reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej nianiu jestem ja
tylko na momencik poczytać i zmykam
tylko na momencik poczytać i zmykam
kaśka k
Fanka BB :)
jeszcze ja jestem ;D Nianiu fajnie masz z tym Twoim chłopem ja to pomarzyć mogę o takich wyznaniach miłosnych poprostu jak już to kiedys pisałam romantyka to ja sobie nie wybrałam a szkoda chociaż czasami miło jest słyszeć że jest sie kimś wyjątkowym
kaśka k
może kiedśs Martynia mnie bardziej doceni albo cholera kto wie może ja poprostu nie jestem fajna i dlatego tego nie słyszę hih
kaśka k pisze:jeszcze ja jestem ;D Nianiu fajnie masz z tym Twoim chłopem ja to pomarzyć mogę o takich wyznaniach miłosnych poprostu jak już to kiedys pisałam romantyka to ja sobie nie wybrałam a szkoda chociaż czasami miło jest słyszeć że jest sie kimś wyjątkowym
kasiula wiesz tak sie jakos ułozylo, mój chłop to faktycznie wielkie serce ma - jak chce hihih :laugh:
no nie !!zgrzesze jak powiem na niego cos złego
męza ma spoko
a tak niepozornie sie zapowiadał hehheheheh
Kredzia to ja sie powywnętrzam a ty chociaz mnie poczytac :laugh: zawsze to łatwiej wiedziec ze nie gdasz do siebie
kaśka k
a no i jeszcze jedno Elfiko dziękuję za skuteczne przepędzenie z bb przynajmniej zaliczyłyśmy z małą 4 godzinny spacerek dookoła jeziorka
Tusia kiedyś miałam wypalanke ( zresztą czego to ja nie miałam ;D ) i brzuch bolał mnie tylko przez jeden dzień
Tusia kiedyś miałam wypalanke ( zresztą czego to ja nie miałam ;D ) i brzuch bolał mnie tylko przez jeden dzień
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no no nianiu to jutro będzie się działo mój artek też jutro wraca czekam już z niecierpliwością na niego tak się za sobą stęsknilismy!!!!! a ie było go od sobotniej nocy i co gorsza teraz w niedzielę chyba te jedzie kurde do dupy!!!
a u nas dzionek jako tako minął tym był na ogródku ja zrobiłam obiadek, później troszkę był niespokojny aż myślałam ze może jakiś chory bo był lekko rozpalony, ale nie miał temp na szczęście!!
a u nas dzionek jako tako minął tym był na ogródku ja zrobiłam obiadek, później troszkę był niespokojny aż myślałam ze może jakiś chory bo był lekko rozpalony, ale nie miał temp na szczęście!!
dobra ale ide chyba spac, zeby miec jutro nie podpuchniete oczy ;D i byc piekna ihihihi
jezscze musze jutro wydepliowac nogi heh
ale ryłam jak czytałam ostatnie nocne wywody alki i kredki, dobre jestescie
ale jaki fart ze obie sie spotkałyscie w srdoku nocy przy kompie
nieźle hhehe
ja czasem jak wstaje do maksa i wyparzam butle po karmieniu to tez mam ochote zajrzec do was, ale boje sie ze zupełnie sie rozbudze i bedzie lipa
no dobra ale teraz ide w kimono mimo, ze mi sie nie chce... :
jezscze musze jutro wydepliowac nogi heh
ale ryłam jak czytałam ostatnie nocne wywody alki i kredki, dobre jestescie
ale jaki fart ze obie sie spotkałyscie w srdoku nocy przy kompie
nieźle hhehe
ja czasem jak wstaje do maksa i wyparzam butle po karmieniu to tez mam ochote zajrzec do was, ale boje sie ze zupełnie sie rozbudze i bedzie lipa
no dobra ale teraz ide w kimono mimo, ze mi sie nie chce... :
kaśka k
Kredka do łóżka Ty znowu nie śpisz????
reklama