reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wpadam na chwilkę. Przeczytałam wszystko, ale czasu brak..Dziś byłam w pracy, postanowiłam się wyrwać na troche tak, jak Ania G. i jutro też idę. Super, ale mam teraz mnóstwo zaległości domowych, no i na forum ;D Popiszę wieczorkiem, a teraz zmykam, bo strasznie stęskniona jestem za moją dzidzią ::) :)

Dziewczyny a jak u was z wagą. Bo mi stanęła w miejscu juz dawno (fakt , ze specjalnie sie nie przyładam do diety ::) :p) i chyba juz mi tak zostanie. Tak sobie mysle, ze moze od jutra zaczne sie ochudzzać ::)
W spodnie sprzed ciazy nie wejde, nie ma szans :-[

Niania u mnie to samo jak staneło na 63kg to ani rusz nieraz waga pokazuje 62 a potem znów 63

Ja pomału przygotowuję się do chrzcin które są w niedzielę będzie ok 16 osób
obiad robimy w lokalu a ciasto i sałatki w domu ze względu na 3 dzieci w wieku 4 lat. Boję się że w lokalu by się bardzo nudziły a w domu to zawsze można włączyć bajkę albo coś wymyślić

ja dawno sie nie warzyłam, ale wydaje mi sie, że schudłam, nie jestem z tego zbytnio zadowolona, bo pierwsze co to z cycków mi leci :mad:. Staniki mi idą do góry i mnie to wkurza nie wiem czy to znaczy, że zmalało mi pod biustem, czy biust, czy to i to. Ja chcę EEEEEEEEEE.
Przyznam się wam, że mało jem jakoś zapominam o jedzeniu, tylko jak mąż jest to mnie wtedy pilnuje, a tak to jem tylko kolacje, albo tylko śniadanie zależy na jaką zmianę Marcin idzie do pracy i nic więcej nie jem, najwyżej jakiegoś batonika :p

Hej babeczki :) !!!!

Serdeczne pozdrowienia z Zakopanego :)

Wlasnie uspilismy JUlie i popijamy sobie winko :)

Zladowalismy pod wieczor i w sumie nie bylismy jeszcze nigdzie, ale od jutra nadrabiamy zaleglosci:)
Nie potrafie pisac na laptoku z polskimi literkami, ale i tak sie ciesze, ze moge do Was zajrzec:)
Zaleglosci bede nadrabiala dopiero po powrocie do Gdanska :)

Strasznie sie cisze, ze tu jestem i ze mamy cudna pogode, mam nadzieje, ze taka sie utrzyma :)
No to teraz spadam do mezulka:)
buziaki i do jutra:)
acha, wkleje jakies fotki, ale jutro:)
Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jestescie moim ogromnym nalogiem :)

PAPPAPPAPPAPPAPA
HEJ:)

oj Tusia..Ty jedz bo wlkoncu znikniesz!!!!
a ja dzisiaj jakiegos smuta zalapalam!!!nie podobam sie sobie ostatnio i to chyba dlatego......potrzebuje troche zmian a tu caly czas taka monotonia, codzienne to samo!!!najgorsze,ze chyba mam za malo dla siebie czasu....przydalaby sie jakas pomoc!!!mam nadzieje, ze z czasem sie wszystko unormuje....
dobra, nie smuce......jakos to bedzie!!!!!

teraz moi mezczyzni zajeli sie soba, dzisiaj tatus myje i kladzie spac, a ja robie tylko za przenosna mleczarnie  hihihihi

e_mamo-calusy i odpoczywajcie na calego!!!!!!

Wiki_28 pisze:
Niania u mnie to samo jak staneło na 63kg to ani rusz nieraz waga pokazuje 62 a potem znów 63

Ja pomału przygotowuję się do chrzcin które są w niedzielę będzie ok 16 osób
obiad robimy w lokalu a ciasto i sałatki w domu ze względu na 3 dzieci w wieku 4 lat. Boję się że w lokalu by się bardzo nudziły a w domu to zawsze można włączyć bajkę albo coś wymyślić

Wiki ja tez raz 62 raz 63 i tak juz od dłuzszego czasu :-[ Ale do jutra chyba sie zaczne odchudzać. Kurde zawsze myslałam, ze bede miec tyle szczescia, ze po porodzie szybcuitko wróce do formy :-[ a tu niby ok ale wogole mnie to nie saysfakcjonuje...

reklama
E mama miłego wypoczynku

Niania ja liczę na to moje karmienie piersią bo jak to nie pomoże to nie wiem, już ograniczyłam słodycze i od 18 staram się nic nie jeść a tu dalej waga stoi

Do góry