reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Wpadam na chwilkę. Przeczytałam wszystko, ale czasu brak..Dziś byłam w pracy, postanowiłam się wyrwać na troche tak, jak Ania G. i jutro też idę. Super, ale mam teraz mnóstwo zaległości domowych, no i na forum ;D Popiszę wieczorkiem, a teraz zmykam, bo strasznie stęskniona jestem za moją dzidzią :

Dziewczyny a jak u was z wagą. Bo mi stanęła w miejscu juz dawno (fakt , ze specjalnie sie nie przyładam do diety :
) i chyba juz mi tak zostanie. Tak sobie mysle, ze moze od jutra zaczne sie ochudzzać :
W spodnie sprzed ciazy nie wejde, nie ma szans :-[
W spodnie sprzed ciazy nie wejde, nie ma szans :-[
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Niania u mnie to samo jak staneło na 63kg to ani rusz nieraz waga pokazuje 62 a potem znów 63
Ja pomału przygotowuję się do chrzcin które są w niedzielę będzie ok 16 osób
obiad robimy w lokalu a ciasto i sałatki w domu ze względu na 3 dzieci w wieku 4 lat. Boję się że w lokalu by się bardzo nudziły a w domu to zawsze można włączyć bajkę albo coś wymyślić
obiad robimy w lokalu a ciasto i sałatki w domu ze względu na 3 dzieci w wieku 4 lat. Boję się że w lokalu by się bardzo nudziły a w domu to zawsze można włączyć bajkę albo coś wymyślić
tusia25
Fanka BB :)
ja dawno sie nie warzyłam, ale wydaje mi sie, że schudłam, nie jestem z tego zbytnio zadowolona, bo pierwsze co to z cycków mi leci
. Staniki mi idą do góry i mnie to wkurza nie wiem czy to znaczy, że zmalało mi pod biustem, czy biust, czy to i to. Ja chcę EEEEEEEEEE.
Przyznam się wam, że mało jem jakoś zapominam o jedzeniu, tylko jak mąż jest to mnie wtedy pilnuje, a tak to jem tylko kolacje, albo tylko śniadanie zależy na jaką zmianę Marcin idzie do pracy i nic więcej nie jem, najwyżej jakiegoś batonika
Przyznam się wam, że mało jem jakoś zapominam o jedzeniu, tylko jak mąż jest to mnie wtedy pilnuje, a tak to jem tylko kolacje, albo tylko śniadanie zależy na jaką zmianę Marcin idzie do pracy i nic więcej nie jem, najwyżej jakiegoś batonika
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hej babeczki
!!!!
Serdeczne pozdrowienia z Zakopanego
Wlasnie uspilismy JUlie i popijamy sobie winko
Zladowalismy pod wieczor i w sumie nie bylismy jeszcze nigdzie, ale od jutra nadrabiamy zaleglosci
Nie potrafie pisac na laptoku z polskimi literkami, ale i tak sie ciesze, ze moge do Was zajrzec
Zaleglosci bede nadrabiala dopiero po powrocie do Gdanska
Strasznie sie cisze, ze tu jestem i ze mamy cudna pogode, mam nadzieje, ze taka sie utrzyma
No to teraz spadam do mezulka
buziaki i do jutra
acha, wkleje jakies fotki, ale jutro
Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jestescie moim ogromnym nalogiem
PAPPAPPAPPAPPAPA
HEJ
Serdeczne pozdrowienia z Zakopanego
Wlasnie uspilismy JUlie i popijamy sobie winko
Zladowalismy pod wieczor i w sumie nie bylismy jeszcze nigdzie, ale od jutra nadrabiamy zaleglosci
Nie potrafie pisac na laptoku z polskimi literkami, ale i tak sie ciesze, ze moge do Was zajrzec
Zaleglosci bede nadrabiala dopiero po powrocie do Gdanska
Strasznie sie cisze, ze tu jestem i ze mamy cudna pogode, mam nadzieje, ze taka sie utrzyma
No to teraz spadam do mezulka
buziaki i do jutra
acha, wkleje jakies fotki, ale jutro
Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jestescie moim ogromnym nalogiem
PAPPAPPAPPAPPAPA
HEJ
Joaska
Lipcowe mamy '05
oj Tusia..Ty jedz bo wlkoncu znikniesz!!!!
a ja dzisiaj jakiegos smuta zalapalam!!!nie podobam sie sobie ostatnio i to chyba dlatego......potrzebuje troche zmian a tu caly czas taka monotonia, codzienne to samo!!!najgorsze,ze chyba mam za malo dla siebie czasu....przydalaby sie jakas pomoc!!!mam nadzieje, ze z czasem sie wszystko unormuje....
dobra, nie smuce......jakos to bedzie!!!!!
teraz moi mezczyzni zajeli sie soba, dzisiaj tatus myje i kladzie spac, a ja robie tylko za przenosna mleczarnie hihihihi
e_mamo-calusy i odpoczywajcie na calego!!!!!!
a ja dzisiaj jakiegos smuta zalapalam!!!nie podobam sie sobie ostatnio i to chyba dlatego......potrzebuje troche zmian a tu caly czas taka monotonia, codzienne to samo!!!najgorsze,ze chyba mam za malo dla siebie czasu....przydalaby sie jakas pomoc!!!mam nadzieje, ze z czasem sie wszystko unormuje....
dobra, nie smuce......jakos to bedzie!!!!!
teraz moi mezczyzni zajeli sie soba, dzisiaj tatus myje i kladzie spac, a ja robie tylko za przenosna mleczarnie hihihihi
e_mamo-calusy i odpoczywajcie na calego!!!!!!
Wiki_28 pisze:Niania u mnie to samo jak staneło na 63kg to ani rusz nieraz waga pokazuje 62 a potem znów 63
Wiki ja tez raz 62 raz 63 i tak juz od dłuzszego czasu :-[ Ale do jutra chyba sie zaczne odchudzać. Kurde zawsze myslałam, ze bede miec tyle szczescia, ze po porodzie szybcuitko wróce do formy :-[ a tu niby ok ale wogole mnie to nie saysfakcjonuje...
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
E mama miłego wypoczynku
Niania ja liczę na to moje karmienie piersią bo jak to nie pomoże to nie wiem, już ograniczyłam słodycze i od 18 staram się nic nie jeść a tu dalej waga stoi
Niania ja liczę na to moje karmienie piersią bo jak to nie pomoże to nie wiem, już ograniczyłam słodycze i od 18 staram się nic nie jeść a tu dalej waga stoi