reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon daj spokój, rzuć się na tę sałatkę, dopchnij ptasim mleczkiem i zobaczysz jak fajnie będzie się spało. ;D

ja dopiero zjadę z wagi wróciłam ze szpitala od mojego chirurga od dzisiaj mam nakaz diety ( gotowane i nic więcej) choruję troszkę na jelita no i dupa odezwało się coś tam dlatego mnie tak brzucho bolał od rańca  :p
matko znikne chyba całkiem

Kaśka Ty łobuzie!! Gadasz tak, bo ważysz 46 kilo i najładniejsza i najfajniejsza z nas chcesz pozostać >:D >:D
O nie, nie ze mną te numery. Mój cel miesiąca: ważyć tyle, co Kaśka !!! ;D ;)

Karin pisze:
Iwon daj spokój, rzuć się na tę sałatkę, dopchnij ptasim mleczkiem i zobaczysz jak fajnie będzie się spało. ;D
Jaaaasne!!! ;D ;D ;D Przecież wypieprzyłam z domu słodycze, bo mąż kupił mi nowe ciuszki! Fuck!! Odchudzania- bajerowania mi się zachciało!!! :( ::) :p

reklama
Do góry