reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ah no i apropos jedzenia..nie wiem co sie dzieje :-[ Gabcia tak jak ladnie juz przesypiala nocke tzn ostatnie karmienie bylo o 22 potem ok4/5 tak teraz budzi sie co dwie godziny i nie zasnie jak jej nie podam piersi.. :-[
co jest grane???

reklama
Maniu może mała sprawdza czy cały czas jesteś przy niej? ;)
gdzieś tam wyczytałam że maluszki właśnie teraz bardziej mogą okazywać potrzebę czucia bliskości z rodzicami no ale co z tym mleczkiem to bladego pojęcia nie mam

Maniu a mała Ci je za każdym razem co dwie godziny ?? no i z ciekawości czy karmisz tylko piersią?? może sie nie najada
ze mnie tam żaden ekspert bo butelkowa jestem od początku ale może małej cosik nie tak to Twoje mleczko

witam!!!
moje chlopaki spia, wiec moge troszeczke posiedziec przy komputerku!!!
sto lat dla kasinej Martynki i alkowego Michalka- nowe miesiace czas zaczac!!!!!

a ja wlasnie powoli wybieram sie na cmentarz...niestety sama, no oczywiscie z syneczkiem!!!Rafal jest chory i niestety zostaje w domu, a ja na piechotke musze naginac, a mam spory kawalek!!!!ale musze zapalic swieczuszke u mamy!!!!
a wy wszystkie pewnie teraz z rodzinkami siedzicie?????u mnie niestety wszystcy sa daleko, nikt juz nie mieszka tu, gdzie ja.....mam tylko moich chlopakow!!!!!
eh..........smutno sie jakos zrobilo, zmykam zanim sie rozkleje na dobre!!!!!!calusy kochane!!!!!

ja na momento

Alka my Milenie juz chyba z 3tygodnie temu wyjelismy gondolke i jezdzi juz w czesci spacerowej bo jest taaaaaka dluga!!

teraz ma wiecej miejsca i wzdlusz i wszerz ;)

dziewczyny a co Wy tak po nocach markujecie ??
Kasiu no wlasnie niewiem co jest grane bo troszke pociumka pociumka i spi za jakies 2 tyg wprowadze jej kaszke ryzowa to moze bedzie bardziej najedzona :/

Alka >:D ;)
wczoraj porzeczytalam ksiazke o Papiezu "Do zobaczenia w Raju" Arturo (fotograf JanaPawla) opisal tam miedzyinnymi przypadki egzorcyzmu z jakimi sie spotkal u boku Ojca Swietego bryyyyyyy....az mi ciarki przechodza jak pomysle ze takie rzeczy sie dzieja eeee....

Joaska ja tez pojde sama..no z dziecmi na cmetarz i zapalimy symboliczna swieczke za naszych bliskich po drugiej stronie...tu niestety dzis nie ma swieta normalny dzien pracy :-[ i lukasz pracuje do pozna
a na cmentarzach nie ma zwyczju zniczowego...klada natomiast pluszaki zdjecia, kwiaty i alkohol :o

i brakuje mi tej atmosfery zadumania :-[

reklama
no....juz po wyprawie na cmentarz.....zeszlo mi z 2 h, strasznie zmarzlam....
dzisiaj, jak tak chodzilam po alejkach na cmentarzu to pomyslalam ile kasy idzie na te wszystkie rzeczy...ile by mozna dzieci za to nakrmic,....chyba jestem jakas dziwna....

a jak sie urodza juz nowe lipcowe dzieciaczki to gdzie my sie podziejemy?????...........eh, dzien przemyslen!!!! :D :D :D

Do góry