to w nocy i z wieczora pieknie jada, ale czesto, wlasciwie to ostatnio podczas dnia je tylko po 5-8 minut i ja sobie mysle, ze nie jest pojedzony. Jak go probuje przymusic to ryk. Teraz dopiero po poludniu jadl 15min. Moze ja jakas przewrazliwiona?

Agnieszko gratulacje super romantycznego meza!!!! :) Zeby kazdy chcial byc taki ;)

Aha usg bioder ok, ale niestety kobieta okazala sie totalnie malopomocna. Jak zapytalam ja o lezenie na przedramionkach czy o obrecz barkowa to powiedziala ze z tym do pediatry. Wogole cale badanie trwalo moze pol minuty i jakas taka wkurzona wyszlam.

Do góry