reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Maniu jesteś wielka (czyt.wzrostu) jak ja hihihihi ale waga u mnie to .. czekajcie nie chcę Was denerwować i sprawdzę jeszcze raz
no i już a jednak nadal 46 ;D
no i już a jednak nadal 46 ;D
kaśka k
Iwon nie dręcz się zjedz troszkę i tak nie zaśniesz jak Ci tak będzie wszystko się odzywało z dna brzucha
kaśka k
ja dopiero zjadę z wagi wróciłam ze szpitala od mojego chirurga od dzisiaj mam nakaz diety ( gotowane i nic więcej) choruję troszkę na jelita no i dupa odezwało się coś tam dlatego mnie tak brzucho bolał od rańca
matko znikne chyba całkiem
matko znikne chyba całkiem
kaśka k
Karin łobuzie co to za namawianie teraz biedna Iwon będzie czytać raz Twoją a raz moją poradę no i ciekawe komu z nas doprawi różki a komu skrzydełka
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Jaaaasne!!! ;D ;D ;D Przecież wypieprzyłam z domu słodycze, bo mąż kupił mi nowe ciuszki! Fuck!! Odchudzania- bajerowania mi się zachciało!!! :Karin pisze:Iwon daj spokój, rzuć się na tę sałatkę, dopchnij ptasim mleczkiem i zobaczysz jak fajnie będzie się spało. ;D
kaśka k
yesss wygrałam nie będzie jadła tej sałatki ;D
reklama
kaśka k
Iwon myślami i burczącym żołądkiem jestem z Tobą
ja już dzisiaj nic nie jem a gra mi tam ostro aż Piotrek sie denerwuje że mam coś połknąć bo nie wytrzyma tego do rana hih
ja już dzisiaj nic nie jem a gra mi tam ostro aż Piotrek sie denerwuje że mam coś połknąć bo nie wytrzyma tego do rana hih