reklama
Na pół szklankigazelaczek pisze:Alka, Twoj syn ma odczyn poszczepienny. Robi sie na to oklady z sody oczyszczonej. Nie pamietam proporcji, ale to cos lyzeczka sody na szklanke albo pol wody, maczac wacik i teges na opuchliznę. Mozna tez isc do pateki i wydac kupe kasy na jakis "profesjonalny" specyfik![]()
alka pisze:NiaNia zmobilizowałaś mnie - od godziny molestuję panią w biurze nieruchomości, faks rozgrzany do czerwoności,![]()
![]()
hihiihihihihhi JA CHCĘ DOM!!!!!!
I bardzo dobrze. To i tak trwa bardzo dlugo zanim sie coś znajdzie , kiedys trzeba zaczac aby Michałek miał gdzie biegać ;D
alka pisze:A mój mąż kazał mi do lekarza dzwonić ... :NiaNia pisze:Na pół szklanki:
:
Mówiłam mu, że od Was sie dowiem wszystkiego :-* :-* :-* :-*
Kobieto ty mnie zabijesz ;DSmieje sie do łez przez ciebie, a mój syn mysli ze to z niego wiec tez sie smieje hehhehehhe
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Moje dziecko wlasnie usnelo. Ja czuje sie wyrabana na maxa. Wybralam sie dzis na sklepy z mama i babcia i ostatecznie niewiele sobie kupilam a czas uciekac mi zaczyna. Nie wiem jak ja pozbieram te wszystkie bety ze soba do Anglii.
Jej teraz to mam ochote normlanie polozyc sie spac.
Alek dzisi jakis taki marudnawy byl. Tylko w nosidle podczas spaceru po cmemntarzu i sklepach spal blogo i nic go nie ruszalo.
Powiedzcie mi kobiety jak te wasze dzieciaczki jedza? Nasz Alus to w nocy i z wieczora pieknie jada, ale czesto, wlasciwie to ostatnio podczas dnia je tylko po 5-8 minut i ja sobie mysle, ze nie jest pojedzony. Jak go probuje przymusic to ryk. Teraz dopiero po poludniu jadl 15min. Moze ja jakas przewrazliwiona?
Agnieszko gratulacje super romantycznego meza!!!!
Zeby kazdy chcial byc taki 
Aha usg bioder ok, ale niestety kobieta okazala sie totalnie malopomocna. Jak zapytalam ja o lezenie na przedramionkach czy o obrecz barkowa to powiedziala ze z tym do pediatry. Wogole cale badanie trwalo moze pol minuty i jakas taka wkurzona wyszlam.
Jej teraz to mam ochote normlanie polozyc sie spac.
Alek dzisi jakis taki marudnawy byl. Tylko w nosidle podczas spaceru po cmemntarzu i sklepach spal blogo i nic go nie ruszalo.
Powiedzcie mi kobiety jak te wasze dzieciaczki jedza? Nasz Alus to w nocy i z wieczora pieknie jada, ale czesto, wlasciwie to ostatnio podczas dnia je tylko po 5-8 minut i ja sobie mysle, ze nie jest pojedzony. Jak go probuje przymusic to ryk. Teraz dopiero po poludniu jadl 15min. Moze ja jakas przewrazliwiona?
Agnieszko gratulacje super romantycznego meza!!!!
Aha usg bioder ok, ale niestety kobieta okazala sie totalnie malopomocna. Jak zapytalam ja o lezenie na przedramionkach czy o obrecz barkowa to powiedziala ze z tym do pediatry. Wogole cale badanie trwalo moze pol minuty i jakas taka wkurzona wyszlam.