reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Zresztą ja bardzo lubię kąpać corcie,ona ma taką fajną minę i tak pociesznie chlapie!! :p
syna tez kąpałam codziennie,chyba że wrociliśmy bardzo póżno od rodziców to nie(ale to bywało bardzo żadko)
Ponoć najwazniejsze jest<by zachowywać odpowedni rytm ,codziennie to samo i o tej samej porze ;)

reklama
Zaraz zobaczę czy uda mi się pokazać wam moją Otylie
my.php

Ja tylko na moment i to cichaczem- jak mnie maz przy kompie przylapie to koniec  :p mam w weekendy spedzac czas z nim a nie z wami he  ::)
Tuska Ty leniwcu pospolity! Majcie masz kapac codziennie bo to laska jest i tez chce byc piekna ! a co? Ty tez sie codziennie nie kapiesz ?  ;D
No widzial swiat!

Kurde dzisiaj sie zmienia czas na zimowy i trzeba zegarki cofnac o godzine do tylu- ciekawe jak mam weronice wytlumaczyc ze jesc dostanie o 6 a nie jak zwykle o 5  ;D
A tak powaznie to ta moja mysza to ma jakies suchoty chyba bo w nocy pije herbate jak smok a jak jej wczoraj nie chcialam dac to taki alarm podniosla ze hej

Hanti Otisliczniutka i ma smoka takiego samego jak moja weronika :laugh:

Hej,
wpadłam na chwilkę :)
Jestem w trakcie pakowania, którego nie cierpię :( Zakupy zrobione, torby już prawie pełne, noclegi w Zakopcu zarezerwowane, jutro z rana wyjazd:)
Dzięki elficzko, kochana, że o tej zmianie czasu przypomniałaś, bo na śmierć byśmy zapomnieli :) To mamy godzinę dłużej spania jutro, mmmmm

Ale jestem podekscytowana matko kochana :) Nie wiem czy to tylko myśl o podróży, czy szumi mi piwko, bo sobie z mężusiem wrzuciliśmy po małym :)

no dobra, lecę coś porobić jeszcze

no i ciężko mi będzie bez Was, bo jesteście moim nałogiem , ech :)

Ja bym nie zrezygnowala z kapania - balabym sie ze nie wiedzialby ze ma juz zasnac na noc, a ta kapiel to dla niego sygnal do nocnego spanka ;D

Witam i sie zegnam - zakopane city ;D

Do zobaczenia w srode:)

Hanti fajniutko ze jestes z nami i swoja rodzinka. Syn to chyba do Ciebie podobny?

Hej kochane ja tylko pozegnac sie na tydzien !!! Wyjezdzamy troszke sie odnowic !! Przed samym wyjsciem przypomnielismy sobie ze jest godzina do tylu !! Najgorsze ze malenstwo jest juz obudzone !!
buziaczki dla wszystkich !!!

reklama
Anitko. Pewnie nie zdazysz juz tego przeczytac ale własnie sie obudziłam i sniło mi sie ze jestes znów w ciazy!!!! Uwazaj na siebie ;)

To samo dotyczy naszej kolorowej kredki hiihih

Ok spadam robic poranna kapiel mojemu pierworodnemu. ::)

Do góry