reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Cześć Babulki

A moja Igunia spała może dzisiaj z godzinkę nie więcej. Nieźle co. W nocy też dała nam popalić.
No cóż nikt nie mówił że będzie łatwo. ;)
Dziewczyny czy wy też macie tyle prania bo ja tonę w brudnych ciuchach. Codziennie pranie musowo musze robić bo mi się z kosza wysypuje.
Masakra.

Niania strasznie zazdroszę takiego romantyzmu. Umnie z tym krucho. :(

reklama
oj babuliny małpuliny jedne, tyle gadać ::)

U mnie też pranie codziennie obowiązkowo a jak już jemy obiadek zupkowy to koszmar!
No i od paru dni weronika rano o 5 też jest przebierana od stóp do głowy bo budzi sie przesikana na całego!
Kurde siura w tej nocy jak szalona, kiedyś jej nie przewijałam cała noc i tylko o 5 tej rano a teraz jak jej daje jeść o 23ciej to ją przewijam a jak wstaje o 5tej to znowu zlana!
Zmieniałam pampersy- najpierw huggisy potem biedronkowe potem te wstrętne pampersy i dalej to samo ::)
Koszmar

Klaudia suwaczek Maciusiowy śliczniutki!

O widze że na konkretne żarełko sie maluszki przestawiają- no tak Kornelek i Maksio to już duże chłopaki i trzeba im konkrety dać a nie samo mleczko- dziewczyny super uczucie jak maluszek zje pierwszą zupke i sie uśmiecha taki uciaprany pyszczek :laugh:

Tusia Super sesja zdjęciowa dla narzeczonego ;D

Widze że sezon na ryby u nas trwa na całego- Niania gratuluje męża rycerza ;D ;D ;D
U nas też nadal ok ale bez zbytnich szaleństw- tak zwyczajnie ale mi pasuje ;)

witam
ja tak na momencik, jakoś tym dziś prawie cały dzień przespał, a ja do was nie zaglądałam :9 piekłam ciacho troszkę posprzątałam i częściowo dokumenty zaległe porobiłam.
teraz może powklejam kilka fotek, tak tylko częściowo, może jutro lub za dwa dni was obsypię :D
kurde tęskni mi się za wami jak tak nie zaglądam :(

reklama
elfiko pisze:
...dziewczyny super uczucie jak maluszek zje pierwszą zupke i sie uśmiecha taki uciaprany pyszczek :laugh:
..i właśnie na to z radością czekam.. :) Choć nie ukrywam, że już nie jestem pewna czy mieszkam nadal w swoim domu, czy raczej w suszarni, która przez przypadek przypomina dom..a przy jedzonku raczej mi prania nie ubędzie. :p

Do góry