reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Doszłam do wniosku, że nie znosze Tracy Hog... naprawde ... nei znosze jej rad i uważam że do naszej słowiańskiej natury zupełnie sie nie nadają ....

reklama
Iwon i wlasnie podstwa to nie oszalec od tego co wolno a co nie  ;)
zrob mleko wieczorem jak bedziesz kladla sie spac,postaw na komodzie czy gdzies,a jak Kornelek sie obudzi to mu podaj

mowie ci nic mu nie bedzie
nie dajmy sie zwariowac!!
to juz zas nie takie tez malenstwa  ;)

ale ja od samego poczatku jestem wariacko odwazna i namawiam was do tego samego  ;D

Martynia czasami jest płochliwa ale generalnie nie i nie podskakuje kiedy kicham zresztą na palcach nie chodzimy i cały czas coś jest włączone nie na maksa ale chyba normalnie tłukę garami odkurzam a mała śpi  :)

no właśnie biorę się za sprzątanie jak radzi emama  jutro chcę mieć więcej czau na przyjemności i odpczynek mała zasnęłą więc zmykam

Anitko super tam masz w tej Francji następne dziecko tam pojadę urodzić ihhi jeśli się wogóle zdecyduję

ide!!!!!!!!!!!!!!!
nie moge z wami gadac bo chata mi sie zapusci ;D ;D
musze posprzatac
ale jak wroce i bede miala 10stron do przeczytania to po tylkach dostaniecie ;D

No to jak już robimy Tusi reklamę, to ja też chciałam dodać, że byłam baaardzo zadowolona z jakości, szybkości i ceny. Gorąco polecam :)

reklama
Ja nie sprzatam - jutro objerzdzamy krakowskie, cmentarze, a od niedzieli zakopane... Wiec sprzatac bede jak wroce czyli w srode.
E-mamo od kiedy zakopane? - chyba sie miniemy :(, zreszta tak jak z niania nie udalo mi sie tam spotkac (nie ten weekend:))

Do góry