reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam !!
oj baby przeginacie na całej lini!!!! nie mam kiedy na neta zerknąć i nie jestem w temacie ((((
no ale bójcie się niebaem będę miała kompa na górze i neta więc już będę tu siedziała i siedziała ale będzie gicio, tylko musimy segment znieść na dół i kompa na górę przytargać no i podłączyć neta na górze a to chyba kwestaia kabla i szwagra
ok spadam bo tym.....
pozdro
oj baby przeginacie na całej lini!!!! nie mam kiedy na neta zerknąć i nie jestem w temacie ((((
no ale bójcie się niebaem będę miała kompa na górze i neta więc już będę tu siedziała i siedziała ale będzie gicio, tylko musimy segment znieść na dół i kompa na górę przytargać no i podłączyć neta na górze a to chyba kwestaia kabla i szwagra
ok spadam bo tym.....
pozdro
Klaudia pisze:Kurcze Maciek śpi już 2,5 godziny. No i jak go tu wziać na spacer??
Maks tez dzis duzo spi. Moze taki dzien po prostu :
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Agnieszko R. miałam Ci to już kiedyś napisac i zpomniałam.. Twój synek ma tak na imię, ja ja długo chciałam dać swojemu. Był czas, kiedy oszalałam na punkcie imienia Natan, mężowi też się nawet podobało, ale chyba jestem wpływowa , bo jak zobaczyłam kolejny raz zdziwioną minkę znajomych i rodziny, to wykreśłiłam je z repertuaru. A szkoda.. To naprawdę śliczne imię.
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc dziwczynki....troche mnie niie bylo, ale moj mezczyzna sie rozchorowal i mialam duzo rzeczy na glowie!!!!!na szczescie jest juz lepiej.....
naprodukowalyscie troche , chyba na wszystkie watki nie odpowiem!!!
co do prezentow, to u nas ostatnio krucho z kaska, oczywiscie niczego nam nie brakuje, ale na takie frykasy trzeba troszeczke zaczekac!!!
...co do tesciku, to mam go w szufladce i czesto na niego spobie patrze, a pozniej na Kube i ....az mi sie lezka w oku kreci......ehh kiedy to bylo!!!
ja tescik robilam kolo polowy miesiaca, wiec rok teku nie wiedzialam, ze bedzie Kubiczek!!!ale czulam..........
naprodukowalyscie troche , chyba na wszystkie watki nie odpowiem!!!
co do prezentow, to u nas ostatnio krucho z kaska, oczywiscie niczego nam nie brakuje, ale na takie frykasy trzeba troszeczke zaczekac!!!
...co do tesciku, to mam go w szufladce i czesto na niego spobie patrze, a pozniej na Kube i ....az mi sie lezka w oku kreci......ehh kiedy to bylo!!!
ja tescik robilam kolo polowy miesiaca, wiec rok teku nie wiedzialam, ze bedzie Kubiczek!!!ale czulam..........
reklama