reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Asiołku no właśnie, co z tą Tracy? U mnie generalnie się sprawdza z wyjątkiem zasypiania w dzień. Bez marudzenia i mojego klepania nie zaśnie.
A ja wczoraj zrobiłam chałupę na błysk, obiadek też już przygotowałam, teraz gotuje się zupka, mały śpi, więc nadaję na BB ;D
NiaNia obiecała być dziś z nami, a jednak leniuszkuje :laugh:
A ja wczoraj zrobiłam chałupę na błysk, obiadek też już przygotowałam, teraz gotuje się zupka, mały śpi, więc nadaję na BB ;D
NiaNia obiecała być dziś z nami, a jednak leniuszkuje :laugh:
tusia25
Fanka BB :)
mam przemytniczy brzuch, hi,hi
A co do strachów Majki jak śpi to naszczęście twardym snem, ale najgorzej jak przysypia np. na leżaczku i nagle coś usłyszy : albo jak nagle jej się pokaże to też wzdryga. To chyba po babci ma, bo teściowa co zejdę na dół i się do niej odezwę to ta - o matko!!!! i takie tam bzdury.
A co do strachów Majki jak śpi to naszczęście twardym snem, ale najgorzej jak przysypia np. na leżaczku i nagle coś usłyszy : albo jak nagle jej się pokaże to też wzdryga. To chyba po babci ma, bo teściowa co zejdę na dół i się do niej odezwę to ta - o matko!!!! i takie tam bzdury.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ania.g - Zakopane od 3 do 6 listopada Właśnie wczoraj pół wieczoru spędzilismy na szukaniu noclegu i jakoś na nic się nie możemy zdecydować. A to za daleko, a to za drogo, a to coś innego Mojemu marzy się Sabała hehe, ale z dzidzią to nie poszalejemy, więc nie ma sensu
W ubiegłym roku bylismy w Libercie zaraz przy Krupówkach, ale kiepski widok był. 2 lata temu na Strążyskiej, fajnie było, ale pokoik taki raczej nie dla dzidzi.
Musimy mieć big łóżko, żebyśmy się zmieścili w 3-jeczkę
No więc zaraz odpalam Zakopane online i szukam dalej, chyba, że Ania mi coś poleci :laugh:
W ubiegłym roku bylismy w Libercie zaraz przy Krupówkach, ale kiepski widok był. 2 lata temu na Strążyskiej, fajnie było, ale pokoik taki raczej nie dla dzidzi.
Musimy mieć big łóżko, żebyśmy się zmieścili w 3-jeczkę
No więc zaraz odpalam Zakopane online i szukam dalej, chyba, że Ania mi coś poleci :laugh:
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Iwon, dzięki za rady. Postaramy sie przerzucic na spanie na brzuszku. Bo właśnie to o te pierdziawki chodzi, żeby były lżejsze i nie budziły chłopaka
dziewczyny, ale dzis mamy tempo pisania! Zanim napisze każdą kolejną wiadomość, to już 10 nowych nadchodzi!!! Nie nadążam! Na spacer się nie wybieracie? ;D
dziewczyny, ale dzis mamy tempo pisania! Zanim napisze każdą kolejną wiadomość, to już 10 nowych nadchodzi!!! Nie nadążam! Na spacer się nie wybieracie? ;D
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Asiołek pisze:Doszłam do wniosku, że nie znosze Tracy Hog... naprawde ... nei znosze jej rad i uważam że do naszej słowiańskiej natury zupełnie sie nie nadają ....
Oj Asiołku kochany, zawsze pod prąd, hi hi
Co do naszej masowj produkcji, to część postów dotyczy właśnie tego, że nie naązamy, bo za dużo piszemy i tym samym nakręcamy jeszcze większy ruch ;D
AgaR.
Fanka BB :)
Ja nawet niewiem jakie ma porady Tracy Hog.., .Widzialam w tel.jeden odcinek.Mam albo mialam jej ksiazke na kompie ale nie czytalam bo w ten sposob nie lubie.A normalnej nie kupilam...bo mi sie nie pamietalo a sama mi jako9sw rece nie weszla.Ale moze kupie bo o 2 latkach tez ma ...zobaczymy
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
wlasnie....zwolnijcie troche boi sie czlowiek polapac nie moze!!!!!!!
co do Tarcy to czasem mi pomaga, staram sie dostosowywac wszystko do naszych realiow i jest super!!!!
co do Tarcy to czasem mi pomaga, staram sie dostosowywac wszystko do naszych realiow i jest super!!!!