reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć Babulki

A moja Igunia spała może dzisiaj z godzinkę nie więcej. Nieźle co. W nocy też dała nam popalić.
No cóż nikt nie mówił że będzie łatwo. ;)
Dziewczyny czy wy też macie tyle prania bo ja tonę w brudnych ciuchach. Codziennie pranie musowo musze robić bo mi się z kosza wysypuje.
Masakra.

Niania strasznie zazdroszę takiego romantyzmu. Umnie z tym krucho. :(

reklama
oj babuliny małpuliny jedne, tyle gadać ::)

U mnie też pranie codziennie obowiązkowo a jak już jemy obiadek zupkowy to koszmar!
No i od paru dni weronika rano o 5 też jest przebierana od stóp do głowy bo budzi sie przesikana na całego!
Kurde siura w tej nocy jak szalona, kiedyś jej nie przewijałam cała noc i tylko o 5 tej rano a teraz jak jej daje jeść o 23ciej to ją przewijam a jak wstaje o 5tej to znowu zlana!
Zmieniałam pampersy- najpierw huggisy potem biedronkowe potem te wstrętne pampersy i dalej to samo ::)
Koszmar

Klaudia suwaczek Maciusiowy śliczniutki!

O widze że na konkretne żarełko sie maluszki przestawiają- no tak Kornelek i Maksio to już duże chłopaki i trzeba im konkrety dać a nie samo mleczko- dziewczyny super uczucie jak maluszek zje pierwszą zupke i sie uśmiecha taki uciaprany pyszczek :laugh:

Tusia Super sesja zdjęciowa dla narzeczonego ;D

Widze że sezon na ryby u nas trwa na całego- Niania gratuluje męża rycerza ;D ;D ;D
U nas też nadal ok ale bez zbytnich szaleństw- tak zwyczajnie ale mi pasuje ;)

witam
ja tak na momencik, jakoś tym dziś prawie cały dzień przespał, a ja do was nie zaglądałam :9 piekłam ciacho troszkę posprzątałam i częściowo dokumenty zaległe porobiłam.
teraz może powklejam kilka fotek, tak tylko częściowo, może jutro lub za dwa dni was obsypię :D
kurde tęskni mi się za wami jak tak nie zaglądam :(

reklama
elfiko pisze:
...dziewczyny super uczucie jak maluszek zje pierwszą zupke i sie uśmiecha taki uciaprany pyszczek :laugh:
..i właśnie na to z radością czekam.. :) Choć nie ukrywam, że już nie jestem pewna czy mieszkam nadal w swoim domu, czy raczej w suszarni, która przez przypadek przypomina dom..a przy jedzonku raczej mi prania nie ubędzie. :p

Do góry