reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

alka pisze:
No a z mężulem sielanka  :p :p :p Ale w tym celu pół zastawy niemal ostatnio wytłukłam jak mnie szlag jaśnisty trafił... >:D Musimy żyć w zgodzie i miłości bo nam jednorazowe naczynka zostaną  :p :p :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:szacuneczek >:D

ja juz dawno nic nie potlukłam, ale jezscze od czasów kawalerskich mam wyryta w podłodze dziure ;D od szklanki z duralexu

reklama
Będę kąpac codziennie, wczoraj jakis len mnie ogarnął :p. Majeczka spała od 21 do 6 dałam jej piciu i do 9 znów spała, więc spanie sie nie popsuło przez to, ale przecież ona tak lubi ta kąpiel a mama ja wykąpaną więc będzie tak jak mówicie.

Wpadam tylko na moment z dobrą nowiną. Normalnie tak mi się dziś gęba szczerzy ;D ;D ;D
Zgadnijcie dlaczego? Od 23 do 5 rano nie zużyłam ani kropli herbatki... ;D Nic więcej nie powiem! 8) O0
Miłej niedzieli kobitki :)

Hej z rańca....
Ale u nas slonce - u Was tez tak? Ale na termometrze malo co jest, chyba ziiiima idzie :)

Hanti - piękna córeczka! A synek 8 lat skończyl? Dobrze policzylam świeczki? ;) :)

Tuśka - ja bym raczej kąpala malucha przed snem. Bo skóra sie nie będzie odparzac [boje sie strasznie tego atopowego zapalenia czy pieluszkowego, bo wtedy trzeba bedzie uzywac pieluch tetrowych - koszmar!], jest to relaks taki przed snem i dzieciaki po kąpieli lepiej śpią i tak jak pisala Ania G - to tez sygnal ze czas na spanie. No i oczywiscie kwestie higieny i zapachu, hi hi Tak więc Tuśka nie leń się, tylko wieczorem funduj Majce salon piękności. Jak Niania powie Maksowi, że nie chcesz myć Majki, to chlopak moze sie do narzeczonej zniechecic ;) ;D

Na szkole rodzenia mowili, że mozna codziennie nie kąpać. Dopoki maluch nie tarza sie po podlodze, to raczej sie nie brudzi. Ale to po prostu dobry nawyk i tyle.

CześćBabeczki!
byliśmy wczoraj na imprezie. Maciuś jak zwykle przespał całą imprezkę, normalnie nic tylko go zabierać ze sobą :)
A teraz zobaczcie jaki tort upiekła gospodyni :) Po lewej zdjęcie z gazety (tak miał wyglądać), a po prawej tort :)
Stwierdziła, że pokaże nam tort dopiero jak obalimy 4 butelki wina :) No i pokazała - oj dawno się tak nie usmiałam :)
img16859oo.jpg

Ale Majka dzis marudna chyba przez to, że chwaliłam ją siostrze, że taka grzeczniutka i już tak nie marudzi, a tu proszę pół dnia marudzenia :p

reklama
tusia to tak jak u mnie. Zawsze jak pochwalę Julkę że jest grzeczna, sama zasypia to na drugi dzień pokazuje co potrafi. ;D Więcej jej nie będę chwalić, mimo ze prawie zawsze jest grzeczna.

Do góry