reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aaa 2 lsitopada...to chyba tak jak (jesli dobrze pamietam) u Klaudii zrobilam test i ...pokazal II piekne kreseczki no i jest Gabcia
:D :D :D
picture316x4hk.jpg

reklama
cholipa 3 listopada... :p sprawdzilam na pierwszej stronie ha to juz zakrawa na uzaleznienie jestem na 1 i na... matko i ktora to teraz strona ???
ale fajnie sie czyta tak od poczatku ;D
no i ciekawe cosie stalo z ta reszta dziewczyn z pierwszej strony??

jak cofne sie o rok wstecz to jeszcze nei jestemw ciązy ;-) dopiero zajde za jakieś 11 dni ;-)

Jejku ale ten czas minął .... błyskawicznie. Dzieci nam rosną jak na drozdzach...

Iwon pisze:
Gazelaczek gratuluję ząbeczków. To pewnie mega przeżycie!

oj mega, dzis co godzine musialam wstawac w nocy, bo sie biedaczek męczył i rzucal po calym łóżeczku. Jeszcze nigdy nie mieliśmy tak okropnej nocki :(

Kate 332
- dobrze że tak piszesz. Jest jeszcze nadzieja dla Maciusia zatem ;) :)

Tusiu - popłakałam się ze śmiechu z sesji Majki ;D Ty to masz fajne poczucie humoru!

Asiolku - piękna Majka! Jeju, mogę na nią patrzeć bez przerwy. Wyjątkowo śliczna dziewczynka, ma tyle wdzięku. No i te rzęsy ::) :)

Mania! Dobrze pamiętasz z tym 2 listopada, obie wtedy robiłysmy teścik. Kurcze aż mnie ciarki przeszły jak sobie przypomniałam. Jakiegos takiego surrealistycznego odczucia doznałam :D Zaraz idę sobie znowu ten teścik oglądnąć. Rany jak ten czas leci!!!

a ja dziś mam ostatni dzień macierzynskiego :( No a od jutra - caaaaały miesiąc wypoczynkowego ;D Szkoda tyko, że nigdzie nie wyjedziemy.

reklama
Iwon - ale masz fajnie z tym swoim mężulem :) Kto wie, może ten trend cudownych przemian facetów będzie zaraźliwy ;) :p ;D Też bym sobie fajnego ciucha kupila. Głównie choruję na ładną bieliznę. Jakoś dobijają mnie te biustonosze do karmienia... No i chwal się jak najwięcej - może wtedy bardziej rozproszą się wiruski chojności ;)

Do góry