reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

eliall pisze:
znow mi zdech na chwile internet.
Gazelaczek ma racje ze jest problem z kupieniem biustonosza, jezeli sie jest szczuplym albo normalnym a ma sie tylko spore piersi. Mieszkam w Belgii i obcykalam tu fajny sklep z bielizna (znajduje tu ladniutkie biustonosze na moj biust).
Elfiko jestem polka muzulmanka, meza mam marokanczyka (chociaz obywatelstwo ma belgijsie bo sie tu urodzil), a islam wcale nie jest taki straszny jak go opisuja w gazetach i pokazuja w telewizji. w sumie to jest bardzo pokojowa religia i baaaaaaaaaaardzo podobna go chrzescijanstwa (tylko trzeba dokladnie ja poznac, ze tak powiem od podszewki). Niestety kilku wariatow wypacza ta religie.

Eliali a czy to dlatego że jesteś muzułmanką nie możemy ani ciebie ani twojego synka zobaczyć ? :-[

reklama
kurde znowu to przeczytałam "...ZA DAR ŻYCIA KTÓRY PRZEKAZAŁAŚ NASZYM SYNOM..." i znowu sie popłakałam ::). Ja to wogóle jakaś za bardzo wrażliwa jestem tak jak i moja mama. Wiecie, że nieraz jak Majkę np. trzymam na rekach i karmię to wtedy ona tak się wtula i jest taka słodka - te oczka patrzące i wogóle no i ja normalnie wtedy beczę ::) mojej mamie ostatnio dałam nakarmic Majkę patrze a ona też płacze ::)

alka pisze:
No i mam pytanie - mam bratanicę miesiąc młodzszą od Michałka, bratowa karmi ja tylko piersią i mała ma problemy z kupami - robi jedną na 2-3 dni a najgorsze że po pierwszym dniu bez kupy już sie bardzo męczy - płacze, nie może spać i dopiero jak to mega kupsko wypierdzi to jest spokojna i zadowolona. No i bratowa czasem jak już bardzo płacze pomaga jej zrobić kupę gruchą ale pisałyście że to chyba niedobrze tak jelitom pomagać no i nie wiem co jej poradzić ??? Wierzę że jakieś patenty macie  :p

Alka moja Jagoda też robi kupę co 2-3 dni z tym, że sie nie meczy kilka razy postęka i już. A to że tak żadko to przy karmieniu cycem może tak byc i to normalne. Ja nic z tym nie robię.

No, przeczytałam posty ale tylko z dzisiejszego dnia.
Nianiu cholero jedna miałaś odpisać. Ja tu z ciekawości umieram. To gdzie znaleźliście ten domek ??? mów coś bo ja jestem baaaardzo ciekawa i strasznie przeżywam bo tez chcę mieć już SWÓJ domek.

Jagódka taka fajna z dnia na dzień się robi, i gadać zaczęła i zabawkami się sama bawi i nawet dzisiaj już główkę przytrzymała.
Męża nie ma pójdę wcześniej chyba spać bo padam na pysk.

mania pisze:
no i tak sobie mysle ze mi dzieci pomagaja hehe Gabryska caly dzien na rekach wisi (nie liczac spacerku) Tymul mi wisi na plecach a lukasz jak wraca to uwiesza sie mi na szyji ...no i badz tu czlowieku wypoczety, usmiechnety nie mowiac juz o czasie dla siebie :p

Iwon chyba to jest powod i wszystko bylo by ok gdyby nie jezyk do pasa ;) :p

Kurde, w lodówce jarzynowa sałatka.. Ale mnie korci, żeby po nią sięgnąć. Tak nieśmiało czekam, aż mężulo pójdzie spać, to może sobie zaszaleję, no bo przy nim tak głupio się obżerać ::) On na siłownę chodzi i taki porządny, nawet piwa prawie w ogóle nie pije, a ja jak opętana ciągle myślę o mega pizzy super supreme i tostach z pieczarkami... :p ::) :police:

reklama
Przeczytałam zaległości.Rany czy tylko my tak produkujemy na BB czy wszystkie miesiące ???
Coś nas mało dzisiaj.
A wniosek po przeczytaniu zaległości jest taki: muszę męża namówić na wyjazd na ryby.
Bo u niego z romantyzmem jest tak jak i u Klaudii. Jak mężul jest na wyjeździe to dostaję słodkie smsiki i tyle.

Do góry