reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

aaa 2 lsitopada...to chyba tak jak (jesli dobrze pamietam) u Klaudii zrobilam test i ...pokazal II piekne kreseczki no i jest Gabcia
:D :D :D
picture316x4hk.jpg

reklama
cholipa 3 listopada... :p sprawdzilam na pierwszej stronie ha to juz zakrawa na uzaleznienie jestem na 1 i na... matko i ktora to teraz strona ???
ale fajnie sie czyta tak od poczatku ;D
no i ciekawe cosie stalo z ta reszta dziewczyn z pierwszej strony??

jak cofne sie o rok wstecz to jeszcze nei jestemw ciązy ;-) dopiero zajde za jakieś 11 dni ;-)

Jejku ale ten czas minął .... błyskawicznie. Dzieci nam rosną jak na drozdzach...

Iwon pisze:
Gazelaczek gratuluję ząbeczków. To pewnie mega przeżycie!

oj mega, dzis co godzine musialam wstawac w nocy, bo sie biedaczek męczył i rzucal po calym łóżeczku. Jeszcze nigdy nie mieliśmy tak okropnej nocki :(

Kate 332
- dobrze że tak piszesz. Jest jeszcze nadzieja dla Maciusia zatem ;) :)

Tusiu - popłakałam się ze śmiechu z sesji Majki ;D Ty to masz fajne poczucie humoru!

Asiolku - piękna Majka! Jeju, mogę na nią patrzeć bez przerwy. Wyjątkowo śliczna dziewczynka, ma tyle wdzięku. No i te rzęsy ::) :)

Mania! Dobrze pamiętasz z tym 2 listopada, obie wtedy robiłysmy teścik. Kurcze aż mnie ciarki przeszły jak sobie przypomniałam. Jakiegos takiego surrealistycznego odczucia doznałam :D Zaraz idę sobie znowu ten teścik oglądnąć. Rany jak ten czas leci!!!

a ja dziś mam ostatni dzień macierzynskiego :( No a od jutra - caaaaały miesiąc wypoczynkowego ;D Szkoda tyko, że nigdzie nie wyjedziemy.

reklama
Iwon - ale masz fajnie z tym swoim mężulem :) Kto wie, może ten trend cudownych przemian facetów będzie zaraźliwy ;) :p ;D Też bym sobie fajnego ciucha kupila. Głównie choruję na ładną bieliznę. Jakoś dobijają mnie te biustonosze do karmienia... No i chwal się jak najwięcej - może wtedy bardziej rozproszą się wiruski chojności ;)

Do góry