reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kurcze zamiast prasować, to już 2 godzinę siedzę przy komputerze. Maciejka śpi a ja się czuję jak za starych czasów, kiedy siedziałam godzinami na forum :)

witam !!
oj baby przeginacie na całej lini!!!! :D nie mam kiedy na neta zerknąć i nie jestem w temacie :(((((
no ale bójcie się ;) niebaem będę miała kompa na górze i neta więc już będę tu siedziała i siedziała :D ale będzie gicio, tylko musimy segment znieść na dół i kompa na górę przytargać no i podłączyć neta na górze a to chyba kwestaia kabla i szwagra ;)
ok spadam bo tym.....

pozdro

Agnieszko R. miałam Ci to już kiedyś napisac i zpomniałam.. Twój synek ma tak na imię, ja ja długo chciałam dać swojemu. Był czas, kiedy oszalałam na punkcie imienia Natan, mężowi też się nawet podobało, ale chyba jestem wpływowa :( , bo jak zobaczyłam kolejny raz zdziwioną minkę znajomych i rodziny, to wykreśłiłam je z repertuaru. A szkoda.. :) To naprawdę śliczne imię.

czesc dziwczynki....troche mnie niie bylo, ale moj mezczyzna sie rozchorowal i mialam duzo rzeczy na glowie!!!!!na szczescie jest juz lepiej.....
naprodukowalyscie troche , chyba na wszystkie watki nie odpowiem!!!
co do prezentow, to u nas ostatnio krucho z kaska, oczywiscie niczego nam nie brakuje, ale na takie frykasy trzeba troszeczke zaczekac!!!
...co do tesciku, to mam go w szufladce i czesto na niego spobie patrze, a pozniej na Kube i ....az mi sie lezka w oku kreci......ehh kiedy to bylo!!!
ja tescik robilam kolo polowy miesiaca, wiec rok teku nie wiedzialam, ze bedzie Kubiczek!!!ale czulam..........:)

reklama
Do góry