reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Agnieszka R pisze:
Depresja juz mi mija :).Zaczelam sie wiecej ruszac,plywac i znacznie sie poprawilo :).Dotego sztuczne sloneczko,ciepelko...i jest fajnie.Mężulek znowu, gdy tylko jest wdomku robi  sniadanko i przynosi do lozeczka.
Ostatnio zamknol sie w kuchni na pol dnia i cosik majstrowal.Zrobil na powieczorek serduszkowa galaretke ;).Zrobil czerwone serca z malinowej galaretki a pozniej zalal je ananasowa.W galaretce ktora ja dostalam znalazlam cos jeszcze :).Moje kochanie zatopilo w sercu piekny pierscioneczek ;D na ktorym jest napis  "...ZA DAR ŻYCIA  KTÓRY PRZEKAZAŁAŚ NASZYM SYNOM..." :)-bardzo to bylo dlamnie mile.Dobrze,ze zatopil to w galaretce a nie w budyniu bo jeszcze bym polknela ;D ;D
łaaa Agnieszko męża masz romantyka, ja sie też poryczałam takie to wzruszające- super że juz dochodzisz do siebie zobaczysz teraz już wszystko bedzie coraz lepiej

reklama
NiaNia pisze:
nianiu chudzi ci o sisi??? no ładnie ładnie!! choć ja sama mogę być w podobnej sytuacji co do dzidzi oby jeszcze nie!!! aż się boję test robić, dziś się troszkę wydygałam, bo jak wysiadłam z garbusa to trochę mi zygać się chciało nie wiem może to z głodu albo od smrodku garbika....

Agnieszka R pisze:
Depresja juz mi mija :).Zaczelam sie wiecej ruszac,plywac i znacznie sie poprawilo :).Dotego sztuczne sloneczko,ciepelko...i jest fajnie.Mężulek znowu, gdy tylko jest wdomku robi  sniadanko i przynosi do lozeczka.
Ostatnio zamknol sie w kuchni na pol dnia i cosik majstrowal.Zrobil na powieczorek serduszkowa galaretke ;).Zrobil czerwone serca z malinowej galaretki a pozniej zalal je ananasowa.W galaretce ktora ja dostalam znalazlam cos jeszcze :).Moje kochanie zatopilo w sercu piekny pierscioneczek ;D na ktorym jest napis  "...ZA DAR ŻYCIA  KTÓRY PRZEKAZAŁAŚ NASZYM SYNOM..." :)-bardzo to bylo dlamnie mile.Dobrze,ze zatopil to w galaretce a nie w budyniu bo jeszcze bym polknela ;D ;D

Super Aga! Dołączasz do grona szczęśliwych kobietek dzięki swojemu facetowi ;D Czyli jednak te fluidki rzeczywiście się roznoszą. Może i do nas coś doleci ;) :)
No i rzeczywiście dobry wybór z galaretką, hi hi

no i ja mam jakiąś energię dziś :D tymulek śpi a ja już w międzyczasie posprzątałam łazienke kanarkom, głowę swoją terz posprzątałam ;) kurde teraz to już bank codziennie muszę myć bo tak mi się przetłuszczają!!! kiedyś mogłam umyć co 2 dni i też był luzik a teraz :mad:

a mnie brzuchol dzisiaj strasznie boli :-[ już od 12 dni mam @ dzwoniłam do ginka podobnoć od tej spirali może mi się przedłużać no i kazała dużo leżeć wziąść tablety no i jak do poniedziałku nie przejdzie to na kontrole

zachciało mi się montować druta.... z drugiej strony jak przeczytałam tą Sisii to lepsze niż ryzykowanie z pękniętymi prezerwatywami O0

reklama
czesc laski

Aleczko ja Mili wylozylam takim miekkim,puchatym kocykiem spacerowke,aby jej bylo milo ,miekko i cieplo
w sumie ta spacerowka jest miekka ale moim zdaniem Mili jak narazie tylko lezy,to musi byc cos jeszcze :)

Aga masz cudownego meza!! kochaj go kochaj :laugh:

a Milena jak usiadzie to ani mysli spowrotem sie polozyc!! ona jak usiadzie to od razu wstaje!!!!
jakas do przodu...

Sisi ma fajnie wam powiem!! gdyby nasza sytuacja finansowa byla ciekawsza tez bym chyba chciala 'co rok prorok' ;D
miedzy dziecmi nie ma prawie roznicy wieku i szybko sie ze soba bawia a potem ma sie z glowy dzieciaczki
no i szybciej z pieluch sie wychodzi.....bo odchowasz i po sprawie
potem mozna szalec ;D

Do góry