reklama
tusia25
Fanka BB :)
Dziewuchy tu dla was link, ale w niedzielę, poniedziałek będzie tego więcej, bo narazie to mało tego
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1726068
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1726068
Lilka
Iwon i wlasnie podstwa to nie oszalec od tego co wolno a co nie
zrob mleko wieczorem jak bedziesz kladla sie spac,postaw na komodzie czy gdzies,a jak Kornelek sie obudzi to mu podaj
mowie ci nic mu nie bedzie
nie dajmy sie zwariowac!!
to juz zas nie takie tez malenstwa
ale ja od samego poczatku jestem wariacko odwazna i namawiam was do tego samego ;D
zrob mleko wieczorem jak bedziesz kladla sie spac,postaw na komodzie czy gdzies,a jak Kornelek sie obudzi to mu podaj
mowie ci nic mu nie bedzie
nie dajmy sie zwariowac!!
to juz zas nie takie tez malenstwa
ale ja od samego poczatku jestem wariacko odwazna i namawiam was do tego samego ;D
kaśka k
Martynia czasami jest płochliwa ale generalnie nie i nie podskakuje kiedy kicham zresztą na palcach nie chodzimy i cały czas coś jest włączone nie na maksa ale chyba normalnie tłukę garami odkurzam a mała śpi
no właśnie biorę się za sprzątanie jak radzi emama jutro chcę mieć więcej czau na przyjemności i odpczynek mała zasnęłą więc zmykam
Anitko super tam masz w tej Francji następne dziecko tam pojadę urodzić ihhi jeśli się wogóle zdecyduję
no właśnie biorę się za sprzątanie jak radzi emama jutro chcę mieć więcej czau na przyjemności i odpczynek mała zasnęłą więc zmykam
Anitko super tam masz w tej Francji następne dziecko tam pojadę urodzić ihhi jeśli się wogóle zdecyduję
kaśka k
ja też naprawdę zmykam ale Asiołku co się stało że Tracy Cię zawiodła????
reklama
Ja nie sprzatam - jutro objerzdzamy krakowskie, cmentarze, a od niedzieli zakopane... Wiec sprzatac bede jak wroce czyli w srode.
E-mamo od kiedy zakopane? - chyba sie miniemy , zreszta tak jak z niania nie udalo mi sie tam spotkac (nie ten weekend)
E-mamo od kiedy zakopane? - chyba sie miniemy , zreszta tak jak z niania nie udalo mi sie tam spotkac (nie ten weekend)