reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Kurcze też tak chcę, ale naczytałam się, ze trzeba dawać zaraz po spożyciu. Ale skoro Mili nic nie jest? Moze nie ma co przesadzać? Tak jak z tymi truskawkami ;DLilka pisze:Iwon ja robie mleko wieczorem i zostawiam na komodzie
jak sie Mili budzi nad rancem to dostaje to mleko
robie tak od xxxxl czasu i wszystko jest ok
ja jestem wygodna
jak bym miala jeszcze szorowac do kuchni to bym sie wybudzila do konca i potem bym zasnac nie mogla
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
no ale produkują, ale produkują Do roboty kobitki prać, odkurzać weekend za pasem ;D ;D ;D
elfiko chyba masz rację z tą herbatką, ja mam jabłkową z melisą i ta jest po 4 miesiącu, a myślałam cały czas, że to jest właśnie uspokajająca, ta melisa mnie zmyliła
u nas temat T E Ś C I O W A to temat rzeka, więc wolę przemilczeć... ale do klubu się zapisuję
Co do wkładek to ja ciągle używam i muszę używać, od czasu do czasu muszę się nawet ratować pieluchą bo wkładka nie daje rady.
Julia strachliwa nie jest, owszem czasem zareaguje na głośne, nagłe kichnięcie, ale generalnie jest wyluzowana, pewnie zawdzięczamy to naszemu psiejowi, który szczekał mi całą ciążę do brzucha
Dziś w nocy jak się przebudzi koło północy spróbuję podać herbatkę. Zobaczymy co z tego będzie.
Właśnie piorę puchową kurtkę w pralce, zamiast oddać ją do pralni, bo oczywiście już jest za późno na pralnię i cała jestem spanikowana czy nada się ona jeszcze do noszenia ;D 8) : ?
elfiko chyba masz rację z tą herbatką, ja mam jabłkową z melisą i ta jest po 4 miesiącu, a myślałam cały czas, że to jest właśnie uspokajająca, ta melisa mnie zmyliła
u nas temat T E Ś C I O W A to temat rzeka, więc wolę przemilczeć... ale do klubu się zapisuję
Co do wkładek to ja ciągle używam i muszę używać, od czasu do czasu muszę się nawet ratować pieluchą bo wkładka nie daje rady.
Julia strachliwa nie jest, owszem czasem zareaguje na głośne, nagłe kichnięcie, ale generalnie jest wyluzowana, pewnie zawdzięczamy to naszemu psiejowi, który szczekał mi całą ciążę do brzucha
Dziś w nocy jak się przebudzi koło północy spróbuję podać herbatkę. Zobaczymy co z tego będzie.
Właśnie piorę puchową kurtkę w pralce, zamiast oddać ją do pralni, bo oczywiście już jest za późno na pralnię i cała jestem spanikowana czy nada się ona jeszcze do noszenia ;D 8) : ?
tusia25
Fanka BB :)
Lilka pisze:Tusia ponoc sklep swoj zaopatrywalas
daj linka pozniej
moze cos znajde fajnego
w niedziełe będę miała dużo ciuszków to wam dam znac, bo teraz to takie dla większych. I wystawiam wszystko od 1 zł, ale nie gniewajcie sie, że za tyle wam nie sprzedam, bo bym była stratna, ale napewno drogo od was nie wezme jak bedziecie cos chciały.
reklama