reklama
mania
Fanka BB :)
cholipa 3 listopada... sprawdzilam na pierwszej stronie ha to juz zakrawa na uzaleznienie jestem na 1 i na... matko i ktora to teraz strona ???
ale fajnie sie czyta tak od poczatku ;D
no i ciekawe cosie stalo z ta reszta dziewczyn z pierwszej strony??
ale fajnie sie czyta tak od poczatku ;D
no i ciekawe cosie stalo z ta reszta dziewczyn z pierwszej strony??
M
Melanie
Gość
Tusia opisy i zdjęcia powalające ;D ;D ;D
Asiołku Maja do tatusia podobna ładna dziewczynka
Asiołku Maja do tatusia podobna ładna dziewczynka
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Iwon pisze:Gazelaczek gratuluję ząbeczków. To pewnie mega przeżycie!
oj mega, dzis co godzine musialam wstawac w nocy, bo sie biedaczek męczył i rzucal po calym łóżeczku. Jeszcze nigdy nie mieliśmy tak okropnej nocki
Kate 332 - dobrze że tak piszesz. Jest jeszcze nadzieja dla Maciusia zatem
Tusiu - popłakałam się ze śmiechu z sesji Majki ;D Ty to masz fajne poczucie humoru!
Asiolku - piękna Majka! Jeju, mogę na nią patrzeć bez przerwy. Wyjątkowo śliczna dziewczynka, ma tyle wdzięku. No i te rzęsy :
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Mania! Dobrze pamiętasz z tym 2 listopada, obie wtedy robiłysmy teścik. Kurcze aż mnie ciarki przeszły jak sobie przypomniałam. Jakiegos takiego surrealistycznego odczucia doznałam Zaraz idę sobie znowu ten teścik oglądnąć. Rany jak ten czas leci!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Iwon pisze:Klaudia ten tort to PRAWIE jak tort, tak jak w reklamie żywca
Hi, hi dobre Muszę to tej koleżance powiedzieć
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
a ja dziś mam ostatni dzień macierzynskiego No a od jutra - caaaaały miesiąc wypoczynkowego ;D Szkoda tyko, że nigdzie nie wyjedziemy.
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Iwon - ale masz fajnie z tym swoim mężulem Kto wie, może ten trend cudownych przemian facetów będzie zaraźliwy ;D Też bym sobie fajnego ciucha kupila. Głównie choruję na ładną bieliznę. Jakoś dobijają mnie te biustonosze do karmienia... No i chwal się jak najwięcej - może wtedy bardziej rozproszą się wiruski chojności