reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczyny. Juz jestem i sie nie moge doczekac kiedy przeczytam co npisałyscie.
Widziałam galerie hehehe Tuśka jestes niemożliwa. Uwielbiam Cie :) Swietne zdjecia moje synowej ;)
Kornelek juz soczek pije?? Iwon znow bez umawiania zrobiłysmy ten sam ruch. mój Maks tez juz drugi dzien pije soczek. Rozcienczam z woda narazie. a ty?? Planujesz wprowadzac jakies inne jedzonko za pare dni?? Ja tak tylko nie wiem jak i co ::) Ta szybko ten czas leci.
Dziewczyny moze Wy coś wiecie??

Jezu wiecie że rok temu zaszłam w ciażę ::) ;D :)

reklama
Oglądnęłam sobie właśnie dzieciaczki :)
Asiołku Majeczka jest śliczna!!!!!!!!!
Gazelaczku to pierwsze udokumentowane lipcowe ząbki na forum!!! Gratulacje!!
Tusia Teraz Maksiu to już nie ma odwrotu. Musi ożenić się z Majeczką :D

tusia26 pisze:
hi, hi. Nianiu niemów Maksiowi  ;)
:laugh: :laugh: :laugh:

Ja to Maksa nawet rano wrzucam do wanny. Tak mi go szkoda jak po nocy jest taki cały obsikany.. ::) A poza tym jakos nie wierze w wielka moc tych mokrych chusteczek. Zwłaszcza po wielkiej mega kupie. Sama kiedy dla testy po siku uzyłam chusteczki...Dajcie spokój. Coś okropnego.

A mąż ::)....oj zajebiscie. Nie chce sie chwalic bo nawet głupio jest mi to pisac żeby nikomu nie było przykro..
Ale powiem tylko troche, ze ten wyjazd dobrze nam zrobił (jemu zwłaszcza :laugh: ;)). Lawina smsów, drzenie kiedy sie spotkalismy. Czułam sie jakbysmy nie widzieli sie duzo dłuzej. Cudowny wieczór, whiskeyi świeczki....a i kwiaty :) A teraz kolejne miłe dni, prezenty (tak jak u Iwon kozaczki i dwie fajowe spódnice...no i troche wykreconej biezliny >:D). Szczeka mi opada. Michał zawsze był fajny ale to co sie dzieje teraz przechodzi ludzkie pojecie. Doszło nawet do tego, ze wczoraj wieczorem snułam sie po mieszkaniu w pończochach ze slubu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: hiihihih ale jaja mówie Wam.
A spódnice kupił bo powiedział, ze chce zebym jak najwiecej w spódnicach chodziła i siadała mi na kolanach..Fajnie nie choc biorac pod uwage moja wage to nie wiem czy tak fajnie mieć mnie na kolnach hehe ;))

NiaNiu, soczek rozcieńczam z wodą w proporcjach 40 (sok) na 60 (woda). Tak na oko. Mały żłopie, aż mu się uszy trzęsą ;D
Co do nowych pokarmów, to zamierzam za niecałe dwa tygodnie zacząć coś wprowadzać, bo skończyłam już karmić piersią (dwa dni temu) :( i chcę, żeby powolutku zaczął się odżywiać, jak człowiek ;) Kurcze, to będzie fajne, nowe wyzwanie. Mój mały wcinający schabowe ;) ;D
Nie wiem jeszcze, od czego zacząć. Wrócę chyba do postów elfiko, ona pisała coś najpierw o ziemniaku, i tak stopniowo. No i poczytam literaturkę i pogadam z pediatrą, bo mamy za parę dni szczepienie na HiB part II ;)

reklama
he he - niezłe :) super talia jak na kaczora  8)

Qrde dziewczyny, jakieś maxymalne szczęściary jesteście ze swoimi facetami  :) No i tak Nianiu ten opis spowodował że zazdroszczę Ci prze-ok-rop-nie  ;) ;D Ech, no ja kocham mojego męża i uważam, że zachowuje sie przyzwoicie, dużo zajmuje sie Mackiem, ale jakoś z romantyzmem nie szaleje... Brakuje mi takich różnych bajerków  ::)

Do góry