reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Artyluł przeczytałam i i tak z tego nic nie wyniknie :) Do mojego męża czasem mówię i widzę, że nie dociera, a za chwilę pyta się dokładnie o to samo co przed chwilą powiedziałam :) A teraz jestem zła, bo piątek wieczór, a on zamiast się żonką zająć, to od dwóch godzin siedzi i książkę czyta :) A ja się nudzę, bo nie mam co czytać :) No nic idę się wykąpać.
Śpijcie smacznie babulki. Ciekawe czy nam się dzisiaj uda zatykanie smokiem? :) :) :)

Witam i ja
dawno mnie nie było, ale nadrobienie tego, co naprodukujecie i ogarniecie domku pochlania mnie tak, ze juz brakuje czasu na pisanie ;)
Trzymam kciuki za Nianięfajnie czuć taki dreszcz, ja juz chyba nie pamiętam jak to jest...

Co do spania na brzuszku, to moja Tosia zasypia w dzień tylko tak, chyba że jesteśmy na spacerku, to co innego.Też się boję, ale jak już śpi na brzuszku to przy niej czuwam.

Chyba Elfiko i Iwon swojego czasu pisały coś o swoim mężach... otóż mój dziś poproszony o sprawdzenie czy mleko w butelce nie jest za gorące zapytał jak to się robi i jak powiedziałam ze trzeba wylać kropelkę na zgięcie łokcia, to wylal sobie zginając rękę-na lokiemć ;D i co Wy na to? To i tak nic, moja koleżanka opowiadala, że jej mąż podtarł dziecko mokrymi chusteczkami Domestos.

dopiero jak wrócila do domu z angielskiego i przy następnym przewijaniu zapytala dlaczego on ma taką czerwoną pupcię, i jak zapytala jakimi chusteczkami wycieral maluszka, to sie zorientowal...
a kiedyś jeszcze jak rano wyszla z domku i po poludniu spotkala się z dzieckiem i mężem u teściów to maly byl u nich w piżamie, bo jej mąż myślal, ze wychodząc ubrala juz malego...

wow Niania ja trzymam kciuki na calego!!!

co do spania na brzuchu to ja sie tez troszke boje ale bardziej sie boje zachlysniecia i dlatego jak weronika spi mocno i mi nie odbije po jedzonku to klade ja na brzuszek i tak spi. ona jest silna i glowke umiala obracac jak miala niecale dwa miesiace wiec sie nie martwie.
czytalam o tej smierci lozeczkowej ale ja odkad mam weronike to bardzo sie w siebie wsluchuje i zawsze robie to co mi ten moj wewnetrzny glos podpowiada. i w sprawie tego lezenia na brzuszku jakos tak jestem spokojna natomiast ilekroc slysze jakies niepokojace dzwieki z lozeczka to mysle czy sie nie ksztusi.
i tez zauwazylam ze moje dziecko lepiej na brzuszku odpoczywa i te pierdziki zbawienne uzdrawiaja nasz kolkowy brzuszek.

kurde i teraz musze sie wrocic zobaczyc o czym jeszcze pisalyscie bo zapomnialam :p

Nadal zazdroszczę Niani męża echh pewnie nie ja jedna ........... ;D
u mnie nudy i wcale nie lubię mojego życia :-[
zmykam spać mała dostała dentinox i się uspokoiła do rana będziemy lulać byle do 6, szkoda że u mnie nie ma już żadnej namiętności po kobiecie odrazu widać czy ma udane życie osobiste czy nie, przynajmniej widze po sobie jak jest

uuu Kasiu a moze odrobina zazdrosci by sie Twojemu mezowi przydala co??
Zrob sie na bostwo ale dlugo sie picuj zeby zauwazyl ze sie starasz,
powiedz nic sobie nie planuj na ...(tutaj wybierz dzien) bo ja wychodze sie zabawic
i idz chodzby do kolezanki i koniecznie jakiegos bowarka zalicz po drodze- wroc do domu usmiechnieta , wysciskaj Martynie i owiana tajemnica idz spac i koniecznie sie usmiechaj konspiracyjnie hehehe
u mnie to ZAWSZE dziala
mowie Ci!!

reklama
elfiko pisze:
uuu Kasiu a moze odrobina zazdrosci by sie Twojemu mezowi przydala co??
Zrob sie na bostwo ale dlugo sie picuj zeby zauwazyl ze sie starasz,
powiedz nic sobie nie planuj na ...(tutaj wybierz dzien) bo ja wychodze sie zabawic
i idz chodzby do kolezanki i koniecznie jakiegos bowarka zalicz po drodze- wroc do domu usmiechnieta , wysciskaj Martynie i owiana tajemnica idz spac i koniecznie sie usmiechaj konspiracyjnie hehehe
u mnie to ZAWSZE dziala
mowie Ci!!
Elfiko nie poznaję Cię!! ;D Normalnie >:D nie kobieta :laugh: . Tak trzymać! 8)
Nianiu gratuluję męża, syneczka i w ogóle aż miło się czyta, kiedy czyjaś radość aż przebija się przez mój monitor! :) Fajne babki zasługują na fajne rzeczy! :)
Tofinek, ale czad z tym mężem kumpeli! ;D ;D ::)

Do góry