reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jestem
wrocilismy dopiero co z pogrzebu
pojechalam,fajnie rodzinke zobaczyc w choc nie tak milej okolicznosci

w sumie to rodzina Karola i jego wojek ale dla mnie to tez juz rodzinka i bardzo ich lubie :)
bylismy zapraszani do kazdego  ;D duzo mamy tej rodzinki w Glogowie i zanim obskoczylismy wszystkich to troche czasu tam spedzilismy ,nawet wodzie z kuzynostwem sobie wypilam ;D ;D
bylo fajnie
szkoda mi tylko cioci ktora owdowiala,tak mi jej zal.... :(  ale taka kolej zycia,nic nie poradzimy
mozemy tylko cieszyc sie kazdym dniem i nie tracic go na niepotrzebne wasnie i klotnie....

i tak jak patrzylam jak oni wszyscy plakali to sobie pomyslalam ze nawet za mna ktos bedzie plakal....moze to glupie ale tak pomyslalam :-[

reklama
no dziewczyny ja też spadam w końcu dziś położyłam się spopiero po 6 i wstałam po 8 a nie chcę powtórk iz rozrywki :D już nie te czasy co się nocami w dzień dzień siedziało :)

papatki miłe :)

no kasiku już właśnie mykam a że  po kąpanku jestem to tylko myk pod kołderkę i już lulam ,no może jeszcze tymciowi cyca dam

Asiolku wszystkiego naj dla Majeczki z okazji 3 miesiecy!!!!!!

a o nas to sie nie pamieta nie??!! Milenka jest z tego samego dnia co Asiolkowa Majeczka  8)
obrazilysmy sie  :p ;D

Nianiu wiesz co?co to za tajemnice do holerki
musze specjalnie newsweeka kupic!!! do holerki

witam lipcowczki!!!!!

widze, ze nocne wywody sa ostatnio w modzie???? :laugh: :laugh: :laugh:
ja niestety sie chyba nie zalapie, po 21 juz padam na ryjeczek i musze sie przespac, chociaz do 2, zanim Kuba nie zacznie swojego koncertu!!!
dzisiaj w nocy tez stosowalam w zamian cyca smoka!!i dwa raxy sie udalo, zawsze chc sprawdzic, ktora godzina ale zasypiam na stojaco przy lozeczku i jak nie slysze placzu to chyba automatycznie w tyl zwrtot i odnajduje azymut na lozeczko!!!!

zmykam do wanny, wloski mam nie wyjsciowe, trzeba cos z tym zrobic, caluje :laugh: :laugh:

gazelaczek pisze:
Tusiu, czemu piszesz, że gdy nie wyeliminujemy środkowego karmienia to tak zostanie? Przeczytałaś gdzieś? Bo jeśli to prawda, to już jestem przekonana ::) ;) :)
czy tak będzie niewiadomo, ale mam tylko dwie znajome z małym dzieckiem i jedna i druga karmi jeszcze po nocach, choc ich dzieci mają już roczek skończony i przeczytałam na forum gazety, że dużo dziewczyn ma z tym problem, choc ich dzieci juz są większe.

reklama
Dzieńdoberek babulki :).Chyba dziś wstałam właściwą noga ;),bo świat jakiś piękniejszy mi sie zdaje  :).Kurcze mam nadzieje,ze deprecha całkiem mi minie.Mój mężuś strasznie sie stara a ja ciągle brzęczę :p.Wczoraj zrobił mi niespodziankę(cały czas mu gadalam,ze nigdzie sama nie wychodzę,ze robie sie coraz grubsza ...itp.)dał mi w prezencie karnet na basen,do solarium i do sauny!!!Jestem strasznie szczęśliwa ;D i pewnie dlatego jest mi dziś ok ;) :laugh:.
Nianiu a wy gdzie sie w styczniu wybieracie?Bo my tez robimy sobie wakacyjki(gdzieś tak miedzy styczniem a marcem)ale jeszcze sie nie zdecydowaliśmy gdzie ::),byleby było ciepło ;) :).

Do góry