reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja tez nie mogę z wami juz gadac, bo znów nic nie zrobię.

Kasiu a najmiejsze na forum cycki to pewnie ja mam, takie wypierdki i do tego mam oponę ::). Jak siedzę to mogę coś tam ukryc pod nią dłuopis czy coś ;)

reklama
Asiołku no właśnie, co z tą Tracy? U mnie generalnie się sprawdza z wyjątkiem zasypiania w dzień. Bez marudzenia i mojego klepania nie zaśnie.
A ja wczoraj zrobiłam chałupę na błysk, obiadek też już przygotowałam, teraz gotuje się zupka, mały śpi, więc nadaję na BB ;D
NiaNia obiecała być dziś z nami, a jednak leniuszkuje ;) :laugh:

Ja tez zmykam sprzatac !!
Kasiu K porody sa tu zdecydowanie lepiej przeprowadzane niz w polsce a le za to prowadzenie ciazy uwazam za beznadziejne !!!!

mam przemytniczy brzuch, hi,hi

A co do strachów Majki jak śpi to naszczęście twardym snem, ale najgorzej jak przysypia np. na leżaczku i nagle coś usłyszy ::) albo jak nagle jej się pokaże to też wzdryga. To chyba po babci ma, bo teściowa co zejdę na dół i się do niej odezwę to ta - o matko!!!! i takie tam bzdury.

ania.g - Zakopane od 3 do 6 listopada :) Właśnie wczoraj pół wieczoru spędzilismy na szukaniu noclegu i jakoś na nic się nie możemy zdecydować. A to za daleko, a to za drogo, a to coś innego :) Mojemu marzy się Sabała hehe, ale z dzidzią to nie poszalejemy, więc nie ma sensu :)
W ubiegłym roku bylismy w Libercie zaraz przy Krupówkach, ale kiepski widok był. 2 lata temu na Strążyskiej, fajnie było, ale pokoik taki raczej nie dla dzidzi.
Musimy mieć big łóżko, żebyśmy się zmieścili w 3-jeczkę :)

No więc zaraz odpalam Zakopane online i szukam dalej, chyba, że Ania mi coś poleci :) ;) :laugh:

Iwon, dzięki za rady. Postaramy sie przerzucic na spanie na brzuszku. Bo  właśnie to o te pierdziawki chodzi, żeby były lżejsze i nie budziły chłopaka  ;)

dziewczyny, ale dzis mamy tempo pisania! Zanim napisze każdą kolejną wiadomość, to już 10 nowych nadchodzi!!! Nie nadążam! Na spacer się nie wybieracie? ;) ;D

Asiołek pisze:
Doszłam do wniosku, że nie znosze Tracy Hog... naprawde ... nei znosze jej rad i uważam że do naszej słowiańskiej natury zupełnie sie nie nadają ....

Oj Asiołku kochany, zawsze pod prąd, hi hi ;) :)

Co do naszej masowj produkcji, to część postów dotyczy właśnie tego, że nie naązamy, bo za dużo piszemy i tym samym nakręcamy jeszcze większy ruch ;D

Ja nawet niewiem jakie ma porady Tracy Hog.., :p.Widzialam w tel.jeden odcinek.Mam albo mialam jej ksiazke na kompie ale nie czytalam bo w ten sposob nie lubie.A normalnej nie kupilam...bo mi sie nie pamietalo a sama mi jako9sw rece nie weszla.Ale moze kupie bo o 2 latkach tez ma ...zobaczymy

reklama
wlasnie....zwolnijcie troche boi sie czlowiek polapac nie moze!!!!!!!

co do Tarcy to czasem mi pomaga, staram sie dostosowywac wszystko do naszych realiow i jest super!!!!

Do góry