reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny przepiekne te wasze Malenstwa!!!!! :)  Poprostu napatrzec sie nie moge.
Kolorowych snow zycze. Przeczytalam wszystko ale nie rozpisuje sie, bo choc dzisiaj chce polozyc sie spac ciut wczesniej.
Do jutra!

reklama
dnie jednak nie dziś wkleję lecę po tyma do dziadkow do pokoju i mykam do wyrka artek zapewne już czeka ;)
a na zupki też czekam :)
a wczoraj tymul zjadł (sztuczne bo ciężko mu było ssać przez nosek :( ) przed snem 270 !!!
ok mykam buziaki

270!!
160!!
jakby tyle weronika zjadla to bym pomyslala że chora czy co? Ona z ledwością 150 wypije i to na spaniu bo jak sie przebudzi to kropa znowu 120 :-[

hejka
nie mam czasu bo mamy z Karolem normalnie dlugi weekend rodzinny no i milosny :laugh:
normalnie sama milosc......ech ;)

jutro moj luby konczy 26lat i robie mu mala niespodzianke
wiec do zobaczenia do srody

acha Mili pije max120ml
przewaznie 90ml

papapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alka!!! a czy Ty wiesz ze to na faktach >:D :o ja tylko zwiastun jak na razie widzialam i ...juz sie boje :p ;)
ostatnio co weekend lukasz zapodaje mi horrory... tu jakis chory sezon sie na nie zaczol :p ale ja i tak je lubie ;D

reklama
a u nas po ciuchutku po malutku milosc codzienna i taka w sam raz ;)

co do prania to...myslalam ze tylko my takia produkcje mamy ale widze ze problem nie tylko nas dotyczy ;) stosy stosy i raz jeszcze stosy a ostatnio zastrajkowalam i nie poprasowalam ;D :p

Do góry