reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja w spodnie z przed ciazy wchodze a to pewnie za sprawa tej gimnastyki do ktorej zostaje zmuszana codziennie + plywalnia
ale dzieki temu chyba mi sie miesnie poprawily i strasznie sie ciesze bo klopot z plecami byl okropny a od tego bol glowy i codziennie pigoly przeciwbolowe  :p

E-mamo ale fajnie macie!!! przyjemnosci zyczymy  ;) :D

reklama
no i tak sobie mysle ze mi dzieci pomagaja hehe Gabryska caly dzien na rekach wisi (nie liczac spacerku) Tymul mi wisi na plecach a lukasz jak wraca to uwiesza sie mi na szyji ...no i badz tu czlowieku wypoczety, usmiechnety nie mowiac juz o czasie dla siebie :p

tak wiec Joasiu tez mam dzis dola

U mnie z wagą podobnie. Nieszczęsne nadprogramowe cztery kilo uparcie ukazuje mi się przed zachrypniętymi jeszcze oczkami każdego ranka. :(
Mania, a ile masz wzrostu, bo ja też mniej więcej tyle ważę ?

No i Joasiu weź ciepłą kąpiel, wypożycz dobry film albo zatop wieczorem w piękną muzę, kup jakąś fajną kieckę.. :) Będzie dobszszsz!!! 8)

Iwon ja to chyba najbardziej potrzebuje calej przespanej nocy.....zreszta jak wszystkie z nas ostatnio.....
co do Twoich rad, to oczywiscie sie zastosuje...tylko z ta kiecka gorzej, bo ostatnio cierpie na chroniczny brak kaski!!!!!!!

co do wagi to ja caly czas mam 63, tyle mialam przed ciaza.....ale i tak chcialabym miec mniej tu i owdzie!!!trzeba sie jakos postarac.....tylko ze ja ma strasznie slomiany zapal!!!!ale postaram sie.....a co!!!!!!!

Agnieszka R pisze:
Depresja juz mi mija :).Zaczelam sie wiecej ruszac,plywac i znacznie sie poprawilo :).Dotego sztuczne sloneczko,ciepelko...i jest fajnie.Mężulek znowu, gdy tylko jest wdomku robi  sniadanko i przynosi do lozeczka.
Ostatnio zamknol sie w kuchni na pol dnia i cosik majstrowal.Zrobil na powieczorek serduszkowa galaretke ;).Zrobil czerwone serca z malinowej galaretki a pozniej zalal je ananasowa.W galaretce ktora ja dostalam znalazlam cos jeszcze :).Moje kochanie zatopilo w sercu piekny pierscioneczek ;D na ktorym jest napis  "...ZA DAR ŻYCIA  KTÓRY PRZEKAZAŁAŚ NASZYM SYNOM..." :)-bardzo to bylo dlamnie mile.Dobrze,ze zatopil to w galaretce a nie w budyniu bo jeszcze bym polknela ;D ;D

A ja to sobie wydrukuję i pokażę mężowi. Jeny coś pięknego!!!!!!!

gazelaczek pisze:
Tusiu, a ja bym wolala mieć mniejsze piersi, bo większy rozmiar to tylko kłopot. I z wiekiem [i pewnie po karmieniu  :(] szyciej tracą "fason"  ;) No a ja tez czasem lubie patrzec na babki. Uwazam że - przynajmniej w Polsce - babki są czesto ciekawsze od facetow. No i w ogole Polki są b. ladne, a nasi faceci czesto nie dbają o siebie. Jak bylam w Szwecji to bylam pod wrazeniem jak wyglądają Szwedzi. Normalnie malowane lale, a kolei babki tam byly malo ciekawe  ;)

Hi, hi ja też tak mam. Z przyjemnością patrzę na ładne, zadbane kobitki bo jestem estetką i ładna babeczka jest miła dla oka.

reklama
Do góry