reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tusia mi sie wydaje ze to co twoj moz wyczytal to takie strachy na lachy
Milenke obserwowalam jak spi i podczas snu przekreca sobie glowke raz z jednego boku na drugi,jak jej wygodnie
i robi to przez sen!!
aaa i Mili ma podusie taka plaska

reklama
Joaska pisze:
gazelaczek..widze, ze zmieniony liczniczek, fajoski .............:)

acha, podobny do Twojego, hi hi
Ale na poprzednim nie chciala się żabka przesuwać, nie wiem czemu... Bo tak poza tym wiek wskazywalo dobrze

Iwon, ja wlasnie wszedzie podkladam Mackowi pieluszki, bo inaczej zaraz slina leci na przescieradlo czy gdzie on tam leży. No i co do nocnego spania na brzuchu, to pewnie musialabym taką pieluchę usunąć, bo Maciek rzeczywiście wszystko zaraz ładuje do dzioba ::)

Dziewczyny, już drugą noc oszukałam Maćka z cumlem zamiast jedzenia :) :) :) :) No i przespał dzięki temu do 6!!!!!!!!! Hurrrrrrrraaaaa!!!
Zobaczymy czy dzisiejszej nocy się sprawdzi, że sie już nie obudzi tylko będzie przez sen stękał :) Trzymajcie kciukasy za nas :)

Martuska pisze:
Gazelko moj Ali tez spi tylko na brzuszku od kiedy skonczyl miesiac. Sprobuj prz dzien najpierw. (dzieki temu nie ma wytartych wloskow z tylu glowki ;))

A Maciek to z tyłu główki taki łysolek, że hej :))) Na czółku już mu włoski odrosły, ale tam gdzie leży, to łysa pałka :)

e_mama pisze:
Co do wkładek to ja ciągle używam i muszę używać, od czasu do czasu muszę się nawet ratować pieluchą bo wkładka nie daje rady.

Kurcze, a ja od poczatku nie zuzyłam jeszcze jednego opakowania wkładek. W ogóle mi nie są potrzebne, bo nie leje mi się z piersi. Na samym początku pare razy była awaria, ale teraz to już w ogóle :)

gazelaczek pisze:
Ja na szczęście mam fajną teściową. No i rzadko się widujemy  ;) :) Ale nie wymądrza się. Co prawda wg niej mam dziwne zwyczaje żywieniowe [np. nie polewam ziemniaków tłuszczem i wg niej ciągle jem odchudzające rzeczy, co nie jest prawda, ja po prostu nie lubie tłustego]. Ale poza tym jest strasznie życzliwą osobą.

No ja mam tez fajną teściową. Najbardziej podoba mi sie w niej to, że nie trzyma sie swoich starych zasad odnosnie wychowywania dzieci, tylko stara sie przejmowac moje nawyki (tzn. nawyki Tracy :)) w stosunku do Maćka. Jak się z czymś nie zgadza, to mi to mówi, ale nie upiera się przy swoim i potem najczęściej okazuje się, że wychodzi na moje (wtedy mnie chwali i mam cichą satysfakcję :) :)) Dzisiaj jak jej opowiedziałam o naszych nocnych próbach ze smokiem, to stwierdziła, że Maćka trenuję :) Ale co tam, ważne że to działa :)

reklama
Do góry